AmaTur: Turneu A Turneu A "Paleta Veche" editia a VIII-a VICTORIA 03 Ianuarie 2016

Salutare,
am vazut pareri dupa turneul de la Vint, ca stacheta e sus de tot si ca va fi greu ca cineva sa o mentina acolo...
Cred, fara sa gresesc ca stacheta a fost, cel putin, mentinuta acolo, pentru ca:
-la partea de organizare, s-a jucat fara timpi morti!
-fara sa acuz alti organizatori, spun doar ce se intampla la Victoria: sala arata "luna", pe jos e curat,-nu se aluneca- mesele sunt curate, ba anul trecut, cand au fost probleme cu soarele, in 15 minute era o echipa catarata pe sala, care a lipit folie pe geamuri.
Vreau sa fac o remarca la partea de mancare! Tot mai multe concursuri asigura o masa, am mancat de la gratare la mici, de la gulas la adevarate ospaturi. Si la Victoria stacheta a fost sus, insa pe mine m-au bucurat prezenta pastelor, care, intr-o competitie sportiva sunt mai mult decat binevenite!
Felicitari organizatorilor pentru efortul si perseverenta cu care, de la an la an imping stacheta tot mai sus!
Multumesc

Cred ca este o greseala la Sterie Georgiana - a avut 3 victorii in gr.inferioara 1 si o v. in gr. superioara 4.
Felicitari pentru rezultate agnitzenilor Arpi Kondort si Raul Cioca - incepatori.
Sa auzim numai de bine !

Georgiana are 3 victori in grupa de repozitionare,in grupa inf are 0 victori .Deocamdata nu am modificat in clasamentul standard dar o sa postez pozitile si grupelor de repozitionare.

Un turneu de nota 10 din toate punctele de vedere. Felicitari Emi !!! La cat mai multe turnee organizate astfel.

Haideti cu pozele...cu filmarile.. :-D
Destul de obositi,...revelioane, mese copioase, gazda desavarsita, asa ca printre putinele momente libere am facut vreo 6 poze, si alea tarziu, pe la Cabana de sub Sipote. Minunat loc, merita sa vizitati si veti avea placerea sa reveniti.

Povestea turneului de la un cap la altul

Ultima editare:
retragerea impreuna cu familia si ajutoarele.

Ultima editare:
Salutare!
Ca de fiecare data Emi&Co Victoria au fost gazde primitoare.Nu cred ca trebuie sa mai ridic pe cineva "in slavi" ,atmosfera a fost cea care face cinste AMATURULUI!
Un turneu super reusit in care cine nu stie,s-a pus multa pasiune!
Bravo Emi!

Felicit organizatorii pt totala implicare in buna desfasurare a acestui turneu. Felicitari tuturor care au participat. <La cat mai multe turnee reusite>
Emi, am insa o rugaminte...daca ai pastrat foile de la grupa sup 6 avansati...nu cumva ai copiat gresit un rezultat <<NEGREAN-BARAC...1-3?>>...de fapt a fost invers... nu de alta dar nu pot dormi acum ca m-a batut direct in eliminatorii (pe buna dreptate, chiar castigatorul turneului) :D:D ... si eu de fapt cred ca am scris corect pe foaie :(:( Asta-i mai mult asa sa vad daca am fost aiurit si-am scris eu altceva...
Multumesc si distractie faina in seara asta...

Am verificat acuma la sala foaia cu rezultate si este foarte frumos scrisa si completata inclusiv cu nr. victorii si locul .Rezultatul corect este Negrean- Barac 3-1 si pozitia ta era 1 si a lui Marius 2.

Este vina mea de transcriere din foaie in program si de aceea imi cer scuze ,(de 2 ori si pentru inscriere) si se pare ca ca ai fost defavorizatul acestui turneu si de aceea la urmatorul turneu o sa ma revansez.Stiu ca aceasta eroare a schimbat intreg traseul tau catre podium dar sper ca in curand sa nu mai ai nici un obstacol.

Mea culpa.EMI

Multumesc Emi pt. interesul pe care-l arati tuturor aspectelor ce tin de un turneu f. bine organizat.
Nu ma simt deloc nedreptatit, insa ii datorezi o ,,bere,, lui Marius si mie un suc...:D:D:D
O seara faina tuturor

Un turneu foarte bine organizat marca ''Emi'',fara timpi morti si care s a terminat la o ora foarte buna(si nu datorita numarului de jucatori ci datorita lui Emi care a stiut sa organizeze foarte bine turneul cu toate ca a fost un turneu cu 4 categorii),unul din putinele turnee la care am participat si nu am vazut nicio cearta la mesele de joc,o atmosfera chiar de ''familie''.Multumesc colegilor de antrenamente pentru sustinere si pentru gandurile bune si sper sa ne vedem sanatosi la cat mai multe turnee Amatur.
P.S Ceaunul de la cabana a fost delicios,inca un motiv in plus pentru care voi participa cu mult drag si la urmatoarele turnee marca ''Emi''.

Subscriu intru totul la cele exprimate mai sus de Nicu Avram (ADN). Felicitari inca o data, Emi, pentru acest reusit turneu si multumim pentru ospitalitate! Ne-am simtit foarte bine, atat la Victoria, cat si la Cabana De Sub Sipote din Porumbacu de Sus.

Vreau sa imi exprim si eu aprecierea pentru un turneu cu 4 categorii de jucatori dar care a fost gestionat excelent de dl Emi, fara timp morti si cu o organizare impecabila. Multumim frumos dl. Emi! Revenim cu prima ocazie!

In sala am gasit un hanorac rosu de copii cu gluga,si 3 prosoape alb,rosu gri fara nume .daca este cineva care le revendica sunt depozitate la mine acasa murdare pana le spala soacra mea si dupa aceea vor fii tot la mine acasa depozitate ,dar curate .

Emi , daca esti dragut,
Verifica un pic ....Marica Florin - Open
Parca ceva nu e in regula
multumesc

Emi , daca esti dragut,
Verifica un pic ....Marica Florin - Open
Parca ceva nu e in regula
multumesc

Am verificat dar nu imi dau seama ce nu e in regula.Spune-mi te rog ce nelamurire ai poate atunci imi dau seama ce nu este in regula.E vreun rezultat gresit?e scris ceva gresit?

Probabil vrea sa zica de faptul ca Govo a invins pe Rodica cu 3-2, in rest e bine:)))

8 vict toti trei
Rodica +1
Govo. 0
Marica F -1

Back
Sus