AmaTur: Turneu A Turneu A-niversar "TTA – 8 ani", București - 15/16.09.2018

Ieri seara la Timișoara finala, azi la București trofeul - un efort considerabil - FELICITARI SORIN
---------------
Felicitari pentru Aurel - un luptator adevarat
---------------
Catalin si fetele au fost gazde SUPER - un concurs foarte bine gestionat, asa cum ii sta bine la TTA - VA MULTUMIM !!!

La Multi Ani inca odata TTA!
A fost un turneu frumos, foarte bine organizat ca intotdeauna, si echilibrat valoric, foarte competitiv.
Felicitari castigatorilor, onoare tuturor participantilor, multumiri organizatorilor pentru conditiile create.
Multumiri speciale lui NEDELCU MIHAI pentru minunata partida ce am avut placerea sa o jucam in superioare, rezultatul conteaza mai putin. Amintirea acesteia insa va dainui multa vreme in amintirea noastra. Data viitoare sper sa avem placerea de a o rejuca sub auspicii mai favorabile.
Felicitari Bogdane, ai reusit sa spargi gheata, tot inainte!
Multumesc

"chapeau bas" tuturor participantilor, in special celor 2 care mi-au aratat ca mai am mult de munca la amatori, campean adrian si iordache eugen. si probabil multi altii cu care nu am avut placerea sa joc (inca)

Ieri seara la Timișoara finala, azi la București trofeul - un efort considerabil - FELICITARI SORIN
---------------
Felicitari pentru Aurel - un luptator adevarat
---------------
Catalin si fetele au fost gazde SUPER - un concurs foarte bine gestionat, asa cum ii sta bine la TTA - VA MULTUMIM !!!

Mulțumesc mult ptr apreciere domnule câmpeanu Adrian.sper sa ne revedem la chiajna, sau poate mai interesant..... pe 3 noiembrie la Alba Iulia.

La Multi Ani inca odata TTA!
A fost un turneu frumos, foarte bine organizat ca intotdeauna, si echilibrat valoric, foarte competitiv.
Felicitari castigatorilor, onoare tuturor participantilor, multumiri organizatorilor pentru conditiile create.
Multumiri speciale lui NEDELCU MIHAI pentru minunata partida ce am avut placerea sa o jucam in superioare, rezultatul conteaza mai putin. Amintirea acesteia insa va dainui multa vreme in amintirea noastra. Data viitoare sper sa avem placerea de a o rejuca sub auspicii mai favorabile.
Felicitari Bogdane, ai reusit sa spargi gheata, tot inainte!
Multumesc

Multumesc mult Migo, a fost o experienta frumoasa :)
La Multi Ani TTA!!! Am sa revin cu drag si multumim pentru organizare.
Felicitari castigatorilor!!! si succes in continuare celor care practica acest frumos joc.
Multumesc

Va multumim tuturor pentru participare și să ne revedem cu bine la următoarele turnee.
Persoanele care au câștigat voucherele de cumpărături sunt rugate să le foloseasca până la sf?rșitul lunii doar la magazinul lui Vali GTI, TTSport.
Open: Retegan Cosmin și Micuda Mihai.
Elite: Constantin Teodor și Aftenii Daniel.
Avansați: Irimia Marian și Guluta Florin.
începători: Văduva Ionel și Ghiurutan Răzvan.

Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk

A fost primul turneu în București ptr mine, s-a inyimplat sa îl și cistig, dar nu pot sa remarc următoarele lucruri:
1.organizarea impecabila
2.conditiile de joc și facilitățile puse la dispoziție jucatorilor(inclusiv dușuri Funcționale)
3.partenerii de competitie
4.nu pot sa nu remarc inclusiv personalul din staff(profesionalismul de care au dat dovada)
Oricind voi avea posibilitatea am sa revin cu drag.
?n 29/30 am sa fiu la A+ la chiajna. Sper sa pot face un rezultat bun și acolo.
Dacă nu. am sa pot face doar o comparație între organizatori.
Cu drag Sorin jurescu.

A fost primul turneu în București ptr mine, s-a inyimplat sa îl și cistig, dar nu pot sa remarc următoarele lucruri:
1.organizarea impecabila
2.conditiile de joc și facilitățile puse la dispoziție jucatorilor(inclusiv dușuri Funcționale)
3.partenerii de competitie
4.nu pot sa nu remarc inclusiv personalul din staff(profesionalismul de care au dat dovada)
Oricind voi avea posibilitatea am sa revin cu drag.
?n 29/30 am sa fiu la A+ la chiajna. Sper sa pot face un rezultat bun și acolo.
Dacă nu. am sa pot face doar o comparație între organizatori.
Cu drag Sorin jurescu.

Sa speram ca la chiajna nu baga din nou in eliminatorii doua persoane care au terminat ambii pe locul doi in superioare! A fost ciudat ultima data! Venim de la 600 km si ne trezim ca doi din aceiasi localitate au terminat pe locul doi in superioare si se intilnesc in primele eliminatori! ( Botas Constantin cu Iliuta Adrian)

As dori să-i mulțumesc lui nea Adrian Campean pentru apreciere ,organizatorilor pentru conditiile de care am beneficiat si de asemenea tuturor participantilor .

Sa speram ca la chiajna nu baga din nou in eliminatorii doua persoane care au terminat ambii pe locul doi in superioare! A fost ciudat ultima data! Venim de la 600 km si ne trezim ca doi din aceiasi localitate au terminat pe locul doi in superioare si se intilnesc in primele eliminatori! ( Botas Constantin cu Iliuta Adrian)

Nu acuzați dacă nu cunoașteți exact modul de repartizare pe tabloul eliminatoriu.
La Turneul A din 14.07.2018 au fost 15 grupe superioare de câte 3 jucători din care s-au calificat primii 2.
?n tabloul eliminatoriu de 32 au intrat 16 (jumătate din 32) favoriți I, adică cei 15 câștigători de grupă superioară plus un loc 2 (ales automat de program), de unde și situația că au jucat în primul tur împreună doi ocupanți ai locurilor 2 (aleși automat de program).
Organizatorul nu poate să facă permutări la jucătorii din aceiași localitate decât în grupele inferioare.

Nu acuzați dacă nu cunoașteți exact modul de repartizare pe tabloul eliminatoriu.
La Turneul A din 14.07.2018 au fost 15 grupe superioare de câte 3 jucători din care s-au calificat primii 2.
?n tabloul eliminatoriu de 32 au intrat 16 (jumătate din 32) favoriți I, adică cei 15 câștigători de grupă superioară plus un loc 2 (ales automat de program), de unde și situația că au jucat în primul tur împreună doi ocupanți ai locurilor 2 (aleși automat de program).
Organizatorul nu poate să facă permutări la jucătorii din aceiași localitate decât în grupele inferioare.
Este un raspuns oficial ! Multumim! Oare chiar asa sa fie? Intreb si eu! Poate da ! Poate nu! NU ACUZ! Scriu realitatea ce sa intimplat!

daca e ok cum ziceti dv asta trebuie sa dispara cind reorganizati si faceti noile regulii pe 2018/2019! Nu e corect!

Back
Sus