AmaTur: Turneu A Turneu "A" Ocna Sibiului - 20 iul 2013

• Autor subiect Autor subiect cule
  • Dată creare Dată creare
felicitari înca odata pentru un om care știe secretele ierbii ca un adevarat vraci boșiman din savana.....ARDE-I GEO! merita felicitari pentru ca a ajuns undeva, dar mai ales pentru ca ram?ne acolo de multa vreme și asta-i mare lucru.

?mi permit o întrebare retorica: ce s-a întâmplat cu „Ma Lin”?

iar la final voi mai scrie un singur cuv?nt, pentru ca pur și simplu nu ma pricep sa spun mai multe. cuv?ntul asta se adreseaza lui Alex Nechita din Agnita:

:clap: :clap: :clap: EXTRAORDINAR!!! :clap: :clap: :clap:

nu știu daca am exagerat, dar eu ?i admir întotdeauna pe cei care reușesc mai mult decât mine...

Vreau sa felicit organizatorilor pentru un turneu de nota 10. Chiar daca a fost prima editie va reusit organizarea foarte bine. Vreau sa felicit pe Mocean Dan pentru o prestatie foarte buna la open. Pentru prima data cand joaca la open Mocean a reusit ce eu nu puteam face. Sa ia locul 4 la prima lui aparite de dupa amatur. Felicit si castigatorilor la open si amatur. Muntean Alin esti un jucator foarte bun si pentru asta eu ma bucur ca am avut previlegiu sa joc cu tine inca odata o semifinala frumoasa. Multumesc si sustinatorilor care mau incurajat. Speram la anul sa ne revedem la Sibiu din nou. Felicitari inca odata organizatorilor.

Vreau sa felicit organizatorilor pentru un turneu de nota 10. Chiar daca a fost prima editie va reusit organizarea foarte bine. Vreau sa felicit pe Mocean Dan pentru o prestatie foarte buna la open. Pentru prima data cand joaca la open Mocean a reusit ce eu nu puteam face. Sa ia locul 4 la prima lui aparite de dupa amatur. Felicit si castigatorilor la open si amatur. Muntean Alin esti un jucator foarte bun si pentru asta eu ma bucur ca am avut previlegiu sa joc cu tine inca odata o semifinala frumoasa. Multumesc si sustinatorilor care mau incurajat. Speram la anul sa ne revedem la Sibiu din nou. Felicitari inca odata organizatorilor.
la Ocna Sibiului mai exact,Bobi

Un turneu foarte fain! Conditii excelente, festivitate de premiere extraordinara, meciuri frumoase.
Domnii organizatori ne-au surprins foarte placut! Au pus partea materiala pe ultimul plan si au fost magulitor de generosi!
La anul sunt convins ca participarea va fi foarte numeroasa! (Ne-ati invatat rau!) :D
Multumim domnilor!
Multumesc Vladut Farcas pentru ajutor! Am facut o echipa buna, zic eu. Esti un baiat inteligent, de toata isprava! ;)
Felicitari Andrei Mustocea, ma bucur ca ai indeplinit intelegerea noastra dinaintea meciului, cand am stabilit ca cel care trece mai departe, e obligat sa castige finala! :D Esti un baiat foarte fair-play si modest, meriti din plin cupa!!!

