AmaTur: Turneu A TURNEU A PITESTI - SIMFONIA LALELELOR - SIMBATA 12 Aprilie

FELICITARI !!! asa salt spectoculos "prin iarba" sau mai bine zis datorita ierbii si pasiunii pt sport ...Bravo Mihai....de apreciat si organizarea :fara timpi morti , fara intarzieri....ca de fiecare data asa e "acasa" la d-l Toma , multumim !!

Rog afisarea listei de inscriere completa pentru amatori (101 participanti si nu 100). Lipseste dl. Niculae Dan, care l-a eliminat pe dl. Marin Floricel. Am detectat aceasta eroare, vrand sa aflu ce traseu as fi avut daca as fi castigat meciul cu dl. Marin Floricel. Se pare ca a fost bine asa cum s-a intamplat. Pe de alta parte, punctajul este altul pentru 101 participanti decat pentru 100.

Felicitari Mihai! Punctajul se face dupa clasament, Nu dupa lista...lista nu mai este relevanta, iar in cls sunt 101. Inca odata felicitari!

Rog afisarea listei de inscriere completa pentru amatori (101 participanti si nu 100). Lipseste dl. Niculae Dan, care l-a eliminat pe dl. Marin Floricel. Am detectat aceasta eroare, vrand sa aflu ce traseu as fi avut daca as fi castigat meciul cu dl. Marin Floricel. Se pare ca a fost bine asa cum s-a intamplat. Pe de alta parte, punctajul este altul pentru 101 participanti decat pentru 100.
Felicitari MIHAI! Sa ne intalnim si la alte competitii sanatosi, pentru o eventuala revansa sau de ce nu, pentru schimb de experienta in domeniul "materialelor" aprobate binenteles.
Felicitari dl.Florin Toma,Sorin Botarca, revenim cu mare placere.

D-l Stoica, nu este nici-o eroare.
Lista de pe prima pagina, a fost postata de mine vineri la ora 18.00.
Apoi au mai aparut retrageri, inscrieri, iar daca va uitati D-l Dan Niculae s-a inscris la ora 20.00, deci era normal sa nu fie pe lista de la ora 18.00
Intotdeauna lista finala este cea cu citeva minute inainte de afisarea grupelor.....
Oricum felicitari pentru locul III la un turneu asa de valoros. Se vede antrenamentul de la turneele B...

Turneu Simfonia Lalelelor

Turneu Simfonia Lalelelor

Felicitari Mihai pentru locul III obtinut! Felicitari organizatorilor!

Multumim participantilor ce ne-au onorat cu prezenta, si care ne-au oferit jocuri deosebit de spectaculoase.
Am incercat pe cit posibil sa ne ridicam la asteptarile lor, si daca am reusit, suntem foarte multumiti, chiar daca ploaia ne-a cam stricat un pic planurile cu gratarul.
Imbucurator pentru noi este faptul ca numarul jucatorilor a crescut fata de anul trecut, si printre ei incep sa apara si tinerele sperante.
La Amatori, Darius Movileanu a lasat o impresie frumoasa, prin ambitia cu care s-a luptat pentru fiecare punct, la fel si fetele de la Pitești (Bianca in primii 16 si Maria in primii 32), iar la Open, un adevarat spectacol atunci cind Tomica Andrei sau Nicolae Alexandru evoluau la masa de joc.
Multumim!!
Au fost 155 de jucatori, dintre care 16 copii
S-au virat in contul Amatur 278 de lei de la cei 139 de platitori

Clasamentele finale la Amatori si Open pe prima pagina.
Ca o remarca: analizind aceste clasamente, sunt jucatori din peste 25 de localitati!!!
Incepind din Constanța, pina la Timișoara.
Incredibil cit de mare este aceasta pasiune.!!!

Back
Sus