AmaTur: Turneu A Turneu A - Oravița - 17 septembrie 2016

După Turneul de Tenis!! Băieții se relaxează la piscina!!Păcat ca nu ați rămas,dragi colegi!! Trupa de la Oravita vă mulțumește tuturor prietenilor și colegilor de la masa de joc ca ne-ați onorat cu prezenta și ați făcut și am făcut sa fie un Turneu reușit la final de septembrie!! Speram ca am fost o gazdă primitoare și va mai așteptăm!! Noi Oravitenii suntem mai Tukatori "",asa ca va tukam pe toți care a-ți fost alături de noi!!Va așteptăm cu drag de fiecare data pe toată lumea!!Mulțumim frumos ca ne-ați onorat cu prezenta!! 😀 😀 😀

Multumim pt tot...ati fost gazde super si o sa mai venim cu mare drag la voi...sa ne vedem cu bine si FELICITARI pt un turneu perfect cu oameni minunati!
Felicitari Oravita!!!
Felicitari la Aradeni!!!

A fost un turneu pe cinste. Multumim organizatorilor. O sa revenim cu placere.

SUPER TURNEU! SUPER GAZDE! Totul a fost la superlativ, nu am cuvinte sa descriu cum a fost. Si ca totul sa fie perfect, la sfarsit am vazut si un superb foc de artificii.
Felicitari aradenilor, ati castigat aproape toate cupele!

Gazde primitoare si generoase, "dotate" cu toate cele necesare; atmosfera destinsa, prieteneasca;
nivel ridicat al competitorilor de la sectiunea Amatori(sectiune la care am concurat, despre Open as
putea, doar, sa presupun, parcurgand lista inscrisilor)...
Toate cele de mai sus ma determina sa le multumesc organizatorilor si sa-i asigur de toata stima,
promitandu-le ca o sa revin, de fiecare data, cu multa placere.
Felicitari invingatorilor.

Deplasarea a fost obositoare,dar a fost compensata de atmosfera relaxanta determinata de niște organizatori inimosi si de către noi, participanții. Mulțumim tuturor , precum si sponsorilor si DJ-ului care ne-a delectat cu o muzica selecta.Multumim Oravita ! Ne-ați făcut abonament pe viața la turneele voastre.
Sa ne vedem sanatosi si voioși !

Murgu,Lungu,Pedro si sa ma ierte ceilalți oraviteni ...f. calzi si prezenți ...oameni buni si plăcuți...un fel natural de a fi ospitalieri...am fost impresionat .

Leo mulțumim pentru poze!! Am găsit feonul!! Când ne vedem o sa ți-l dau!!

Un turneu super fain. Felicitari organizatorilor (foarte ospitalieri oravitenii astia), jucatorilor si castigatorilor de la ambele categorii. In general fair play, cu mici exceptii din partea unora "caposi" rau, care nu ar lasa de la ei - pentru nimic in lume. Asta este. Bravo Sorin, Ghita, Bogdan si Victor - aradenii mei – patru medalii din care doua locul I – “nu-i de ici de colo” . Si nu in ultimul rand un mare bravo Vasile, care ai reusit sa tai nodul gordian "ierbarii". Am simtit-o pe propria piele. Uite ca se poate.
Excelenta idee "Kralizec" in legatura cu realizarea fisierului cu rezultatele jucatorilor la turneul respectiv.

Ultima editare:
Oricum faceti echipa faina. Si va miscati repede. Inca o data felicitari.

Bravo si felicitari tuturor!!! A fost un turneu foarte bine organizat si cu multa buna dispozitie !!! Toate cele bune si sa ne revedem sanatosi !!!

Felicitari tuturor si mai ales aradenilor care au castigat concursul Sorin si Bogdan sau au fost pe podium Ghita si Victor .
Felicitari si lui Doru care incepe sa se apropie de forma si rezultatele de altadata ;)

Ho! Ho! Mersi Piti, dar vorba aia "mai trebuie sa curga multa apa pe Mureș" pana atunci. Eventual pana seaca de tot!!!

Colegul nostru Creinicean Liviu a pierdut la Sala o paleta lemn Viscaria Fh.Andro Rasant iar Bh.Tenergi 64 rosu. Era într-o husa nittaku negru/rosu. Dacă a găsit-o cineva din greșeală sa ne anunțe pe forum!! Va mulțumim..

- - - Actualizat - - -

Sa găsit paleta și husa!!

Back
Sus