Sorin Botirca
Coordonator Onorific
Re: TURNEU A ODORHEI 30 IANUARIE 2010
De la Topoloveni: Botirca Sorin, Parvan Valentin, Gorum Adi.
De la Topoloveni: Botirca Sorin, Parvan Valentin, Gorum Adi.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Desi si eu sunt de acord cu faptul ca taxa este prea mare, sunt convins ca nu e vorba de o asemenea motivatie, ci pur si simplu de dorinta organizatorilor de a aduce cat mai multi participanti si de a-l face atractiv si pt jucatorii cei mai buni. Poate revin, totusi...tanasescu florin a spus:la multi ani tuturor pe 2010.
sunt de acord cu toti cei care spun ca taxa de inscriere este prea mare
deja se pare ca se vrea sa cotizam noi astia mici la cei ,,prea buni'' numai pt faptul ca avem placerea sa jucam in aceeasi sala
sunt nou in angrenajul acesta dar am auzit ca inainte erea mai ieftin si placerea mai mare
sincer va spun ,din pct meu de vedere,eu nu am nevoie de aperitivul,apa,micul dejun...etc,eu am nevoie sa ma intalnesc cu prietenii si sa ne distram iar in cz taxa mai mica si 2 categorii amatori si fosti legitimati sau amatorii ff buni
scz daca ma intelege cineva gresit.
Motivatiile astea sunt praf in ochii fraierilor.PASZI a spus:Salut tuturor!
Vad nemultumirile si simt nevoia sa va dau cateva detalii si explicatii atat pentru taxa de inscriere cat si pentru premiile in bani.
Ma numesc Gorgenyi Levente si administrez clubul de tenis de masă din cadrul centrului sportiv Fit.Feel. Ma ocup cu antrenarea copiilor (4-8 ani) si pe langa organizez si concursuri locale, pe echipe (40 echipe in 3 divizii) si individuale. Taxa de participare l-am calculat ca ea sa fie comparativ cu turneele locale (tarif/partida).
Am dorit sa ofer si premii, iar directorul firmei care patroneaza clubul mi-a promis echipamente de tenis de masă in valoarea de 1000 lei, echipamente Butterfly, Andro, HDS sau Adidas. Am discutat si cu pritenii, si ei mi-au sugerat sa dau mai bine bani, fiindca sunt multi care joaca cu alte marci.
Asta despre taxa de participare si premii. Cat despre conditii, va pot spune ca sunt foarte bune, cei care vor participa sunt sigur ca vor fi multumiti (mese de competitie, pardoseala Rocket - acelasi cu Taraflex, spatiu despartit 9/12x6 m).