AmaTur: Turneu A TURNEU A Oradea-Cupa Pingpongmania editia a XIII-a 01.08.2015 Open+Amatori

Eliminatorii Open
1. Roman Bogdan
------------------------- Roman Bogdan 3-1
8. Balogh Attila
-------------------------------------------------- Roman Bogdan 3-1
5. Gergely Anton
------------------------- Gergely Anton 3-2
4. Tic Ioan
--------------------------------------------------------------------------- Roman Bogdan 3-2
3. Put Gabriel
------------------------- Put Gabriel 3-0
6. Catricicau Adrian
-------------------------------------------------- Singeorzan Bogdan 2-3
7. Nutiu Mihai
------------------------- Singeorzan Bogdan 0-3
2. Singeorzan Bogdan

Clasament Open

1.
Roman Bogdan - Arad.jpg
Roman Bogdan - Arad
2.
Singeorzan Bogdan - Bistrita.jpg
Singeorzan Bogdan - Bistrița
3 -- 4
Gergely Anton - Oradea
Put Gabriel - Oravita
5 -- 8
Balogh Attila - Oradea
Nutiu Mihai - Oradea
Tic Ioan - Oradea
Catricicau Adrian - Baia Mare
9 -- 13 1v gr.sup.
Spatariu Daniel - Arad
Sferlea Marius - Oradea
Ciublea Vichente - Oravita
Tanc Florin - Oradea
Vaida Sorin - Oradea
14 -- 16 0v gr.sup.
Craciun Calin - Oradea
Creinicean Liviu - Oravita
Singeorzan Cornel - Bistrița
17 -- 18 0v gr.inf.
Fabian Wilhelm - Oradea
Dan Daniel - Oradea

...Inca o data trebuie sa remarc performanta incredibila a lui Roman Bogdan(chiar daca a fost intr-o forma de zile mari-nu a pierut niciun meci in acest turneu...) de a castiga finala impotriva unui tanar -jucator pur-si-simplu formidabil......

P.S Cotele la pariuri dintre spectatori erau net in favoarea Lui Bogdan S.

Ultima editare:
Am asistat cu mare placere la un nou serial, " Marius si copii sai".Cand spun copii, ma refer atat la urmasii lui (exceptionali ) cat si la mine si la ceilalti participanti care ne revedem de fiecare data cu aceasi placere.Mi-a placut mesajul lui Alex Mureșan si confirm ca atat Marius cat si Alex sunt oameni de calitate ceea ce face ca nr de participanti la turneele lor sa fie mare chiar daca, temperatura de afara te indeamna mai degraba sa cauti o piscina.Apropos de temperatura: am verificat temperatura la nivelul mesei de joc si intr-adevar erau cca 23 grade.Cred ca datorita acestui fapt am jucat mai bine ca de obicei.Felicitari tuturor .

Felicitări pentru organizare în sf?rșit sunt primul Marius nu verifici totuși, eu nu am pierdut nici un meci sub 1 - 3 chiar cu Bogdan câștigătorul am făcut 1-3 cu Rechinul 2-3 ..

Felicitări pentru organizare în sf?rșit sunt primul Marius nu verifici totuși, eu nu am pierdut nici un meci sub 1 - 3 chiar cu Bogdan câștigătorul am făcut 1-3 cu Rechinul 2-3 ..

.....:D.....:D.....Dane ...faptul ca ai facut 3-1 cu Castigatorul..turneului..URSU.....:D.....este de vis;dar pe Rechinu aveam pretentia sa-l bati.......:D:D!!!!!!

Și daca-l băteam unde ajungeam.. Sa mă lupt cu celălalt Bogdan de pe locul 2
Oricum nu am luat de 2 ori 0-3 ca și penultimul Care de fapt e ultimul în clasamentul Open

Ultima editare:
Eu te mai rog sa verifici cine o luat bătaie cu 3-0 de 2 ori în grupa inferioara 4.
Și nu o jucat cu Ursu!

Ultima editare:
Și daca-l băteam unde ajungeam.. Sa mă lupt cu celălalt Bogdan de pe locul 2
Oricum nu am luat de 2 ori 0-3 ca și penultimul Care de fapt e ultimul în clasamentul Open

Dane cred ca inteleg ce vrei sa zici;......daca era dupa setaverajul meciurilor erai penultimul;dar programul nu tine setaverajul ci doar Mp-ul,asa ca cineva care pierde 2 meciuri cu 3-0 dar are MP mai mare,poate surclasa pe cineva cu MP mai mic dar care nu a pierdut niciun meci cu 3-0.....(nr de puncte acordat este la fel oricum)..

P.S ...indiferent ce spune programul...noi stim ca tu esti cel mai in forma....:D...dintre cei cu 0 victorii in inf....(si Rechinu ii de acord cu mine...si o zis ca o castigat greu cu tine....:D)

Ultima editare:
Back
Sus