AmaTur: Turneu A Turneu "A"niversar #3 - Oradea - King Pong - 20.02.2016

Finala mica la începători a fost câștigată de Chira Lucian cu 3-1. Mulțumim pentru găzduire. A fost obositoare deplasarea, dar a meritat. Tot respectul!

Trimis de pe al meu D5503 folosind Tapatalk

Finala mica la începători a fost câștigată de Chira Lucian cu 3-1. Mulțumim pentru găzduire. A fost obositoare deplasarea, dar a meritat. Tot respectul!

Trimis de pe al meu D5503 folosind Tapatalk

Pana la urma ai facut bine ca ai ascultat de prietenul meu aradean Pitzi cu care ai avut un dialog... si te-a facut sa te razgandesti sa participi.. :-P Ai reusit si sa ajungi in primii 4 sa iei cupa :-)

Si nu neaparat cupa a fost importanta, ci faptul ca te-ai simiti bine si pana la urma am observat eu ca au fost cativa jucatori.. ai avut cu cine juca ( ti-era frica sa nu fie prea putini participanti la Incepatori sau chiar deloc ).

Azi juniorii RULZZZ!
Deian vs. Vlad

149ac00581697d84d258de03fdc5fdd1.jpg

Tapatalk-kal küldve az én V1_Viper-el

Gery nu ne mai tine pe jar cu rezultatele de la open..:) !
Superioare ,eliminatorii..

Nu avem somn cativa dintre noi...

Ultima editare:
Clasament Incepatori

1.
Martin Viorel - Marghita.jpg
Martin Viorel - Marghita
2.
Totos Ludovic - Marghita.jpg
Totos Ludovic - Marghita
3 -- 4
Chira Lucian - Baia Mare.jpg
Chira Lucian - Baia Mare
Postelnicu Mihai - Deva.jpg
Postelnicu Mihai - Deva
5 -- 8
Sabau Victor - Arad
Varadi Tudor Calin - Deva
Onofrei Dan - Oradea
Peta Octavian - Cluj Napoca
9 -- 10 1v gr.sup.
Fekete Istvan - Arad
Nemeroczi Stefan - Baia Mare
11 -- 12 0v gr.sup.
Sufletel Emil Sr - Alba Iulia
Postelnicu Eric - Deva
13 -- 4v gr.inf.
Tana Marius - Oradea
14 -- 16 2v gr.inf.
Vaida Octav - Oradea
Griga Cristian - Oradea
Nutiu Cristian - Salonta
17 -- 18 1v gr.inf.
Culda Andrei - Oradea
Moraru Lavinia - Arad
19 -- 21 0v gr.inf.
Buciuman Ionut - Oradea
Preda Elena Carmen - Deva
Sufletel Margareta - Alba Iulia

Clasament Avansati

1.
Lungu Marius - Oravita.jpg
Lungu Marius - Oravita
2.
Vaida Sorin - Oradea.jpg
Vaida Sorin - Oradea
3 -- 4
Dani Leo - Arad.jpg
Dani Leo - Arad
Lacatis Ghita - Arad.jpg
Lacatis Ghita - Arad
5 -- 8
Merai Janos - Oradea
Drinceanu Lilian - Oravita
Szabo Lajos - Ungaria
Schiopulescu Ion - Lugoj
9 -- 12
Szalay Liviu - Oradea
Oprea Adrian - Lugoj
Codau Vlad - Oradea
Melnicenco Beniamin - Timișoara
13 -- 2v gr.sup.
Murgu Ioan - Oravita
14 -- 20 1v gr.sup.
Fabian Wilhelm - Oradea
Curpas Ioan - Oradea
Muntean Mircea - Baia Mare
Aberle Ildiko - Oradea
Nagy Iosif - Arad
Jichici Svetozar - Timișoara
Lulciuc Dumitru - Timișoara
21 -- 24 0v gr.sup.
Dan Daniel - Oradea
Ticu Sorin - Lugoj
Cotrau Calin - Oradea
Korabian Tamas - Cluj Napoca
25 -- 28 2v gr.inf.
Neamț Doru - Arad
Jurje Alex Doru - Almasu Mare
Toma Cristian - Oradea
Fieraru George - Timișoara
29 -- 30 1v gr.inf.
Veres Francisc - Oravita
Roseti Ionut - Lugoj
31 -- 33 0v gr.inf.
Cecan Vasile - Timișoara
Boros Amalia - Oradea
Ianc Doru - Oradea

Clasament Open

1.
Farcas Vlad - Cluj Napoca.jpg
Farcas Vlad - Cluj Napoca
2.
Sorescu Deian - Resita.jpg
Sorescu Deian - Resita
3 -- 4
Mocean Dan - Cluj Napoca.jpg
Mocean Dan - Cluj Napoca
Gogu Gabriel - Cluj Napoca.jpg
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
5 -- 8
Tic Ioan - Oradea
Gergely Anton - Oradea
Put Gabriel - Oravita
Roman Bogdan - Arad
9 -- 12
Teleki Zsolt - Cluj Napoca
Kovacs Ferenc - Ungaria
Prundaru Horia - Arad
Zamblau Ionut - Cluj Napoca
13 -- 19 1v gr.sup.
Sufletel Radu - Alba Iulia
Birtalan Robert - Oradea
Spatariu Daniel - Arad
Craciun Calin - Oradea
Mihalescu Dinu - Timișoara
Kiraly Pongratz - Salonta
Saceleanu Bogdan - Targu Jiu
20 -- 24 0v gr.sup.
Curut Gabriel - Timișoara
Ciublea Vichente - Oravita
Creinicean Liviu - Oravita
Meszar Razvan - Arad
Tailbot Francois - Oradea
25 -- 26 2v gr.inf.
Maxim Valentin - Cluj Napoca
Iaru Horatiu - Cluj Napoca
27 -- 32 1v gr.inf.
Birtalan Laszlo - Oradea
Balogh Attila - Oradea
Ursulean Vasile - Straja
Nutiu Mihai - Oradea
Tanc Florin - Oradea
Balmez Dorel - Oravita
33 -- 37 0v gr.inf.
Cotca Dacian - Oradea
Boata Edgar - Arad
Kalman Suha - Oradea
Ilia Ion - Oravita
Szeles Gergo - Ungaria

