gpopescu senior 8 Feb 2017 #41 Din București avem asa: Moraru Constantin - avansati ziua a I a Arabagiu Marius - Open ziua a II a Popescu George - Open ziua a II a Cu multumiri
Din București avem asa: Moraru Constantin - avansati ziua a I a Arabagiu Marius - Open ziua a II a Popescu George - Open ziua a II a Cu multumiri
Dan2 Echipa AmaTur 8 Feb 2017 #44 NoRo a spus: Partikip! Click pentru a extinde... In sfarsit ai pryns un lok! De kand te astept k?
A adyingineru senior 8 Feb 2017 #45 Plop Adrian, București - avansați Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk
B BOBO cadet 8 Feb 2017 #46 Tache Petre-amatori -București Trimis de pe al meu SM-G3815 folosind Tapatalk
GabryAdi senior 8 Feb 2017 #48 Buna seara. La categoria ''Avansati'' se inscrie Hutanu Adrian din Slobozia. Va multumesc frumos !
D Dumitrescu Cornel senior 8 Feb 2017 #49 alaturi de noro..cornel dumitrescu !dar noro si-a recuperat paleta sau.....are un ste to scop?
E eugen moldoveanu junior 8 Feb 2017 #51 Elit Dinca Daniel Panea Ovidiu Sinita Eugen Dascalasu Viorel Incepatori Dinca Raducu Sinita Bogdan
A Adrianbratescu senior 8 Feb 2017 #53 BRĂTESCU ADRIAN-avansati:T?RGOVIȘTE Trimis de pe al meu HTC Desire 510 folosind Tapatalk
A andreih senior 8 Feb 2017 #54 Moraru Marius - avansati - București Haralambescu Andrei - incepatori - București
claudiu2525 senior 8 Feb 2017 #55 Paraschiv Claudiu si Ciocau Viorel, din București cred ca la avansati.