AmaTur: Turneu A Turneu A "Pescarul AmaTur" Ediția a II-a, Brăila - 7 Noiembrie 2015

Clasament Open

1.
Enciu Alexandru - Slobozia.jpg
Enciu Alexandru - Slobozia
2.
Petrescu Liviu - Pitesti.jpg
Petrescu Liviu - Pitești
3 -- 4
Ion Marius - Braila.jpg
Ion Marius - Brăila
Stanciu Alin - Calarasi.jpg
Stanciu Alin - Călărași
5 -- 8
Vlase Gheorghe - Slobozia
Pizlaru Ionel - Focșani
Corcoz Costin - Focșani
Tigau Dan - București
9 -- 12
Toma Iulian - Brăila
Dumbrava Daniel - Focșani
Chiscop Bogdan - Galați
Gutu Victor - Galați
13 -- 1v gr.sup.
Patap Vladimir - Brăila
14 -- 18 0v gr.sup.
Leolea Andrei - Constanța
Munteanu Octavian - Tecuci
Ionita Valentin - Galați
David Madalina - Barlad
Panaite Ionel - Mangalia
19 -- 22 1v gr.inf.
Fratea Aurel - Constanța
Zarinschi Catalin - Galați
Arion Costel - Marasesti
Zainescu Corneliu - Galați
23 -- 24 0v gr.inf.
Lungu Sandel - Brăila
Maresi Ion - Focșani - Absent motivat (w.o)

Ultima editare:
Cand am postat mesajul anterior l-am vazut pe Zarinschi ca fiind locul 5 in grupa respectiva.Acum vad ca apare domnul Lolea.
Cand am parasit sala, l-am vazut pe Marius jucand cu Catalin Zarinschi in superioare.Declar pe proprie raspundere, ca nu am cosumat nici un fel de bauturi alcoolice, fiind singurul sofer al propriemi masini, cu care m-am deplasat de la Brăila la Galați.

Zarinschi are o victorie in inferioare cu mine, Guțu, eu am scris pe foaie rezultatul, dacă am greșit imi cer scuze.

Cand am postat mesajul anterior l-am vazut pe Zarinschi ca fiind locul 5 in grupa respectiva.Acum vad ca apare domnul Lolea.
Cand am parasit sala, l-am vazut pe Marius jucand cu Catalin Zarinschi in superioare.Declar pe proprie raspundere, ca nu am cosumat nici un fel de bauturi alcoolice, fiind singurul sofer al propriei masini, cu care m-am deplasat de la Brăila la Galați.

La grupa 4 s-au inversat între ele rezultatele Zarinschi - Leolea și Zarinschi - Gutu, astfel ca pozitia numărul 5 din grupă ?i revenea de drept Domnului Leolea.
Am discutat cu Catalin Zarinschi despre încurcătură și, chiar dacă el este cel care a jucat meciurile din grupa superioară, din spirit de fair-play am convenit să-l trecem în clasament pe Dl. Leolea acolo unde-i este locul.

Da, felicitari sincere lui Sandu Enciu pentru dramaticul meci pe care l-a intors de la 0 - 2 la 3 - 2 in favoarea sa ! Felicitari si d-lui Petrescu Liviu pentru felul admirabil in care a atacat finala inca din inceputurile sale oferind un frumos spectacol celor prezenti in sala. Felicitari si organizatorilor pentru felul in care a fost organizat acest concurs si pentru frumoasa ospitalitate pe care n-o intalnesti in calitate de concurent decat la Brăila ! :thumbup::thumbup::thumbup:

Ma bucur ca ieri am avut onoarea sa joc cu ambii finalisti Teodorescu Sandica, in superioare si Manea Mihai in eliminatorii, amandoi fiind jucatori de mare valoare, de altfel provenind din randul openistilor. Ii felicit pentru lectia de tenis pe care au predat-o!
De asemenea, adresez felicitari organizatorilor pentru inca un turneu foarte bine organizat!

P.S. : La multi ani, Mihai Manea!
La multi ani tuturor amaturistilor ce poarta numele Mihail si Gavril !

Ultima editare:
Ca de obicei d-nul Giosan ne-a răsfățat din nou printr-o organizare excelentă,?n Sala Sporturilor,lumină,căldură,spațiu.
FELICITARI tuturor celor implicați în excelenta organizare.
întradevăr s-a produs o greșeală,care a fost recunoscută,?n rest totul ireproșabil,o saramură de nota 10,felicitări.

Ultima editare:
De remarcat este si faptul ca sala a fost extrem de bine iluminata, nu-mi amintesc alta sala mai bine iluminata ca cea de la Brăila, iar organizarea, ca de obicei, la fel de buna!

Un concurs foarte bine organizat ,conditii foarte bune ,atmosfera placuta ,felicitari organizatorilor si tuturor participantilor - Tulcea va multumeste.

Sala perfecta de joc,cu toate conditiile necesare desfasurarii jocului de tenis de masă. Felicitari,felicitari,felicitari!Am sa revin cu placere la Brăila!
DOMNILOR DECI SE POATE!!!

Back
Sus