AmaTur: Turneu A TURNEU A Oradea-Cupa Pingpongmania editia a VIII-a 02.08.2014 Open+Amatori

...TOATA LUMEA ESTE IN VACANTA........ASA CA ACEST TURNEU NU ARE LIMITA DE TIMP.......NE POATE prinde si duminica dimineata IMPORTANT ESTE CA TOATA LUMEA SA SE SIMTA BINE....
Marius ,daca se doreste scurtarea timpilor se poate organiza la 6 mese si o categorie de incepatori cu mp <11,avand in vedere numarul mare de aproape 40. Iar la celelate 6 mese amatorii cu 18 >mp>11. Sau doar 2 categorii una Incepatori si una Open( asa zisa amestecata),dar atunci openul incepe de dimineata si asa nu risti sa te prinda duminica dimineata...Cu toate ca multi si-ar dori sa ajunga pana atunci.

.......Liliane teoretic se poate organiza un turneu pe 3 categorii :incepatori(MP sub 11),amatori (MP intre 12si17)si open,dar nu este foarte usor de organizat ...In ceea ce priveste MP-UL acesta nu este intotdeauna relevant;un jucator cu MP DE 10 POATE BATE ORICAND un jucator cu MP 16 de ex.Eu cred ca participantii ar trebui incurajati sa participe la turnee si in acest caz clasamentul ar trebui sa aiba prioritate;nu sunt pentru Mp ca prioritate(cu toate ca MP -ul arata aproximativ o anumita valoare a jucatorului).

Se inscriu la amatori din Oradea:Farkas Zoltan si Asztalos Laszlo

Se inscriu urmatorii la amatori:
1.Cosmin Carabas-Timișoara
2.Constantinescu Victor-Timișoara
3.Coroiu Dan-Roman

Ultima editare:
Se inscriu la open din Oradea Tanc Florin si Bondar Leontin si din Roman Coroiu Andrei

Ultima editare:
Cu parere de rau se retrage Turburan Ion de la amatori. Va doresc un concurs cat mai reusit si bafta tuturor participantilor.

intrebare:

intrebare:

Marius, repartizarea in grupe va fi dupa MP sau dupa locul din clasament?

Ultima editare:
Dane asa cum scrie si in anunt repartizarea in grupe se face dupa clasament pentru ca mi se pare corect sa fie capi de serie cei care sunt mai fideli si participa la mai multe concursuri Amatur.Totusi nu o sa acceptam 6 jucatori cu acelasi mp in aceeasi grupa.

Ok !
Am intrebat ca citind anununtul "pot interveni modiicari " am zis sa stim si noi .
Sunt sigur ca o sa jucam tenis de masă de calitate si mai important o sa ne simtim bine la masele albastre ....
:)

Ok !
Am intrebat ca citind anununtul "pot interveni modiicari " am zis sa stim si noi .
Sunt sigur ca o sa jucam tenis de masă de calitate si mai important o sa ne simtim bine la masele albastre ....
:)

...Ma bucur ca te vad din nou la 'mesele albastre' dupa accidentare si te astept sa revii cel putin la forma dinainte....:D..

Din Oradea se inscriu : Manci Cosmin Ionut, si Manci Bogdan Emil - La amatori

Din Oradea se inscriu : Manci Cosmin Ionut, si Manci Bogdan Emil - La amatori

Cosmin si Bogdan apreciez curajul vostru sa va inscrieti la un turneu asa mare si va garantez 2 locuri;unul este a fetitei mele care s-a accidentat cu rolele si nu poate sa mai participe.Important este sa fiti pe ora 9 ;la ora 9.30 incepe turneul oficial iar cei intarziati vor recupera din mers.

Back
Sus