AmaTur: Turneu A Turneu "A" Ocna Sibiului editia a-IV-a - 9 Iulie 2016

Cam atat pot fara laptop,

Iata si varianta oficiala, merci Cule, merci Emese si Gabi!

Clasament Open

1.
Sicoe Rodica - Cugir.jpg
Sicoe Rodica - Cugir
2.
Farkas Gabor - Targu Mures.jpg
Farkas Gabor - Targu Mureș
3 -- 4
Aron Darie - Sibiu.jpg
Aron Darie - Sibiu
Sufletel Radu - Alba Iulia.jpg
Sufletel Radu - Alba Iulia
5 -- 8
Toma Florin - Pitești
Macovei Liviu - Brașov
Daneliuc Gabi - Sibiu
Oprea Adrian - Lugoj
9 -- 12
Govoreanu Florin - Cisnadie
Andone Claudiu - Cugir
Curut Gabriel - Timișoara
Popet Doru - Timișoara
13 -- 21 1v gr.sup.
Mocean Dan - Cluj Napoca
Farkas Bence - Targu Mureș
Migea Cornel - Sibiu
Irsai Istvan - Targu Mureș
Benyovski Bela - Sibiu
Pavel Calin - Hunedoara
Iancu Sorin - Sibiu
Molnar Tihamer - Târnaveni
Rosu Adrian - Timișoara
22 -- 24 0v gr.sup.
Denes Ferenc - Praid
Capusan Sorin - Târnaveni
Dabacan Dorin - Târnaveni
25 -- 33 1v gr.inf.
Maxim Valentin - Cluj Napoca
Kaposta Victor - Arad
Padurariu Costel - Brașov
Dena Corneliu - Giurgiu
Somlea Darian - Cisnadie
Schiopulescu Ion - Lugoj
Bleoca Marius - Târnaveni
Farcasiu Florin - Alba Iulia
Incze Levente - Miercurea Ciuc
34 -- 36 0v gr.inf.
Radu Constantin - Sibiu
Zakarias Szabolcs - Odorheiu Secuiesc
Matei Dumitru - Deva

Felicitari dl Movileanu pentru loc 3-4!!!
Felicitari si dl Kis Istvan(merge antitopsin-ul:))
Felicitari organizatorilor si celor care au pus umarul in buna desfasurare a turneului.
La anul sigur nu ratez acest turneu(creste si fetita si pot sa vin cu ea).

Doresc sa încep prin a felicita organizatorii și a admira munca colosala depusa de ei pentru a ne asigura un joc cat mai liniștit și cat mai bine organizat.
Spațiul de joc a fost extraordinar și micii cu berea de la ora 12" au fost cei mai gustoși decât toți micii pe care i-am de'gustat pana acum :)

Felicitări tuturor participanților la toate cele 3 categorii.
Felicitări speciale colegei Simona care a câștigat acest turneu la avansați și nu în ultimul rand felicitări colegului George cu care am jucat semi-finala.

Salutari tuturor colegilor care am fost împreuna la acest turneu super reușit.
Domnule Cule așteptam clipurile video în funcție de timpul dumneavoastră.

Cu stima,

diploma si medalie vor ajunge turneele viitoare la Toma Florin Pitești..si Oprea Adrian Lugoj..nu au mai stat la premiere
A trebuit sa plec la o aniversare....si chiar daca am ajuns mai tirziu, macar am prins tortul...
Te rog sa le pastrezi pentru la anul, cind o sa vin mai bine pregatit, atit pentru medalii cit si pentru cupe.

Dragi tovarasi si pretini, multumiri:
-first of all, Cule, pentru tot - energie investita, idei, colaborare, indulgenta
-Ocna Sibiului, care s-a dovedit gazda foarte primitoare pt. amaturisti
-domnu' Toma, care ne-a ajutat cu carmuirea openului
-celor circa 98% dintre concurenti care ne-au ajutat in mentinerea ritmului concursului (la cele doua categorii care au inceput dimineata, am mers aproape conform planului, la 20,24 cunoscand deja 2 finalisti la incepatori si unul la avansati) - iar pe aceasta cale imi cer scuze tutoror colegilor cu care n-am avut puterea sa fiu atat de rabdator precum as fi dorit, dar m-a terminat totala atentie care trebuia acordata in paralel celor trei categorii, respectiv si incercarile continue de a recastiga pe parcurs timpii pierduti din cauza a 3-4 participanti mai comozi. (merci pentru un comentariu de pe forum, chiar e enorma munca din ziua unui astfel de turneu).
-pe plan personal, multumiri si catre Alexa si d-nii Stoica si Roseti pt. infrangerile administrate, :-) raman dator in special ultimului pt. ca daca reuseam sa intorc si setul 5, azi chiar nu-mi mai simteam umarul. :-)

Multa sanatate ocnenilor, in special lui Cule si familiei sale, respectiv tuturor care au fost prezenti la fata locului sau prin urmarirea relatarilor de pe forum. Sa ne vedem cu bine! Hai ai nostri!!

