AmaTur: Turneu A Turneu A-niversar - 6 ani Top Tenis Arena! 17.09.2016

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
.. Eusebiu, mai degraba un algocalmin.. sau ceva pentru cap.;)
In semifinala, dupa vreo 5 min era deja 2-0. Am revenit 2-2.. si am pierdut ultimul set pe final, nu mai conta iarba, stiam cum sa joc.. insa a jucat extraordinar de bine si mi-a taxat orice greseala. A fost mai buna.
Insa conduc cu 2-1 la meciurile disputate pana acum cu Alexa.

Intodeauna m-am simtit bine la Top Tenis Arena, indiferent ca am castigat sau am pierdut. Organizarea a fost de excepte ca de fiecare data: Dan Bodeanu, Vali GTI, Mihai Vranceanu, - o formula perfecta de organizatori. Au cotrolat turneul si au intervenit discret cand a fost nevoie.
Ii multumesc mult domnului Panaitescu Stefan, care m-a sustinut pe tot parcursul turneului.

Sunt de acord cu cele afirmate de tine ! Si pentru mine, TT Arena a fost cea mai "calda" locatie, chiar daca nu am avut rezultate pe masura ! Felicitari inca o data, astept sa te felicit pentru accederea intr-o finala cu un ierbar si tu sa fii cel mai bun ! Din punctul meu de vedere, mi-as dori sa ma intalnesc deseori cu tine la concursuri ( dar nu de pe postura de combatanti, ci de prieteni si fost colegi ) !

Sunt de acord cu cele afirmate de tine ! Si pentru mine, TT Arena a fost cea mai "calda" locatie, chiar daca nu am avut rezultate pe masura ! Felicitari inca o data, astept sa te felicit pentru accederea intr-o finala cu un ierbar si tu sa fii cel mai bun ! Din punctul meu de vedere, mi-as dori sa ma intalnesc deseori cu tine la concursuri ( dar nu de pe postura de combatanti, ci de prieteni si fost colegi ) !
Dane,
Te asteptam la Bistrița.
Poate va intalniti in finala.

Razvan, sa nu ne entuziasmam prea tare.. am luat o bataie de la Eugen Presura in inferioare (incredibil ca nu s-a calificat!), incat stau in banca mea.. mecurile cu Istrate Cristian, cu Dima Cristi dar mai ales cu Papacu Bejoli au fost pe muchie de cutit, i-am prins si eu intr-o zi mai nefasta si mi-am luat revansa. Repet: Stefan Panaitescu m-a ajutat in pauzele dintre seturi si am putut sa revin de la 1-2 sau 0-2.
Ma bate gandul intradevar sa merg la Bistrița dar, sincer iti spun, nu sunt sigur ca ies din inferioare.

Sarbulica,esti in forma mare , medaliat cu bronz.Felicitari!!!!

Razvan, sa nu ne entuziasmam prea tare.. am luat o bataie de la Eugen Presura in inferioare (incredibil ca nu s-a calificat!), incat stau in banca mea.. mecurile cu Istrate Cristian, cu Dima Cristi dar mai ales cu Papacu Bejoli au fost pe muchie de cutit, i-am prins si eu intr-o zi mai nefasta si mi-am luat revansa. Repet: Stefan Panaitescu m-a ajutat in pauzele dintre seturi si am putut sa revin de la 1-2 sau 0-2.
Ma bate gandul intradevar sa merg la Bistrița dar, sincer iti spun, nu sunt sigur ca ies din inferioare.
Dan,pana una alta, te asteptam la Ploiești,diseara! Prietenii stiu de ce!?😉

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Back
Sus