Buna,
Baietii mei sunt organizatorii turneului de la Odorheiu Secuiesc, le-am dat sala, le-am promis materiale tdm. de 1000 de lei si le-am cerut doua lucruri: plata costurilor de functionare pe ziua respectiva si sa faca un turneu de calitate. Nu am dorit sa ma implic in organizare, dar cand am auzit la ce nivel de conversatie s-a ajuns, am zis sa ii ajut.
Am citit intregul topic, incl. fisierele atasate, si am fost informat si de conversatiile purtate la telefon. M-am uitat si peste planul de organizare al concursului, peste serviciile/materialele incluse, dar si peste calculul care a rezultat tariful de participare (aici trebuie sa va felicit, eu in tot acesti ani n-am reusit sa scot din ei nici o cifra. Si acum ma amuza chestia). Totul am gasit in regula, in parametrii normali.
Singura pozitie subiectiva este alimentatia. La asemenea evenimente Clunbul lucreaza cu firma care prepara meniului pentru mai toate echipele profesioniste din oras (lucreaza cu nutritionistul de la MKB Veszprem), meniul la ei e 15 lei, sandwich-ul 3,50.
Inteleg ca doriti un turneu mai de criza, atat cei care vin cat si cei care nici nu, au aceasta intentie (cineva dintre voi a folosit chiar termenul "taxa exorbitanta").
OK.Meniul reducem la 450 ml. Gulas unguresc (5,50 lei, economie 9,50 lei), scoatem sandwich-ul (economie 3,50), scoatem cele doua cafele (economie 6,00), apa ramane 3,50 pt ca nu schimb regulile casei (in sali avem apa P-HR la liber, si acesta este nivelul de cost mediu/pers.). Masa se va servi la fast-food -ul din cadrul complexului (la 30 m. distanta), iar cei care mai doresc felul II. (cca. 7 lei), salata (cca. 1 leu), desert (2 lei), sandwich (3 lei), cafea (3,5 resp. 5 lei), o pot cumpara separat. Im pare rau de cei care au fost de acord cu tariful de 45,00 de lei, pentru ca mincarea de la fast-food nici nu se compara cu cea ce s-a dorit (nu ma refer la calitatea mancarii, ci la compozitie, respectiv la cum veti juca cca. 10-12 ore fara alimentatie suficienta sau cu stomacul plin dar fara bautura digestiva). Din pacate nu pot oferi ambele alternative (si cel de 5,50 lei si cel de 15,00 lei) fiindca nr de portii trebuie comunicate dinainte.
O alta problema comentata e numarul de participanti limitat la 72. Aici nu pot sa fac nici un compromis, baietii v-au dat explicatii gresite, ii corectez. Nu capacitatea salii este insuficienta, ci capacitatea dulapurilor din vestiar. Exclud, ca sala de sport sa se transforme in vestiar.
--
Nu pot nici sa trec peste inscrisele a doi/trei forumisti, de genul "este rusinos cea ce faceti", "... sa dau 45 ron la niste smecheri", "nu pacaliti, ca la Surprize, Surprize", si ar mai fi cateva.
I-mi cunosc colegii, si eu unul sunt convins ca s-a urmarit din partea lor acoperirea costurilor. Sunt baieti buni, dar un turneul cu excedent ar fi o premiera, iar Levente (credeti-ma, un baiat cu foarte mult bun simt) m-ar intreba imediat ce sa faca cu bani ramasi. Poate considerati ca eu sunt cel vreu sa-mi maximalizez profitul din tenis de masă. O presupunere logica, doar sunt om de afaceri. Va asigur ca nici macar nu urmaresc cat ma costa echipa de pusti (17-20 de copii intre 4-7 ani), campionatele locale sau turneele (o spun pt. ca unii dintre forumisti ma stiu), in plus nuinterveneam cand numarul participantilor a ajuns la 71.
--
Revin la subiect, parametrii concursului modific astfel:
CUPA ODORHEIU SECUIESC
--------------------------------
NUMAR PARTICIPANTI: 72 (fara limitare pe oras sau judet)
CONDITII DE JOC: 8 mese ITTF, suprafata 6x10m./masa.
TIMP ALOCAT: 9:00 - pana se termina.
SISTEMUL DE JOC: 3 seturi din 5 / 8 grupe inf., 8 grupe sup., dupa care eliminatoriu.
SERVICII/MATERIALE: prosop, acces vestiar, dulap cu cheie pt. fiecare concurent, acces la dus, 1 buc. minge BTY***, alimentatie (450 ml. gulas, apa minerala la liber), premiere pentru primii opt clasati.
TARIF DE PARTICIPARE: 26,- lei
PREMII: Locul I. (Cupa / medalie / 400,- lei), Locul II. (Cupa / medalie / 200,- lei), Locul II. (Cupa / medalie / 100,- lei), Locul IV. (100,- lei), Locurile V.-VIII. (50,- lei).
CONDITII OBLIGATORII PT. PARTICIPANTI:
- echipament sportiv (incl. pantofi de sala).
- regulile casei (reguli normale): se fumeaza doar la barul de la receptie, servirea mesei la locurile indicate (meniu la fast-food, sandwich si la bar), in cadrul complexului singura bautura alcoolica permisa este berea.
--
Va astept cu drag!, va promit un turneu fara surprize, fara atacuri violete sau alte fite.
Va doresc o zi buna.