AmaTur: Turneu A Turneu "A"NIVERSARE#4, Oradea - King Pong - 25.02.2017

Cu mare bucurie am aflat ca din nou ne onoreaza cu prezenta domnul Sufletel Emil si sotia lui Sufletel Margareta (din Alba Iulia, categoria incepatori). Tot respectul!

Club King Pong Oradea
www.kingpong.ro
0359 181 232

Avand in vedere interesul foarte redus pentru categoria de incepatori ( pana azi 13 inscrisi) am decis ca vom tine categoriile incepatori impreuna cu avansatii! Adica tot turneul se va desfasura la sala King Pong!
Daca din cauza asta cineva se razgadeste, se retrage, rog sa anunte in cat mai scurt timp.
Multumesc pentru intelegere!

In momentul acesta sunt inscrisi la cele doua categorii (incepatori+avansati) un numar total de 50 de jucatori. Acesta insemnand ca vor fi 6 grupe de 6 si doua de 7. Aceste 2 grupe vor avea la dispozitie cate doua mese, iar restul cate o masa!

Astfel daca cineva doreste sa se mai inscrie, va avea posibilitatea doar in cazul in care cineva se retrage!!!

Stimati participanti, va reamintim ca astazi, joi, 9 februarie, orele 21:00 este termenul pana la care retragerile sunt doar monitorizate. Dupa aceasta ora, retragerea va genera doua puncte de penalizare.

Se retrage din Suceava Lucic Corneliu - amatori.
Imi pare foarte rau ca trebuie sa ma retrag dar programul de la servici face sa nu ajung la timp la autobuz.
Va doresc numai bine si succes tuturor.

Back
Sus