Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
...Domnul Matei nu veniti si dumneavoastra la o mica dezmortire? sau sunteti agrenat in alt concurs in alt oras?![]()
Stati linistiti, ca nu v-am uitat. In fiecare zi magindesc cum sa fac sa pot ajunge si eu la Oradea. Daca mai gasesc amatori pentru turneu si daca ma mai lasa durerile de articulatii, o sa vin si eu. O sa va anunt in timp util......ca bine zici Victore.....
....Nea Matei ne-a cam uitat.....
![]()
Nea Titi iti dorim sanatate ca-i mai importanta decat toate-la fel ca si lui Ghita Marta-......Cunosc problemele pe care le ai si nu merita sa fortezi daca nu te simti bine.....si pentru noi astia mai tineri este greu......Stati linistiti, ca nu v-am uitat. In fiecare zi magindesc cum sa fac sa pot ajunge si eu la Oradea. Daca mai gasesc amatori pentru turneu si daca ma mai lasa durerile de articulatii, o sa vin si eu. O sa va anunt in timp util.
Va multumesc pentru atentie si lui Marius si lui Victor.
Oricum de apreciat ca va mentinteti asa de bine.... si veniti atat de des in Amatour, prin toate colturile tarii.. Sper sa prind si eu varsta dumneavoastra sa pot juca si atunci tenis de masă.Sanatate multa va doresc si sa ne vedem sanatosi cat de curand.Stati linistiti, ca nu v-am uitat. In fiecare zi magindesc cum sa fac sa pot ajunge si eu la Oradea. Daca mai gasesc amatori pentru turneu si daca ma mai lasa durerile de articulatii, o sa vin si eu. O sa va anunt in timp util.
Va multumesc pentru atentie si lui Marius si lui Victor.