AmaTur: Turneu A TURNEU A ODORHEI 30 IANUARIE 2010

Re: TURNEU A ODORHEI 30 IANUARIE 2010

Asa cum am mai precizat, modul de organizare a turneelor A este in sarcina organizatorilor locali.
Organizatorii din Odorhei au ales aceasta varianta, cu o taxa mare si un numar mic departicipanti, fara a cere sau primi vreun accept de la cineva.
Punctul de vedere al catorva administratori ai turneului l-ati citit deja, (D-l Kantor, Catalin Cozma, Radu Costica), si suntem cu totii de acord sa evitam promovarea turneelor cu taxe mari si numar mic de participanti (Am mai explicat ca turneele cu un numar mic de participanti pot oferi un numar ridicat de meciuri, dar sunt profitabile doar daca se cer taxe mari)
Deoarece nu avem inca o reglementare privind taxa maxima, nu sunt motive pentru anularea turneului de la Odorhei, dar vom urmari cu atentie atat mesajele primite de la cei care nu doresc sa participe, cat si pe cele de la cei care participa; de asemenea, la turneu vor participa si o parte dintre administratorii turneului. Dupa desfasurarea turneului vom analiza situatia si vom propune o modalitate de limitare a taxei de participare.
Totusi, pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe, vom conditiona validarea turneului de urmatoarele doua conditii, care au fost cerute la initierea programului competitional 2010 -"Propuneri calendar 2010" (viewtopic.php?f=11&t=3389).
:
1 Pentru a fi validat ca turneu A, numarul minim de participanti trebuie sa fie 64.
2. Prezentarea unui proiect de buget al turneului, sub forma prezentata in tabel. astfel incat participantii sa cunoasca modul in care vor fi utilizati banii incasati din taxa de participare.
Mentionez ca:
-nu dorim sa intervenim nici asupra valorii taxei hotarate de organizator, nici in distributia fondurilor, de care pot dispune cum doresc organizatorii, ci dorim transparenta, pentru ca cei care doresc sa participe sa stie pentru ce anume platesc.
Participantii vor hotari prin participare ?sau neparticipare- daca conditiile oferite la Odorhei sunt aceptabile sau nu.

Salut
Doresc si eu sa particip cu inca 3 prieteni. Suntem la prima participare in AMATUR si vreau sa stiu daca ajunge doar sa ne inscriem aici pe forum sau mai trebuie si alte date. Doresc sa mai stiu daca mai avem loc la acest turneu si cum aflu acest lucru inainte sa plecam la aceasta competitie.
Din Sinpaul, Mureș:
KRISZTA ARPAD LORAND
LORINCZ FERENC ATTILA
KULCSAR LORAND
SZAKACS IOSIF MARIUS

Va sugerez sa-l contactati pe d-l gorgenyi,numarul lui il aveti pe prima pagina a topicului.

Cu toate ca ne-am propus sa participam la acest turneu,trupa noastra,nu este de acord sa incurajeze astfel de turnee.
Poate nu ar trebui inclus in programul Amatur? Sa nu creiem precedente.
Asa ca noi spunem [PAS]

pacat voiam sa mergem la iasi nu mai e, am vrut sa mergem la odorhei scump, am vrut sa merge la moinesti gripa, la galati nu putem ,oricum ramane clasicul galatiul daca se mai intampla ceva s-e duce naibii.pacat si abia incepuse :thumbdown:
dar nu ne lasam.COMANESTIUL

marius_sza a spus:
Salut
Doresc si eu sa particip cu inca 3 prieteni. Suntem la prima participare in AMATUR si vreau sa stiu daca ajunge doar sa ne inscriem aici pe forum sau mai trebuie si alte date. Doresc sa mai stiu daca mai avem loc la acest turneu si cum aflu acest lucru inainte sa plecam la aceasta competitie.
Din Sinpaul, Mureș:
KRISZTA ARPAD LORAND
LORINCZ FERENC ATTILA
KULCSAR LORAND
SZAKACS IOSIF MARIUS
Din Sinpaul, Mureș se mai inscriu:
PALL JOZSEF ATTILA
DUDAS LEVENTE CSONGOR

Si daca vor dori sa participe mai mult de 72 de "apucati" ? A... da, stiu!! Licitatieee!!!! :

In conditiile in care fenomenul Amatur a luat o amploare mare,neexistand practic turnee A cu participare sub 100 de persoane (daca s-a mai intamplat in ultimul timp a fost doar datorita localizarii geografice extreme),limitatea la 72 de persoane in acest caz este anacronica si restrictiva. Acest lucru coroborat cu taxa de participare uriasa rezultata in urma unor calcule cinice a organizatorului fac ca acest turneu sa nu isi aiba locul intre competitiile desfasurate sub egida Amatur.
Se poate organiza ca un turneu al orasului,in acest caz urmand a fi mutat la rubrica "Competitii".Precedente de organizare de turnee locale sunt suficiente: Comănești,Călărași,Bacău,sala Galion Buc etc
Este un punct personal de vedere,pe care am sa l supun celor din Comitetul de organizare Amatur

salut
posibilitati de cazare la Odorhei.
Penziune Hatarpatak Penziune Orion
/www.hatarpatak.ro/ Tel.0744508850
Tel.0752133366
Hotek Kukullo
/www.kukullo.ro
Tel.0266/213936
Penziune Korona
/Office(at)koronapanzio.ro
Tel.0722976888
Penziune Boroka
/www.borokapanzio.ro
Tel 0745495737

cata_60 a spus:
In conditiile in care fenomenul Amatur a luat o amploare mare,neexistand practic turnee A cu participare sub 100 de persoane (daca s-a mai intamplat in ultimul timp a fost doar datorita localizarii geografice extreme),limitatea la 72 de persoane in acest caz este anacronica si restrictiva. Acest lucru coroborat cu taxa de participare uriasa rezultata in urma unor calcule cinice a organizatorului fac ca acest turneu sa nu isi aiba locul intre competitiile desfasurate sub egida Amatur.
Se poate organiza ca un turneu al orasului,in acest caz urmand a fi mutat la rubrica "Competitii".Precedente de organizare de turnee locale sunt suficiente: Comănești,Călărași,Bacău,sala Galion Buc etc
Este un punct personal de vedere,pe care am sa l supun celor din Comitetul de organizare Amatur
Sustin acest punct de vedere si as completa cu o idee : daca tot a devenit joc pe bani, propun ca , participantilor acestui turneu, sa nu li se acorde nici un punct in clasamentul AMATUR .

Domnilor! Chiar nu intelegeti? Nu incape mai mult de 72 de persoane in sala.
Eu joc in Amatur de vreo 3 ani dar asa ceva, ce faceti voi aici pe forum, nu am vazut niciodata.
Nu inteleg care-i problema D-voastra?
Nu a zis nimeni ca toata lumea trebuie sa vina.Vine cine poate. Cand anul trecut la Galați taxa de participare a fost 40 de Ron, nimeni nu a zis nimic, nu a facut scandal. Iar acum cand cineva incearca sa faca ceva, asa cum are posibilitate, veniti cu scandal.
Numarul de participanti este limitat, asa ca vin cei care vor sa joace oricum.
De unde stiti ce le asteapta pe cei care vin?

Back
Sus