AmaTur: Turneu A Turneu A Oradea Open + Amatori 09.02.2013

Rog colegii din tara, daca pt un motiv sau altul nu pot ajunge la turneu rog sa anunte pe forum sau telefonic.multumesc

Se inscrie
Bercea Mariu - Somcuta Mare
Catricicau Adrian, Ciascai Alin amandoi Baia Mare

saptamana aceasta nu am avut acces la net. completez acum cu locurile din clasamantul actualizat:

Bercea Marius - 303
Catricicau Adrian -loc 137, Ciascai Alin - loc 232 TOTI LA AMATORI.

Parus Lilian nu apare pe lista Amatorilor ,ce se intampla,ieri figuram pe lista?

Nu e prea clara regula de inscriere ,care primeaza cea telefonica sau pe site,sa stie oamenii?

Acuma lipsa mea ar fi explicabila ,sa zic... dar am vazut ca l-ati scos si Omut Gheorghe-NEW Oradea care sa inscris cu 3-4 zile in urma si l-ati inscris pe Saceleanu Bogdan,Bercea Mariu,Mirza Sorin,Catricicau si Ciascai care s-au inscris ieri dupa mine....ciudat nu?
Tibi sper ca nu te-ai suparat pe mine?

Ultima editare:
Este un HAOS total.....sunt 3 liste de inscriere si tot atatia oameni care se erijeaza in oraganizatori....LISTA LUI D.D,a lui tibclau si alui Roman Bogdan-fiecare lista este diferita lumea nu mai stie...ce sa faca...totusi putin respect pt participanti.
- - - Actualizat - - -
Pe ce criteriu a fost Scos Omut Gheorghe-omul s-a invoit de la serviciu acuma s-a decis sa nu mai participe pt ca in lista lui Roman Bogdan este pus pe asteptare--NU ESTE CORECT.Cand s-a inscris erau locuri destule......

Daca Roman Bogdan,sau D.D sau tibclau erau scosi abuziv de pe lista ca si Omut Gheorghe....ce se intampla....Sa-ti bati joc de un om in halul acesta....

Marius du-te la schi si lasa turneul sa aiba loc in acea fantastica sala fara scandalurile tale, macar din respect pentru investitor.
Tibi face lista si a cerut sa fie anuntat daca sunt erori pentru a le corecta iar Bogdan o afiseaza, conform regulamentului cu minim 12 ore inainte de concurs , eu doar l-am citat pe Bogdan tot din cauza ta (cica vreau sa dublez nr. de participanti).

Ultima editare:
deci plec de acasa sau nu ???????????:D:D:D
nu vreau sa fac o excursie de 600 km !!!!!!!!!!!!:wtf::wtf::wtf:
- - - Actualizat - - -
deci plec de acasa sau nu ???????????:D:D:D
nu vreau sa fac o excursie de 600 km !!!!!!!!!!!!:wtf::wtf::wtf:

VRG lista e la postul #18 sunteti pe locul 59 (actualizata la ora 16,45) dar mai sunt retrageri, va rugam confirmati participarea .

Florescu Eleodor - Deva
Pasare Mihnea - Hunedoara
Zaroni Vlad - Hunedoara
toti la open

dupa cum vad la oradia numarul de jucatori care se pot inscrie este nelimita , de ce noua celor de la centrul lamont care in prima faza ne-am inscris in numar de 6 persoane cu dizabilitat la numarul de telefon care este afisat si apartine Domnului Tibor pentru ca in momentul ala nu am avut acces la forumul pentru a ne inscire si Petru Iforsa a vorbit cu Dansul a facut inscrierea ,iar dupa 10 minute primeste un telefon in care spune ca nu ne poate primi la concurs pentru ca numarul este limitat la 64 de jucatori .Domnule Tibor trebuia sa ne spuneti daca trebuia sa platim taxa de participare ca nu era nici o problema !!! Suces la concurs celor care pot participa !

Bai Marius cred ca nu mai suntem prieteni, se pare ca iti iei nasul la purtare si in fata mea, OMUT a fost reintrodus, cu ce sunt eu vinovat ca Tibi nu are mese, bine ca ma ofer sa ajut si imi scoate-ti ochii pt un jucator??????????? Sa-ti fie rusine, ca oricum ati facut postu de rahat cu scandalurile tale

Ultima editare:
Imi cer scuze , din greseala la un momendat n-a fost trecut pe lista , dar este pe locul 64 pe lista finala Omut Gheorghe

Back
Sus