Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Finala mica la începători a fost câștigată de Chira Lucian cu 3-1. Mulțumim pentru găzduire. A fost obositoare deplasarea, dar a meritat. Tot respectul!
Trimis de pe al meu D5503 folosind Tapatalk
Felicitari Lungu Marius pentru locul 1 la amatori!
Felicitari Vaida Sorin(Rechinul din Oradea ) pentru locul 2 la amatori!
A fost un Concurs frumos si placut , si revederea cu colegi a fost o placere !!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Felicitari organizatorilor !!! :clap: Felicitari participantilor, si premianților ca ne-am simti bine impreuna!!!:clap::clap::clap:
Felicitari in mod special colegului meu Lacatis Ghita care a jucuat nemaipomenit!!!:clap::clap::clap:
scuze, daca am suparat pe cineva!
Felicitari Vlad!!!:clap::clap::clap::
Trebuia sa-i strangi mana lui Deian !
Frumoasa finala de la Open,drept pentru care se cuvin felicitari ambilor jucatori!
Toate seturile echilibrate,jucate cu multa ardoare de cei doi tineri jucatori,cu un plus tactic din partea lui Vladut care a incercat si a reusit sa "potoleasca" din fasa atacurile de pe forehand cu contre moi si variate ca distanta,scotandu-l din ritm pe Deian.Una peste alta,o frumoasa pledoarie pentru tenisul de masa(de foarte inalta tinuta!).
Am o retinere in a-I felicita la fel de sincer pe ambii jucatori pentru ca ceva imi scapa:la sfarsitul jocului Deian l-a felicitat sau nu pe Vladut pentru victorie????Din vizionarea filmului nu am prins acest moment..si daca este ASA,atunci imi permit sa-I "scad" un mare punct lui Deian la capitolul fair-play pentru ca "invatand sa pierzi,vei reusi sa castigi"!