AmaTur: Turneu A TURNEU A ODORHEI 30 IANUARIE 2010

Re: TURNEU A ODORHEI 30 IANUARIE 2010

Personal ma bucur pentru decizia luata. Asteptam sa fie un turneu reusit!!!!!

zoltikaa a spus:
SI inca UN SINGUR loc mai este...
Anuntul oficial s-a schimbat... :)
Leorda Rares-Reghin :thumbup:
Si primul pe lista de asteptare in cazul unei eventuale retrageri:
Domnul Constantin Motoroi

Si iata gata cu inscrierile!!!
Daca cineva se retrage putem sa acceptam pe alti...
Ne vedem pe 30 la Odorhei!

doki a spus:
Buna,
Baietii mei sunt organizatorii turneului de la Odorheiu Secuiesc, le-am dat sala, le-am promis materiale tdm. de 1000 de lei si le-am cerut doua lucruri: plata costurilor de functionare pe ziua respectiva si sa faca un turneu de calitate. Nu am dorit sa ma implic in organizare, dar cand am auzit la ce nivel de conversatie s-a ajuns, am zis sa ii ajut.
Am citit intregul topic, incl. fisierele atasate, si am fost informat si de conversatiile purtate la telefon. M-am uitat si peste planul de organizare al concursului, peste serviciile/materialele incluse, dar si peste calculul care a rezultat tariful de participare (aici trebuie sa va felicit, eu in tot acesti ani n-am reusit sa scot din ei nici o cifra. Si acum ma amuza chestia). Totul am gasit in regula, in parametrii normali.
Singura pozitie subiectiva este alimentatia. La asemenea evenimente Clunbul lucreaza cu firma care prepara meniului pentru mai toate echipele profesioniste din oras (lucreaza cu nutritionistul de la MKB Veszprem), meniul la ei e 15 lei, sandwich-ul 3,50.
Inteleg ca doriti un turneu mai de criza, atat cei care vin cat si cei care nici nu, au aceasta intentie (cineva dintre voi a folosit chiar termenul "taxa exorbitanta").
OK.Meniul reducem la 450 ml. Gulas unguresc (5,50 lei, economie 9,50 lei), scoatem sandwich-ul (economie 3,50), scoatem cele doua cafele (economie 6,00), apa ramane 3,50 pt ca nu schimb regulile casei (in sali avem apa P-HR la liber, si acesta este nivelul de cost mediu/pers.). Masa se va servi la fast-food -ul din cadrul complexului (la 30 m. distanta), iar cei care mai doresc felul II. (cca. 7 lei), salata (cca. 1 leu), desert (2 lei), sandwich (3 lei), cafea (3,5 resp. 5 lei), o pot cumpara separat. Im pare rau de cei care au fost de acord cu tariful de 45,00 de lei, pentru ca mincarea de la fast-food nici nu se compara cu cea ce s-a dorit (nu ma refer la calitatea mancarii, ci la compozitie, respectiv la cum veti juca cca. 10-12 ore fara alimentatie suficienta sau cu stomacul plin dar fara bautura digestiva). Din pacate nu pot oferi ambele alternative (si cel de 5,50 lei si cel de 15,00 lei) fiindca nr de portii trebuie comunicate dinainte.
O alta problema comentata e numarul de participanti limitat la 72. Aici nu pot sa fac nici un compromis, baietii v-au dat explicatii gresite, ii corectez. Nu capacitatea salii este insuficienta, ci capacitatea dulapurilor din vestiar. Exclud, ca sala de sport sa se transforme in vestiar.
--
Nu pot nici sa trec peste inscrisele a doi/trei forumisti, de genul "este rusinos cea ce faceti", "... sa dau 45 ron la niste smecheri", "nu pacaliti, ca la Surprize, Surprize", si ar mai fi cateva.
I-mi cunosc colegii, si eu unul sunt convins ca s-a urmarit din partea lor acoperirea costurilor. Sunt baieti buni, dar un turneul cu excedent ar fi o premiera, iar Levente (credeti-ma, un baiat cu foarte mult bun simt) m-ar intreba imediat ce sa faca cu bani ramasi. Poate considerati ca eu sunt cel vreu sa-mi maximalizez profitul din tenis de masă. O presupunere logica, doar sunt om de afaceri. Va asigur ca nici macar nu urmaresc cat ma costa echipa de pusti (17-20 de copii intre 4-7 ani), campionatele locale sau turneele (o spun pt. ca unii dintre forumisti ma stiu), in plus nuinterveneam cand numarul participantilor a ajuns la 71.
--
Revin la subiect, parametrii concursului modific astfel:
CUPA ODORHEIU SECUIESC
--------------------------------
NUMAR PARTICIPANTI: 72 (fara limitare pe oras sau judet)
CONDITII DE JOC: 8 mese ITTF, suprafata 6x10m./masa.
TIMP ALOCAT: 9:00 - pana se termina.
SISTEMUL DE JOC: 3 seturi din 5 / 8 grupe inf., 8 grupe sup., dupa care eliminatoriu.
SERVICII/MATERIALE: prosop, acces vestiar, dulap cu cheie pt. fiecare concurent, acces la dus, 1 buc. minge BTY***, alimentatie (450 ml. gulas, apa minerala la liber), premiere pentru primii opt clasati.
TARIF DE PARTICIPARE: 26,- lei
PREMII: Locul I. (Cupa / medalie / 400,- lei), Locul II. (Cupa / medalie / 200,- lei), Locul II. (Cupa / medalie / 100,- lei), Locul IV. (100,- lei), Locurile V.-VIII. (50,- lei).
CONDITII OBLIGATORII PT. PARTICIPANTI:
- echipament sportiv (incl. pantofi de sala).
- regulile casei (reguli normale): se fumeaza doar la barul de la receptie, servirea mesei la locurile indicate (meniu la fast-food, sandwich si la bar), in cadrul complexului singura bautura alcoolica permisa este berea.
--
Va astept cu drag!, va promit un turneu fara surprize, fara atacuri violete sau alte fite.
Va doresc o zi buna.
Personal, tin sa va multumesc pentru toate explicatiile pe care ni le-ati dat. Asta este ceea ce asteptam, cel putin eu.

