AmaTur: Turneu A Turneu A Oradea Open + Amatori 09.02.2013

Imi pare rau ca vad ca si la amatori sunt probleme intre organizatorii, cand totul ar trebui sa fie o placere din partea lor si a participantilor de a se vedea, de a juca si a socializa. Din pacate pina nu se vor gasi spatii clare, aceste probleme vor fi si in continuare. Nu exista sali spatioase in care sa se poata juca corespunzator, in afara de cele de la stat, sau daca cineva a vrut sa faca ceva a fost injunghiat. Cazul meu cu acea sala de la Armatura. Eu am vrut sa particip, doar in calitate de oaspete, meciurile mele sa nu conteze in clasament, dar am fost oprit de la centru. Daca va exista ordine si intelegere, intrun scurt timp va fi bine. Succes tuturor participantilor. Si succes cu organizarea concursului.

Dragi colegi, cand se mai inscrie cineva, rog sa scrie si locul in clasament, pt ca sunt cazuri cand numele real al jucatorului nu coincide cu cel din clasament si nu-l gasesc, si il trec "nou". Multumesc

Bogdane din lista poti sa stergi de pe locul 28 pe Ghilea Ioan ca este aceeas persoana cu cel de pe locul 20 Ghile Ioan, a fost o greseala din parte mea, am gresit numele cu o litera in plus dar D D l-a scris corect mai tarziu. Scuze.

Se retage Parus Lilian,distractie placuta sa aveti.

Imi pare rau ca se retrage Lilian,sper sa nu o faca si altii,pt ca venim cu vesti foarte bune.Eu cred ca numarul participantilor se va dubla la acest turneu .......
- - - Actualizat - - -
Asa cum vi-am spus saptamana trecuta,am zis ca o sa revin cu noutati despre stadiul salii..... dupa ce am discutat astazi cu investitorul-nu o sa-i dau numele-dar pot sa va spun pe incredere ca este un om deosebit.Dansul mi-a trimis acum cateva momente ultimele poze cu sala nou-inaugaurata in Oradea.Mentionez ca astazi am vazut personal sala cu dansul pe post de ghid...si o sa va las pe voi sa va spuneti parerea...Acest om a facut intr-o zi cat altii in 10.......
- - - Actualizat - - -
Lucrez acum la comprimarea pozelor......
Am vazut o sala care are urmatoarele....le-am si pipait sa vad daca sunt reale....
1;10 mese joola 3000 sc noi albastre
2.filee noi
3 vestiare renovate;albe,curate,cu dusuri,etc
4.lumina foarte buna
etc....intr-un cuvant..tot ce ai nevoie pt un turneu reusit...este aceeasi sala pe care ati vazut-o sapt trecuta dar cu alta fata......
- - - Actualizat - - -
Vezi atașament 3486
urmeaza si alte poze
- - - Actualizat - - -
Ma bucur ca dansul a avut incredere intr-un-oarecare-si mi-a trimis personal aceste poze.D-l Horia m-a asigurat ca se va implica direct in organizare,si va fi prezent la ora de incepere a turneului pt a cunoaste toti paticipantii.....Este bine atunci cand neghina este separata de grau.....
- - - Actualizat - - -
Vezi atașament 3487
acestea sunt vestiarele

Vezi atașament 3488
Cum spunea un amaturist munca multa.....fara munca nu se poate realiza nimic...sunt o gramada care vorbesc fara sa faca nimic...ii vedem ii auzim ii simtim;
Acest om vrea sa faca ceva pt Oradea..nu vorbe....si numai dupa investitii si munca poti sa aspiri sa organizezi 10 turnee A pe an.Haideti sa ne apropiem si noi de performantele altor orase din tara sa avem sali si sportivi de performanta modesti si atunci vom avea si turnee ca n-o sa le putem duce...

Da! :thumbup::thumbup: Acum arata un loc deosebit de jucat Tenis de masa, imi place locul are lumina multa si se vede bine mese bune, am sa vorbesc cu baietii sa venim la concurs si sper sa fie o atmosfera placuta ca si data trecuta Mall si sper sa fim cat mai multi... :razz::razz:

:clap::clap:

Ultima editare:
Imi pare rau ca se retrage Lilian,sper sa nu o faca si altii,pt ca venim cu vesti foarte bune.Eu cred ca numarul participantilor se va dubla la acest turneu .......