Clasament Open

1.
Sicoe Rodica - Cugir.jpg
Sicoe Rodica - Cugir
2.
Farkas Gabor - Targu Mures.jpg
Farkas Gabor - Targu Mureș
3 -- 4
Aron Darie - Sibiu.jpg
Aron Darie - Sibiu
Sufletel Radu - Alba Iulia.jpg
Sufletel Radu - Alba Iulia
5 -- 8
Toma Florin - Pitești
Macovei Liviu - Brașov
Daneliuc Gabi - Sibiu
Oprea Adrian - Lugoj

Clasament Avansati

1.
Weiss Simona - Cisnadie.jpg
Weiss Simona - Cisnadie
2.
Toader George - Agnita.jpg
Toader George - Agnita
3 -- 4
Roseti Ionut - Lugoj.jpg
Roseti Ionut - Lugoj
Trocan Nicolae - Mioveni.jpg
Trocan Nicolae - Mioveni
5 -- 8
Stoica Mihai - Mioveni
Antal Denes - Brașov
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Bacanu Paulian - Brașov

Clasament Incepatori

1.
Soroiu Claudiu - Tarnaveni.jpg
Soroiu Claudiu - Târnaveni
2.
Georgescu Constantin - Orastie.jpg
Georgescu Constantin - Orastie
3 -- 4
Dinescu Rares - Curtea de Arges.jpg
Dinescu Rares - Curtea de Argeș
Movileanu Neculae - Brasov.jpg
Movileanu Neculae - Brașov
5 -- 8
Sabau Mircea - Târnaveni
Banu Nicolae - Ocna Sibiului
Minica Rares - Giurgiu
Sabau Gheorghe - Târnaveni

Doresc sa încep prin a felicita organizatorii și a admira munca colosala depusa de ei pentru a ne asigura un joc cat mai liniștit și cat mai bine organizat.
Spațiul de joc a fost extraordinar și micii cu berea de la ora 12" au fost cei mai gustoși decât toți micii pe care i-am de'gustat pana acum :)

Felicitări tuturor participanților la toate cele 3 categorii.
Felicitări speciale colegei Simona care a câștigat acest turneu la avansați și nu în ultimul rand felicitări colegului George cu care am jucat semi-finala.

Salutari tuturor colegilor care am fost împreuna la acest turneu super reușit.
Domnule Cule așteptam clipurile video în funcție de timpul dumneavoastră.

Cu stima,

De-acum încolo să faci bine să le spui PRIETENI. Să nu le mai spui colegi, că te voi b?ntui pe toate forumurile, ca fantoma lui Barbă Albastră!!! :-D

Era sa uit,lecitina bat-o vina !! Am avut norocul sa joc de data aceasta cu tinere sperante,fetele din Pitești ,Delia si Diana(pe care le-am pozat pentru baietii mei!) si minunatul Rares Minica! Le doresc mult succes ,patima au pentru acest sport cu totii, de la concentrarea si tinuta Deliei, la incrancenarea lui Rares (choleeee mult,dar are timp sa se tempereze..),si elegantza Dianei, avantajata de adolescentza sa,toate dau speranta miscarii amaturistice! Felicitari parintilor si antrenorilor deopotriva,mult succes !

Felicitari Cule,un eveniment deosebit de bine gestionat,atmosfera superba cu colaboratori de nadejde ( Pali si Toma )
sponsori pe masura,vom reveni cu mare drag.
Felicitari tuturor participantilor si merituosilor premianti.
Cu stima Deni.

Felicitari organizatorilor pentru reusita turneului!
Se preconizeaza un (ALT) tandem de mare forta si profesionalism in randurile organizatorilor de "meserie",pe care de acum inainte o sa-I (de)numesc CUle-PAli!!
Un turneu "tare",cu grupe foarte "stranse" si echilibrate,la care am remarcat printre altele:
-multe partide spectaculoase si rezultate pe "muchie" la toate cele trei categoriile
-trupa de copii talentati de la Pitești(felicitari Claudiu Pribeagu pentru munca pe care o faci acolo!)
-trupa de la Giurgiu(felicitari Cornel Dena pentru parcursul lui Rares!)
-trupa din Banat,o "prezenta" plina de calitate si tenacitate!
-victoria la Open a Rodicai Sicoe,o victorie amenintata de prestatiile foarte bune a lui Liviu Macovei si Gabi Farkas.Bravo Rodica!
-clasarea foarte buna a lui Darie si "reprezentatia" lui Lopatica aflat in zi mare!Felicitari!
-parcursul maiestuos al Simonei care,in ciuda infrangerilor din inferioare si superioare,a reusit revanse rapide si eficiente pana la castigarea turneului.BRAVO SIMO!CHAPEAU!
-finala "pierduta" de Geor-Gica(Toader) cand se astepta el mai putin(prea multa incredere de sine!) in fata "tigroaicei" ranite Simona!
-finala de inalta tinuta de la incepatori,jucata intre doi jucatori a caror prestatii imi dadeau impresia ca au incurcat categoriile!!
-timpul excelent care a fost de partea celor indragostiti de o baie de soare si de "sare",micii deliciosi pregatiti de "Chef" Lopatica!
Un turneu care ,de la o editie la cealalta,se apropie tot mai mult de ceea ce vrem si asteptam cu totii de la Amatur!

Multumim organizatorilor pentru turneu. Ne-am simtit foarte bine. Ca si anul trecut, astept sa vin cu placere si la anul. :)

Trimis de pe al meu SM-G386F folosind Tapatalk

Back
Sus