din Sibiu, Temelie Dragos......daca se "elibereaza" vreun loc...

D-l Matei daca va convine taxa si doriti un loc ... :surprised: sau strugurii sunt tot acri :shh: :shh: :shh:

marius a spus:
D-l Matei daca va convine taxa si doriti un loc ... :surprised: sau strugurii sunt tot acri :shh: :shh: :shh:
Decit sa ma iei la misto, mai nimerit ar fi sa-mi multumesti pentru pretul pe care l-am negociat si datorita faptului ca am lasat locul meu, altora, care au tacut milc, de frica sa nu le ia cineva boii de la bicicleta.
Adevarul este ca, atunci cind a aparut in calendarul competitional, concursul de la ODORHEI,imediat mi-am zis ca voi merge neaparat la acest turneu, deoarece se afla in transilvania si e mai aproape de noi, si nu in ultimul rind, fiindca intotdeauna am admirat seriozitatea maghiarilor si eram convins ca va fi unul din cele mai reusite turnee.
Dar, stupoare, de data asta maghiarii mi-au inselat asteptarile. Am incercat sa-i fac sa inteleaga greseala pe care o fac, si, ajutat si de altii care au inteles lucrurile la fel ca mine, se pare ca am reusit. Nu pot decit sa ne felicit pentru acest lucru, desi, noi, cei care am latrat la luna, am fost pedepsiti cu pierderea locurilor ( desi, ma repet, as fi dorit foarte mult sa particip).
Daca, pe alocuri, in interventiile mele, am fost mai vehement, imi cer scuze fata de cei care s-au simtit jigniti, dar numai in eventualitatea ca au inteles ce-am vrut sa scot in evidenta.
Va doresc un turneu asa cum va doriti si asa cum il meritati !

Daca mai sunt locuri se inscrie si Roman Iulian - Brașov. Daca nu mai sunt, atunci va fi pastrat ca rezerva in cazul in care vor fi inscrisi care se vor retrage. Iar la cum sunt conditiile de drum si vremea, e foarte probabil...

Stimati organizatori!Fara a ma implica in organizare, dar cu tot respectul Va rog sa analizati posibilitatea de a mari numarul participantilor la 80. Plus, fara nici o ironie Va rog sa acordati unda verde D-lui Matei Dumitru. Dansul a fost omul care" s-a luptat", a infruntat toate ironiile si cred ca la Odorhei s-ar putea ingropa sacurea razboiului. Palinca de impacare o pot asigura eu. In cazul in care rugamintea mea se va implini voi asigura 2 lazi de mere organizatorilor, cu titlu de donatie. Multumesc.

