AmaTur: Turneu A Turneu "A" Ocna Sibiului editia a-IV-a - 9 Iulie 2016

Imi exprim tot respectul pentru ceilalti open-isti adevarati care sunt dupa mine pe lista de asteptare, asadar... se retrage Dospinescu George - București - Open. Ma pastrez pentru altadata... :)

Imi exprim tot respectul pentru ceilalti open-isti adevarati care sunt dupa mine pe lista de asteptare, asadar... se retrage Dospinescu George - București - Open. Ma pastrez pentru altadata... :)

Pacat...ai pierdut o baie intr-un lac sarat,din care,daca iei 1litru de apa sarata poti extrage 750g de sare..Lacul Brancoveanu'

Dupa ultimele miscari de trupe:

Inscrieri Open - on 04/07/2016 at 10:31:46
1. Sicoe Rodica, Cugir - 3 - 35.14 - OF
-----------------------------------------
Lista de asteptare:
1. Macovei Liviu, Brașov - - -
2. Kaposta Victor, Arad - - -
3. Rosu Adrian, Timișoara - - -
4. *****************, Campina - - -
5. Beltechi Dumitru, Victoria - - -

Inscrieri Avansati - on 04/07/2016 at 10:31:57
1. Barac Marius, Sibiu - 191 - 18.83 - AW
Lista de asteptare:
1. Rizea Cristina, Pitești - - -
2. Pribeagu Claudiu, Pitești - - -
3. Trocan Alexa, Mioveni - - -
4. Trocan Nicolae, Mioveni - - -
5. Stoica Mihai, Mioveni - - -
6. Dinu Gheorghe, București - - -
7. Dumitru Lazar, Petrila - - -

Inscrieri Incepatori - on 03/07/2016 at 15:33:24
1. Morariu Marius, Sibiu - 803 - 11.39 - A
Lista de asteptare:
1. Farkas Zoltan, Ghindari - - -
2. Nagy Hunor, Ghindari - - -
3. Sabau Gheorghe, Târnaveni - - -
4. Cojocaru Dan, Ocna Sibiului - - -
5. Rus Alin, Baia Mare - - -
6. Dorling Raul, Cisnadie - - -
7. Candea Mario, Cisnadie - - -
8. Pribeagu Sebastian, Pitești - - -
9. Pruna George, Pitești - - -
10. Dicu Darius, Pitești - - -
11. Leanca Delia, Pitești - - -
12. Dima Alexia, Pitești - - -
13. Ene Diana, Pitești - - -
14. Dinescu Rares, Curtea de Argeș - - -
15. Givan Cristian, Sibiu - - -
16. Movileanu Neculae, Brașov - - -
17. Stefan Patrick, Brașov - - -
18. Baiu Teodor, Brașov - - -
19. Movileanu Adrian, Brașov - - -
20. Glavan Radu, Timișoara - - -

Ar fi bine sa va puneti de acord in ceea ce priveste concentratia de sare, eu nu vin de la Giurgiu pentru doar 310gr\l, mai bine ma duc la mare. Eventual mai scadeti din taxa de concurs cateva grame (de bani) ;).

Ar fi bine sa va puneti de acord in ceea ce priveste concentratia de sare, eu nu vin de la Giurgiu pentru doar 310gr\l, mai bine ma duc la mare. Eventual mai scadeti din taxa de concurs cateva grame (de bani) ;).

N-o sa mai scada taxa de concurs , dar galant ca de obicei poate ca rezolva Cule o intrare mai "lesne" la lacuri si va lasa sa duceti si mai multa sare in slip pana acasa :D .

ROG PE ACEASTA CALE PE DL.SURSILOV CONSTANTIN - București SA POSTEZE CONFIRMAREA (SAU INFIRMAREA) POSIBILITATII DE A AVEA UN LOC PT. GIGI SPIN = Dinu Gheorghe IN MASINA SA. MULTUMESC ANTICIPAT. Telefonul meu - 0723512856.:thumbup:

Cule, mie recomanda-mi, te rog, un lac cu concentrație mare de alcool !

Mai stie domn Titi niste locuri... Fac, poate, cumva, sa il aduc eu si atunci va cunoaste un astfele de loc... Sta in preajma mea si se rezolva... dar in cazul asta va trebui sa joace in afara concursului...

- - - Actualizat - - -

Sau la open (cum vad ca s-a inscris)... E cam aceeasi treaba...

Mai stie domn Titi niste locuri... Fac, poate, cumva, sa il aduc eu si atunci va cunoaste un astfele de loc... Sta in preajma mea si se rezolva... dar in cazul asta va trebui sa joace in afara concursului...

- - - Actualizat - - -

Sau la open (cum vad ca s-a inscris)... E cam aceeasi treaba...

Numai sa nu conduca el..asa ajungeti prea devreme :-P

Pacat...ai pierdut o baie intr-un lac sarat,din care,daca iei 1litru de apa sarata poti extrage 750g de sare..Lacul Brancoveanu'

Multumesc, am fost acum doi ani si mi-a placut tare mult balaceala in lacurile sarate, dar si in cel cu namol... E foarte frumos acolo, o sa vin cu placere data "aviatoare"...
Cornele, ai grija sa vii si tu cu un slip mai modest, sa nu sustragi prea multa sare cand pleci... :)

Back
Sus