In numele echipei de organizare(Marius,Florin,Emi) doresc sa multumesc tuturor participantilor care au fost multi si ireprosabili.
- - - Actualizat - - -
Am organizat evenimente mult mai mari decat acest Turneu Amatur,dar parca acuma am avut mai multe emotii ca niciodata-ex....sa nu uit pixurile(maruntisuri dar fara ele....

),sa existe mingi albe si portocalii,sportivii participanti sa nu se sufoce sa nu fie condens in sala(pt acest lucru trebuie sa le multumiti celor 4 uriase aparate de aer conditionat care au functionat non-stop intre orele 8-24 -cunoscatorii stiu cat de flamande de curent sunt)....etc
- - - Actualizat - - -
Acest Turneu a fost o adevarata telenovela-acuma imi dau seama..
1.Revenirea in Amatur dupa mult timp a lui Rares Leorda
2.Emi si Gheorghe Durdun au mers toata noaptea din Germania spre Oradea pt a putea participa la acest turneu...si culmea Gheorghe mai si castiga pe deasupra....-un baiat exemplu,caracter,bun-simt..un adevarat campion.Emi ..un supraom...nu a dormit toata ziua..
- - - Actualizat - - -
3.Revenirea lui Ghita Marta la primul Turneu A din Amatur...dupa gravele probleme la coloana...
4.Revenirea lui Florin Apian dupa mult timp la un turneu in Oradea-Florin este senzational..as putea sa-l numesc omul-computer...
- - - Actualizat - - -
5.Ca sa fie telenovela completa..trebuia sa existe si un mic incident....Intre Fane Rusu si Alex Ignat......cateva precizari..Fane Rusu un om deosebit ...Ignat Alex un baiat care are viitorul in fata;nici astazi nu stiu ce s-a intamplat exact intre ei,dar intr-un meci pot exista izbucniri nervoase .Pentru acest incident mi-am cerut scuze tatalui lui Alex,d-l Ignat fost campion al Romaniei la tenis de masă.
- - - Actualizat - - -
P.S . Nea Titi esti un prezicator adevarat(deabia astept sa particip la primul Turneu organizat la Deva)...:

;;;
1.Ai prezis ca va fi aglomeratie si a fost
2.Ai prezis ca va veni cineva din București...si a venit ...insusi ..campionul....

3.Ai facut niste poze.....cel putin cele postate sunt elocvente...prim-plan cu Fane Rusu(protagonist important),cu Ghita Marta(care saracul a jucat cu 'cingatoare'-extraordinar),Rares Leorda(revenire de senzatie).......dar cea mai tare poza este cea cu doamna Silveira...

(o adevarata doamna)-nu stiu daca i-ai cerut permisiunea...

.
- - - Actualizat - - -
P.S.2-De Gabi Gogu ce sa mai spun....

..un sportiv de senzatie cu un spirit critic foarte dezvoltat,dar constructiv-am tinut cont de sugestiile lui(de ex pt fazele superioare la open am impartit sala de peste 400 m2 in 4-adica pt fiecare masa 100 m2),ca sa nu existe discutii;oricum opinia tuturor a fost ca indiferent de pozitia si impartitul salii clasamentul ar fi fost la fel.IL mai astept cu drag la Oradea pt ca este o 'pata'de culoare-in sens pozitiv.Dar sa nu uite mielul ca m-a botezat-Sfarlea-(corect-Sferlea) iar in spatele meselor cea mai mica distanta a fost 2m(la 4 mese care oricum nu erau destinate openistilor)
- - - Actualizat - - -
P.S3 Gabi sa nu uitam ca acum -nu multi ani-jucam prin pivnite(malluri vedeam numai in Dallas)....stiu...am progresat..pretentiile cresc..
- - - Actualizat - - -
P.S 4...Trebuie sa recunosc in final ca cel mai mult m-a impresionat Durdun..i-am si dat un trofeu special pt asta-nu pot sa-mi explic .cum a jucat in 'halul'asta dupa o noapte nedormita si un drum..Germania-Oradea....Este cel mai bun jucator pe care l-am vazut live in ultimul timp(si am vazut jucatori multi inclusiv din superliga Ungariei).
- - - Actualizat - - -
Cand l-am intrebat pe Gheorghe Durdun daca vrea sa mutam mesele el mi-a spus ca pentru el nu este nevoie;poate sa joace fara probleme pe oricare masa.
- - - Actualizat - - -
George, obosit, obosit, dar nu te lasi. Felicitari!
Vad ca, colegul nostru Andrasi Zoltan s-a abonat la locul 1, oare nu incearca sa joace mai sus! ?
Ce bine ar fi daca conducerea amatur ar acorda un bonus pt cei ce castiga locul 1 la amatori si timp de un an sa-i primeasca obligatoriu la open.
Sunt si " baieti" care nu au nevoie de bonus, care au castigat locul 1 si au plecat de buna voie in expeditie la open, cum este si Danut Petrov si altii....sa lase si pe altii,...adevarati campioni, pe care ?i felicit.
Andrasi Zoli este un jucator de open..pana acuma s-a fofilat spunand ca-i este frica ca nu face fata...Acuma cu aceasta victorie la Oradea si-a luat revansa;anul trecut(inainte sa am problemele grave la coloana)il bateam intr-o finala chiar la el acasa in Ungaria in judetul Hajdu-Bihar-cupa o tin la loc special.Oricum la fel ca si Papp Deszo ,este o persoana deosebita-am participat la multe turnee organizate de ei in Ungaria.
- - - Actualizat - - -
Sa-i amintim si pe cei trei castigatori merituosi de la 'amatori' care nu sunt 'forumisti'-nu-i vezi pe forum comentand;dar am vorbit si cel putin ei nu mi-au adus reprosuri;din contra s-au simtit foarte bine.....la ce cupe au luat ...

,,,si premii...
- - - Actualizat - - -
...Sa nu uitam de cele 120 de scaune pe care le-am adus special pentru acest turneu....nimeni nu a stat in picioare.....nu de alta dar lucrurile bine facute raman in umbra unor mici greseli........