- - - Actualizat - - -

Asa cum vi-am spus saptamana trecuta,am zis ca o sa revin cu noutati despre stadiul salii..... dupa ce am discutat astazi cu investitorul-nu o sa-i dau numele-dar pot sa va spun pe incredere ca este un om deosebit.Dansul mi-a trimis acum cateva momente ultimele poze cu sala nou-inaugaurata in Oradea.Mentionez ca astazi am vazut personal sala cu dansul pe post de ghid...si o sa va las pe voi sa va spuneti parerea...Acest om a facut intr-o zi cat altii in 10.......

- - - Actualizat - - -

Lucrez acum la comprimarea pozelor......
Am vazut o sala care are urmatoarele....le-am si pipait sa vad daca sunt reale....
1;10 mese joola 3000 sc noi albastre
2.filee noi
3 vestiare renovate;albe,curate,cu dusuri,etc
4.lumina foarte buna
etc....intr-un cuvant..tot ce ai nevoie pt un turneu reusit...este aceeasi sala pe care ati vazut-o sapt trecuta dar cu alta fata......

- - - Actualizat - - -

Vezi atașament 3486
urmeaza si alte poze

- - - Actualizat - - -

Ma bucur ca dansul a avut incredere intr-un-oarecare-si mi-a trimis personal aceste poze.D-l Horia m-a asigurat ca se va implica direct in organizare,si va fi prezent la ora de incepere a turneului pt a cunoaste toti paticipantii.....Este bine atunci cand neghina este separata de grau.....

- - - Actualizat - - -

Vezi atașament 3487
acestea sunt vestiarele
Puteti veni cu incredere,acuma nu va vb cei doi indivizi D.D si varady care navigheaza in alta barca,ei se vor autoelimina din sistem,pt ca pluta lor nu are nici macar colac de salvare.
- - - Actualizat - - -
Da! :thumbup::thumbup: Acum arata un loc deosebit de jucat Tenis de masa, imi place locul are lumina multa si se vede bine mese bune, am sa vorbesc cu baietii sa venim la concurs si sper sa fie o atmosfera placuta ca si data trecuta Mall si sper sa fim cat mai multi... :razz::razz:

Va asteapta o sala speciala separata de cea cu mesele de tenis unde se va servi pranzul-felul 1,felul 2:o

:clap::clap:
- - - Actualizat - - -
Repetam -exista o sala speciala separata de cea de joc unde se va servi :D:D:Dmasa-felul 1,felul2....

Din ceea ce observ in poze, sala este super. Daca s-a reusit asa ceva la Oradea va felicit din toata inima....noi mandrii clujeni nu avem asa ceva pentru ca toti sunt interesati sa traga osu' la blidul lor nu sa construiasca sau sa sustina acest sport minunat. FELICITARI!
Puteti veni cu incredere,acuma nu va vb cei doi indivizi D.D si varady care navigheaza in alta barca,ei se vor autoelimina din sistem,pt ca pluta lor nu are nici macar colac de salvare.
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Repetam -exista o sala speciala separata de cea de joc unde se va servi :D:D:Dmasa-felul 1,felul2....

Acest turneu de la Oradea nu este facut sa se imbogateasca cineva...din taxa de 25 ron-3 ron merg la Amatur,12 ron meniu,din cei 10 ron se incearca sa se ofere niste premii decente,investitia foarte mare(nu are rost sa dam cifre)ramane in sarcina d-lui Horia care mi-a spus ca nu face acest turneu pt bani;dansul a dorit sa faca ceva frumos pt Oradea si ..atat.
- - - Actualizat - - -
Oradea va avea si alte sali de tenis de masă cel putin la fel de frumoase...ne mai trebuie niste jucatori de valoare si antrenori de valoare...acestia sunt mai greu de gasit astazi...

parerea mea ca s-a reusit. Numai oamenii scurt circuitati la mansarda cred ca se pot face bani din acest sport, asa ca tot respectul pentru efortul dvs.
Acest turneu de la Oradea nu este facut sa se imbogateasca cineva...din taxa de 25 ron-3 ron merg la Amatur,12 ron meniu,din cei 10 ron se incearca sa se ofere niste premii decente,investitia foarte mare(nu are rost sa dam cifre)ramane in sarcina d-lui Horia care mi-a spus ca nu face acest turneu pt bani;dansul a dorit sa faca ceva frumos pt Oradea si ..atat.

parerea mea ca s-a reusit. Numai oamenii scurt circuitati la mansarda cred ca se pot face bani din acest sport, asa ca tot respectul pentru efortul dvs.
Credeti-ma ca in Oradea sunt destui oameni din astia asa-zisi scurtcircuitati si ei dau din coate calcand pe cadavre-sa ajunga la ciolan.....

Back
Sus