Ultima editare:
Primul turneu Amatur organizat la Ocna Sibiului a fost o reusita totala,din toate punctele de vedere!!!Felicitari organizatorilor,colaboratorilor si,nu in ultimul rand,sponsorilor care s-au dovedit eficienti-Primaria orasului si extrem de generosi-Ambient !CHAPEAU!Am remarcat in mod special:
-sala cu sistem de iluminare perpendicular pe mese,excelent(putine locatii din tara se pot lauda cu asa ceva!)
-logistica impecabila JOOLA asigurata de colegul nostru "Emi" Beltechi
-participare numeroasa pentru o prima editie(mediatizare reusita!)
-prezenta "masiva" a tinerei generatii in "Top":Ignat,Mocean,Sorescu,Andreea si Crisztina la Open si Mathe,Farcas,Oroslan,Lolos la Amatori
-invingatorii la ambele categorii au fost oarecum surprinzatori,dar meritorii!!In ambele finale tineretea(Ignat si Mustocea) a invins experienta(Bauer si Boby ).FELICITARI tinerilor,a sosit timpul vostru(!!??)
-"invingatorul" detasat al competitiei este SIMION BOBY,care ne-a demonstrat tuturor ca PASIUNEA,VOINTA,TALENTUL si MUNCA poate invinge orice handicap!!CHAPEAU,SIMION BOBY!!!
-prestatia curajoasa a tanarului nostru elev Alex Nechita,la un punct de eliminatorii!!!!!!
-"trecerea" inferioarelor(in premiera!) de catre "fratello" Iuliu,cel mai mare pescar dintre tenismeni
Am putut asista la un adevarat spectacol sportiv in care toti participantii si-au adus aportul lor!Felicitari tuturor!
Sincere felicitari trupei de organizatori(Nicu-motorul si Gabi-sufletul) care au asigurat si intretinut o atmosfera calda pe toata durata turneului!Va multumim!

Poze 2

Poze 2

- - - Actualizat - - -
Scuze pentru ordinea aleatorie in care le-am postat. Au fost salvate pe 2 fisiere diferite iar aseara m-am cam grabit sa vi le ofer, macar in parte, dupa o sumara selectie, pentru a va satisfice ... nerabdarea.

in primu rand un turneu foarte reusit din toate punctele de vedere,bravo nicu sper sa continui traditia inceputa anul acesta.vreau sa imi felicit prietenii din sibiu pentru prestanta si mai ales pe cosmin care i-a pus mari probleme castigatorului de la amatori laurentiu ciucur ovidiu bulea si celorlalti si bravo vlad am incercat totul dar nu s-a putut mai mult.felicitari sincere si abia astept sa ne vedem la un viitor turneu din cadrul amatur.stima la toata lumea

da, un turneu bine organizat, cu conditii excelente de joc...
multumim celor care au adus si au alimentat frigiderul... (desi din cauza lor am pierdut baia de dupa...) :cool:

Felicitari, Nicule ! Asa cum am anticipat, a fost un turneu de nota 10. Multumiri lui Gabi, Cosmin si Vladut Farcas pentru ajutorul acordat in reusita turneului. Stiu ca n-a fost usor ... Primul pas insa a fost facut ...
Ne-am simtit excelent, intr-o atmosfera prieteneasca, desi competitionala. Vom reveni, cu siguranta, la viitoarele intalniri din Ocna Sibiului. Pastrati traditia si ... stacheta.
Multumiri, de asemenea, pentru atentia cu care am fost tratati ... Prietenii stiu de ce !
Felicitari tuturor competitorilor, admiratie pentru invingatori si cinste pentru cei invinsi. Toti, in fond, am fost invingatori. Important este sa participi; rezultatele vin cu timpul si cu ... rabdare. Important este sa speri, sa transpiri si ... sa mai ai si noroc.
Multumiri sponsorilor, fara de care nu ar fi posibila o astfel de competitie, cu o asa de mare participare si "desfasurare de forte", in bune conditii si cu rezultate asteptate.
Multumiri se cuvin si oamenilor din umbra, vesnicii voluntari no name, care nu asteapta recompense dar care iubesc acest sport sau pur si simplu ne sunt prieteni.
BRAVA Ocna Sibiului ! Felicitari !

Felicitari organizarorilor din Ocna Sibiului pentru turneu si atmosfera prietenoasa din sala,vom reveni cu drag la anul viitor.Echipa din Resita va doreste toate cele bune si tineti-o tot asa!!!

A fost un turneu de nota 10+. Felicitari organizatorilor, sponsorilor si participantilor. Speram sa intalnesc grupul de la Brașov in frunte cu dl. Popa Mircea. Multa sanatate tuturor!

Back
Sus