Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
SENZATIONAL!!!Sigur nu-o o greseala,Matei Dumitru locul 2 ?!
Bravo mai Titi,felicitari !
Nea Titi,Puteti sa clantaniti voi, pina va cad dintii. Acum sunt vedeta, nu mai stau de vorba cu oricine.![]()
numele corect este CATRICICAU ADRIAN.daca m-ati botezat accept un miel de pasti sau mai repede un porc de craciunAMATORI-clasament
1.Catrician Adrian-240-Baia-Mare
2..Matei Dumitru-111-Deva
3.Bercea Marius-466-Somcuta Mare
- - - Actualizat - - -
Restul clasamentului in curand...
multumesc adi tantas si in numele lui marius bercea "MONDIALUL" alias "VALUL"(prietenii stiu de ce)Felicitari pentru Adi Catricicau si pentru Marius Bercea (Maramureș) ,locul 1 si 3 ,bravo tinerilor si la mai mare .
Multumesc mult pentru aprecieri si mai ales pentru diplomatia ta : ,, un adversar experimentat "numele corect este CATRICICAU ADRIAN.daca m-ati botezat accept un miel de pasti sau mai repede un porc de craciun
- - - Actualizat - - -
multumesc adi tantas si in numele lui marius bercea "MONDIALUL" alias "VALUL"(prietenii stiu de ce)MARAMURESUL s-a prezentat bine chiar daca CIASCAI a pierdut cu EDI BOATA(un baiat talentat care a terminat si el pe locul 3).
felicitari dnului MATEI un adversar experimentat in ale AMATURULUIsi din punctul meu de vedere un om deosebit.nu stiu cati dintre noi ne vom misca asa la onorabila varsta pe care o are dansul.
nu in ultimul rand felicitari organizatorilor si responsabilului din zona de vest ROMAN BOGDAN care desi nu a fost organizator a pus serios umarul la desfasurarea conform regulamentului a competitiei.
BOGDANE pacat ca nu ai vazut ultimele 10 schimburi![]()