TURNEU A OPEN +AMATUR CLUJ-NAPOCA 13 NOIEMBRIE 2010

Re: TURNEU A OPEN +AMATUR CLUJ-NAPOCA 13 NOIEMBRIE 2010

Pop Cosmin........Turda...........amatori

La ora 9:40 a inceput concursul la OPEN, nu inainte de a se tine un moment de reculegere in memoria Domnului Bozga. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Locurile 1-8 Open rezultate
1. Rusu Stefan - Cluj Napoca
2. Nascu Serban - Cluj Napoca
3. Iusan Mircea - Cluj Napoca
4. Daneliuc Gabi - Sibiu
5. Gogu Gabriel - Cluj Napoca
6. Craciun Calin - Oradea
7. Gergely Anton - Oradea
8. Bauer Lajos - Targu Mureș

din motive tehnice nu am putut sa fiu prezent ca organizator la turneul de la cluj si le-am rugat pe cei doi prieteni Miron Mihai si Ciprian Bacotiu sa faca treaba mea si vreau sa multumesc personal ca au acceptat ordinele primite de la mine dar tot timpul am comunicat prin telefon tot ce se misca in sala.MULTUMESC dar vreau sa felicit si castigatorii la categoria open si amatur care inca nu sa terminat. :clap: :clap:

Felicitari lui Mihai si lui Ciprian pentru modul in care au gestionat organizarea turneului.
Si celor de la Orange sau Vodafone pentru ca le-a pastrat deschisa linia cu Shuni :lol: :lol: :lol:

Felicitari clujenilor care au acaparat podiumul.
De asemeni felicitari lui Gabriel Gogu pentru intrarea intr-un mod foarte placut (locul5) in Amatur.

Anomis, iti multumesc pt. aprecieri.
M-am simtit ca ... acum 25-30 de ani, cand "mancam" mingea si adversarul!
In plus, a fost foarte placut pentru mine, sa resimt placerea de a juca in competitii, dar si sa imi regasesc colegi si prieteni. Sper ca in continuare sa fie cat mai multi.
In plus, vreau sa felicit si eu organizatorii turneului de la Cluj, pentru buna desfasurare a competitiei, sa felicit castigatorii dar si pe toti participantii turneului, care au dat dovada de fair-play in joc si daruire la masa de joc, fiecare la nivelul sau de performanta.
Mult succes in continuare tuturor pasionatilor acestui minunat sport si sa ne revedem la cat mai multe concursuri de amatori, unde sa schimbam si impresii si amintiri frumoase petrecute impreuna.

Am stat eu pana la finala iar clasamentul arata in felul urmator( sper sa nu gresesc locurile sau numele ca le zic din memoria mea precara)
AMATORI
1. Miron Mihai - Cluj Napoca
2. Nasta Purcaru - Cluj Napoca
3. Bacotiu Ciprian - Cluj Napoca
4. Olahut Rares - Cehu Silvaniei
5. Keresztes Janos - Satu Mare
6. Pop Cosmin - Turda
7. Oltean Dorel - Nasaud
8. Medeleanu Stefan - Mangalia

Felicitari nea Fane Medeleanu pt clasarea in primii 8!
La mai mareee!!

Se poate clasamentul total la amatori nu numai primii 8.
Multumesc. :thumbup:

george a spus:
Felicitari nea Fane Medeleanu pt clasarea in primii 8!
La mai mareee!!
Normal, daca au fost numai 8 participanti :wink: :lol:
Felicitari la toti participantii si mai ales lui Mircea Iusan,care am inteles ca,desi si-a rupt piciorul , tot a ajuns in primii 4 ! :clap:

In decursul zilei de astazi se vor afisa clasamentele si la open si amatori. Ne cerem scuze:)

Bravo nea' Fane pentru performanta obtinuta.Se vede ca antrenamentele,impreuna cu Dragos,dar si perseverenta de care dati dovada incep sa dea roade.Felicitari!!!Felicitari castigatorilor de la ambele categorii!Un salut plin de respect pentru toti prietenii mei din Amatur!Sa ne revedem sanatosi la Sibiu.

Back
Sus