AmaTur: Turneu A Turneu A Moinesti 18 mai 2013

De ce se organizeaza 2 turnee A in aceeasi zi? Nu este impotriva regulamentului? - ,, se pot programa doua turnee A in aceeasi data, daca distanta intre orase depaseste 400 km."
AmaTuR ROMANIA
REGULAMENTUL
CIRCUITULUI INDIVIDUAL DE TENIS DE MASA 2013
.....
-eventualele exceptii doar cu acceptul organizatorilor implicati si cu aprobarearea coordonatorului national.
...
Am completat citatul de mai sus cu un paragraf extras din regulament, pentru a evita scoaterea din context.
Multumesc pe aceasta cale si eu d-lui Sebastian Martz pentru intelegerea pe care a acordat-o d-lui Motoroi, pentru care promovarea deschiderii noii sali din București este deosebit de importanta.

Am completat citatul de mai sus cu un paragraf extras din regulament, pentru a evita scoaterea din context.
Multumesc pe aceasta cale si eu d-lui Sebastian Martz pentru intelegerea pe care a acordat-o d-lui Motoroi, pentru care promovarea deschiderii noii sali din București este deosebit de importanta.

Sper ca pana la urma turneul sa aiba loc . Sunt din Vrancea , Galați , Bacău , etc care te vor ajuta pana la urma ...

Intrucat la Open nu cred ca vor fi prea multi, vom face un singur turneu Open+Amatori cu incepere de la ora 10.

Daca reusesc sa mai conving pe cineva din zona sa bata drumul,vin si eu.Singur mi-e cam dificil.Voi anunta pe forum daca vin

Din Moinesti-RALUCA MALACHE,COSMIN DUMITRU,IONUT PREDA,LEONID PARNICA,LEONARD-GABRIEL PARNICA

Domnul Tavy o sa-ti para rau ca nu vii la Moinesti si te duci la București. Si mesele de la Moinesti sunt profi, daca nu mai bune, iar distanta e mai mica. Mai ai timp sa te gandesti.

Din Adjud: Vlase Dorin si Iordachi Adrian

P.S: pentru acesti doi jucatori (ar fi cazul ca organizatorii sa pregateasca pe langa cupe,medalii, diplome...,etc, si niste licori pentru ''intrarea in forma''..., 10 litri/persoana) :)

Organizatorul se va ingriji de toti concurenti, si in special de cei doi adjudeni. Stai fara grija, Costi totul se rezolva, numai sa veniti sanatosi. Noi va asteptam!

Organizatorul se va ingriji de toti concurenti, si in special de cei doi adjudeni. Stai fara grija, Costi totul se rezolva, numai sa veniti sanatosi. Noi va asteptam!
Sunt sigur ca totul o sa fie perfect. Abia asteptam întâlnirea cu prietenii nostri din acea zona. Ne vedem sâmbata.

Ticu Dorin amatori Bacău
- - - Actualizat - - -
Tiganisteanu Adrian open Bacău

Nu voi putea participa intrucat sambata am examen dimineata. Dupa programul initial (Open la ora 14:00) speram sa ajung, sa joc la Open. Preda Ionut.

Imi pare rau, Ionut, dar cu 4-5 jucatori inscrisi la open nu are sens, mai bine toti la un loc. Altadata. Succes la examen!

Back
Sus