Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu A - Oradea - Cupa Pingpongmania - 03 aug 2013
Fara sa stie Marius si Florin pe linga materialele surpriza pe care le-am pregatit,miine o sa incarc si 12 mese Jolla 2000 s de la Campionatul European de la Ostrava si daca cele 12 mese Jolla 2000 s CARE SUNT DEJA PREGATITE IN SALA NU SUNT SUFICIENTE,o sa gasim un loc si pt ele sa satisfacem dorintele tuturor.Vezi atașament 4752
Emi, deja m-ai surprins placut..de multe ori...si ma astept de la tine pe viitor si de alte surprize..minunate...Sunt mandru ca am copilarit amandoi pe aceste plaiuri bihorene a caror frumusete nu se poate exprima in cuvinte. - - - Actualizat - - -
Eu,dar mai ales tu,....am facut ceva palpabil si cu cheltuieli personale serioase pt tenisul de masa ,totul din pura pasiune .....nu vrem sa intram in Cartea Recordurilor si de aceea ne asteptam la criticile 'constructive'care vor veni sigur de la persoane care nu au facut nimic in viata lor....este la fel ca la o nunta unde chiar daca te straduiesti sa fie totul perfect sigur nu vei multumi pe toata lumea. - - - Actualizat - - -
Oricum tu meriti sigur o statuie din partea Amatur...pentru ca esti o pasare rara in acest peisaj autohton.Stima,Emi!
Sunt aceeasi jucatori-deci pot fi inscrisi.........................la Open - - - Actualizat - - - Vezi atașament 4753......Ele ii asteapta pe castigatori.. - - - Actualizat - - - Vezi atașament 4753......Ele ii asteapta pe castigatori..