AmaTur: Turneu A TURNEU A Oradea-Cupa Pingpongmania editia a XVI-a 23.01.2016 -LA MULTI ANI

O sa iasa un concurs puternic si frumos. Marius demult nu s-au mai prezentat la un turneu A asa multi jucatori interesanti.. :-D

..din Petrila se inscriu urmatorii:la open Vasile Catinean.....la amatori: Daniel Androne,Dalyan Androne si Claudiu Danila....

Se inscrie Gheorghe Nicu din Drobeta Tr Severin la open.
Succes !

D-nul MariusBH, mii de scuze, mă retrag, în 23.01. s-a organizat un concurs inopinant de copii la Dej, participă și fetița mea, trebuie să o susțin. Mulțumesc de înțelegere! Grosan Mircea - Dej

Last edited:
...Lista de 72 de jucatori la amatori este inchisa de d-l Marius Faur din Oradea....Va multumim pentru interesul enorm pe care ni-l aratati de fiecare data..Vom face tot posibilul sa nu va dezamagim..SUCCES TUTUROR !!!!!!

E bine ca sunt foarte multi AmaTur-isti dornici de miscare,socializare...,ca prea ne amorteste frigul asta.:D
Sanatate ca-i mai buna decat toate!!!

Last edited:
Trupa de la Oravita abia așteaptă , sa ne vedem cu bine.. Și speram ca aveți pus ceva deoparte,ptr zilele reci!!

Trupa de la Oravita abia așteaptă , sa ne vedem cu bine.. Și speram ca aveți pus ceva deoparte,ptr zilele reci!!

... ca intotdeauna... ...Gabi....:o....dar n-am vrut sa facem reclama mascata...:o.....

Back