La nevoie, se pot grupa citiva jucatori cite 2 la un dulap in vestiar, lucrurile mai voluminoase pot fi lasate si in masini.

Dupa ultima explicatie a desfasurarii turneului eu as dori ca cei care participa la acest turneu sa-si exprime prin vot daca doresc taxa de pariciopare de 45 lei ( cu conditiile expuse ) sau de 26 lei cu minimele respective.
Nu inteleg de ce trebuie sa ma supun unor restrictii impuse de cei care nu participa. Cheltuiesc mai mult si mananc mai prost!!!!!! ca in rest tot pe bani joc!!!!!

FlorinBN a spus:
La nevoie, se pot grupa citiva jucatori cite 2 la un dulap in vestiar, lucrurile mai voluminoase pot fi lasate si in masini.
Deja se poate discuta altfel,de cind cu interventia lui DOKI eu cred ca s-au detensionat toate nemultumirile,trebuia un astfel de punct de vedere matur si intelept din partea gazdelor.Dar si propunerea lui Florin,cu singuranta dl DOKI v-as ruga sa reflectati cu aceeasi maturitate,este pertinenta si plina de mult "microb" in adevaratul spirit AMATUR.Personal in orice pozitie nu pot ajunge,dar sunt convins ca v-a fi unul dintre turneele la care mi-ar fi placut sa ajung.Mult succes.

De la Sibiu,rugam cu scuzele de rigoare ca rezerva numarul 3 in caz de retragere a domnului Sipos Levente.Va multumim,Gabi-Sibiu

In parte s-au lamurit problemele de suprafata cu doi perdanti dl.Matei si dl.Zoli dupa interventia dl.Kobi
-Nu taxa de participare a fost nedumerirea fundamentala,intradevar poate nu sa cunoscut meniul.?
-Poate distata de la Odorhei la Ciuc,poate informarea s-au exprimarea datelor corecte.?
-Nedumerirea multora a fost refuzul sponsorizari cu materiale sportive . Nu le mai numesc dar nu cumva sa mai citeasca alti sa mai dea in judecata Amaturul.
-Scopul principal de a nu trasforma acesta miscare intr-un concurs pe bani s-au pariloto[sport],au fost destui care i-au atacat pe d-ni Matei si Zoli.
-Ma intreb si-l rog pe dl.Kobi daca a fost informat despre acest aspect.?
-Poate la suparare se scriu cuvinte grele ,greu de inteles si de digerat,uni din gluma,alti pentru al intarata pe celalalt si eu sunt maghiar ,dar cetatean roman,am prieteni de multe etni,toti cunosc ca sunt de etnie maghiara nu mi-e rusine,ci mandru , asa m-am nascut.
-Daca cititi pe site nu taxa de inscriere a fost motivul neparticipari noastre cu toate ca era acesibil
P.S. -Scuze ca v-am retinut si rapit atat spatiu si timp,va multumesc pentru toleranta.

Myster Forhend a spus:
De la Sibiu,rugam cu scuzele de rigoare ca rezerva numarul 3 in caz de retragere a domnului Sipos Levente.Va multumim,Gabi-Sibiu
RECTIFICARE
De la Sibiu, rugam cu scuzele de rigoare daca se poate sa fie acceptat ca rezerva numarul 3 domnul Sipos Levente.Multumim frumos

Kantor Imre-Zoltan a spus:
Stimati organizatori!Fara a ma implica in organizare, dar cu tot respectul Va rog sa analizati posibilitatea de a mari numarul participantilor la 80. Plus, fara nici o ironie Va rog sa acordati unda verde D-lui Matei Dumitru. Dansul a fost omul care" s-a luptat", a infruntat toate ironiile si cred ca la Odorhei s-ar putea ingropa sacurea razboiului. Palinca de impacare o pot asigura eu. In cazul in care rugamintea mea se va implini voi asigura 2 lazi de mere organizatorilor, cu titlu de donatie. Multumesc.
Multumesc frumos !...Faptul ca va afecteaza situatia mea, ma unge pe suflet, dar, regula organizatorilor trebuie sa fie aceeasi pentru toti participantii si trebuie respectata.
N-as putea accepta asa ceva, stiind ca mai sunt si altii care ar dori sa participe dar nu mai sunt locuri.
Important este ca cei care participa sa se simta bine.
Iar palinca o putem bea la reghin sau la miercurea ciuc ( daca o da Zoltikaa :lol: )
SANATATE SI SA AUZIM DE BINE, PAPAPA

Back
Sus