Ultima editare:
Bravooo, Danutz ! :thumbup::clap::clap::clap:
Ma uit la cei care s-au clasat dupa tine si ma minunez ! Felicitari !

- - - Actualizat - - -

Un mare BRAVOOOO si lui Dani Leo !

A fost un Concurs frumos si placut , si revederea cu colegi a fost o placere !!!:thumbup::thumbup::thumbup:

Felicitari organizatorilor !!! :clap: Felicitari participantilor, si premianților ca ne-am simti bine impreuna!!!:clap::clap::clap:

Felicitari in mod special colegului meu Lacatis Ghita care a jucuat nemaipomenit!!!:clap::clap::clap:

scuze, daca am suparat pe cineva!:rolleyes:

Felicitari Vlad!!!:clap::clap::clap::

Ultima editare:
Super tare Vladuc! Felicitari colacel ...

- - - Actualizat - - -

Daca a filmat cineva finala ...

- - - Actualizat - - -

Pufosenia - Vladuc a aratat ca e tare ... Bravoooooooooooooo...

A fost un Concurs frumos si placut , si revederea cu colegi a fost o placere !!!:thumbup::thumbup::thumbup:

Felicitari organizatorilor !!! :clap: Felicitari participantilor, si premianților ca ne-am simti bine impreuna!!!:clap::clap::clap:

Felicitari in mod special colegului meu Lacatis Ghita care a jucuat nemaipomenit!!!:clap::clap::clap:

scuze, daca am suparat pe cineva!:rolleyes:

Felicitari Vlad!!!:clap::clap::clap::

Felicitari Levi pentru locul 3 cred eu meritat.... i-ai arata la Ghita cine-i seful ( campionul judetean :-D :-D ).. cat am mai ras atunci dupa turneul final in masina pe seama acestui lucru. Oricum telenovela continua.. sunt convins.. nu se lasa Ghita rapus una cu doua :-)))

Frumoasa finala de la Open,drept pentru care se cuvin felicitari ambilor jucatori!
Toate seturile echilibrate,jucate cu multa ardoare de cei doi tineri jucatori,cu un plus tactic din partea lui Vladut care a incercat si a reusit sa "potoleasca" din fasa atacurile de pe forehand cu contre moi si variate ca distanta,scotandu-l din ritm pe Deian.Una peste alta,o frumoasa pledoarie pentru tenisul de masa(de foarte inalta tinuta!).
Am o retinere in a-I felicita la fel de sincer pe ambii jucatori pentru ca ceva imi scapa:la sfarsitul jocului Deian l-a felicitat sau nu pe Vladut pentru victorie????Din vizionarea filmului nu am prins acest moment..si daca este ASA,atunci imi permit sa-I "scad" un mare punct lui Deian la capitolul fair-play pentru ca "invatand sa pierzi,vei reusi sa castigi"!

Trebuia sa-i strangi mana lui Deian !

Intradevar nu contesta nimeni valoarea lui Vlad, totusi cred ca ar creste mult mai mult daca ar lasa deoparte unele obiceiuri, cum ar fi sa ridici pumnul si sa tipi cand adversarul greseste serva, sau sa dai mana cu el in primul rand la final, si apoi cu sustinatorii

Frumoasa finala de la Open,drept pentru care se cuvin felicitari ambilor jucatori!
Toate seturile echilibrate,jucate cu multa ardoare de cei doi tineri jucatori,cu un plus tactic din partea lui Vladut care a incercat si a reusit sa "potoleasca" din fasa atacurile de pe forehand cu contre moi si variate ca distanta,scotandu-l din ritm pe Deian.Una peste alta,o frumoasa pledoarie pentru tenisul de masa(de foarte inalta tinuta!).
Am o retinere in a-I felicita la fel de sincer pe ambii jucatori pentru ca ceva imi scapa:la sfarsitul jocului Deian l-a felicitat sau nu pe Vladut pentru victorie????Din vizionarea filmului nu am prins acest moment..si daca este ASA,atunci imi permit sa-I "scad" un mare punct lui Deian la capitolul fair-play pentru ca "invatand sa pierzi,vei reusi sa castigi"!

Imi cer scuze pentru interventie.... dar nu cred ca ai observat bine Deian a vrut sa dea mana dar Vladut a fugit repede sa sara pe banca si nu a dat vreo intentie ca ar vrea sa felicite adversarul a continuat sa-si savureze victorie :-D :-D Credca au mai observat si altcineva acelasi lucru ca si mine. Nu vreau sa se supere nimeni, chiar nu am nimic cu nimeni dar la Vladut mi s-a parut putin lipsa de fair-play, no offense :-)

Gergo daca ai timp sa pui si faza grupelor superioare si tabloul de la eliminatoriu sa vedem si noi cine cu cine a jucat... Salutari. :-P

Back
Sus