AmaTur: Turneu A TURNEU A Oradea-Cupa Pingpongmania editia a XIII-a 01.08.2015 Open+Amatori

Intrarea pret/zi [cost],multumesc.

1.FELIXSPA-STRAND APOLLO FELIX-cel mai modern complex de piscine din Romania.....http://www.felixspa.com/ro/-25ron/zi-La APOLLO
-15 ron/zi-La Venus
2.AQUA PARK PRESIDENT-FELIX-cel mai mare parc acvatic din vestul tarii....http://www.baile-felix.ro/-50 ron/zi
3.Complex PERLA-BAILE 1 MAI-cel mai nou tobogan de apa ..http://www.perla1mai.ro/..-30 ron/zi

P.S Preturile sunt pe persoana/zi;dar se pot face si abonamente saptamanale.
P.S 2.Ar mai fi si Strandul Iosia din Oradea,apa termala foarte curata,mici,gratare la greu.....gazon natural etc....-12 ron/zi/pers
P.S3.Piscina Hotel Continental-25 ron/zi-aveti inclusa o cafea sau o inghetata.
P.S4.Piscina Hotel Double Three Hilton-30 ron/zi
PS5.Piscina Hotel Silver-25 ron/zi

Ultima editare:
Mai Antale, mare smecher esti:) de ce ai cerut preturi? vrei sa vi sa te racoresti dupa cateva meciuri :)))))? Daca vi ai doua beri de la mine , le pune Marius la vreun frigider pe acolo:)

Singeorzan Bogdan-open
Singeorzan Arina-open
Singeorzan Corneliu-amator
daca tot sa fim pe acolo ne-am gandit ca ar fi bine sa si jucam!!

..Se inscrie la amatori din Oradea(Baile Felix),pentru prima data la un turneu Amatur Horia Opris.Succes!.....:D

bercea marius - somcuta mare - amatori
costin casian, mal calin-baia mare - amatori
catricicau adrian - baia mare - open

Singeorzan Bogdan-open
Singeorzan Arina-open
Singeorzan Corneliu-amator
daca tot sa fim pe acolo ne-am gandit ca ar fi bine sa si jucam!!

am vazut ca sunt probleme cu jucatori ligitimati
Bogdan (baiatul meu ) joaca in divizia b atre drept de joc ?
presupun ca pe Arina nu are drept de joc daca a jucat in superliga?
Stima

Stima

...Domnule Corneliu...acesti copii trebuie incurajati si lasati sa joace...Deci ambii vor putea juca la acest turneu;In paranteza vreau sa spun ca am avut ocazia(si placerea ) sa joc cu fetele de la echipa feminina de Superliga din Mediaș in acest an .Am jucat cu titularele-primele
3-si...surpriza 3-2;3-1;3-2...pentru mine.(care sunt un jucator modest..si pe deasupra si cu dubla hernie de disc..:D).....:D.....pot sa ma si laud cu aceste rezultate chiar daca am jucat cu materiale.....!!!!

P.S Deci pentru noi va fi o onoare sa-i avem pe acesti doi tineri la acest Turneu.Eu .unul de-abia astept sa joc impotriva lor...:D..

Ultima editare:
Stima

Conform regulamentului aflat in vigoare ambii copii au drept de joc.De altfel cum spune si Marius sunt bine veniti si primiti la acest turneu.

"4. Organizarea turneelor si dreptul de participare.
4.1.1.-Jucatorii legitimati intr-o divizie superioara categoriei B (divizia A si SuperLiga) pot participa in circuitul AmaTuR imediat dupa ce fac dovada ca au retrogradat si/sau nu mai sunt legitimati in diviziile superioare, iar acceptul de intrare in aceasta competie va fi verificat si acordat de Conducerea AmaTur; Exceptie de la acesta regula sunt persoanele de sex feminin care pot participa neconditionat, iar categoria acestora este stabilita de medie, prima participare fiind la open;
Pentru a se evita posibilitatea de joc a eventualilor jucatori ce doresc sa participe numai pe perioada de vacanta se va interzice a doua participare de acest gen pe o perioada de doi ani de la data ultimei activitati in divizia A sau SL;;"

EMI

Back
Sus