Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Va prezint, cu o mica intarziere, secvente dintr-un meci disputat in cadrul grupei 9 (faza "inferioare").
Iulian Gerasim din Tulcea si Florin Persa din Sfantu Gheorghe au facut un meci frumos si foarte disputat, ca delatfel multe din meciurile turneului.
Imi pare rau ca nu am mai avut memorie pe card-ul telefonului ca sa pot filma pana la sfarsit.
https://www.youtube.com/watch?v=uzzVqXfUvGQ
Mai scăpam și noi din vedere anumite aspecte ca doar suntem oameni.Oricum mulțumim și pentru aprecieri și pentru critici,eu unul mi le am însușit .Felicitari organizatorilor. Sunt oameni cu experienta si care si-au dat tot interesul pentru buna desfasurare a turmeului impartit in 3 categorii. S-au plimbat pe la mese si au incercat sa foloseasca la maxim capacitatea salii si au reusit, doar ca aceasta (capacitatea) nu era suficienta.
Cine ma cunoaste stie ca nu sunt carcotas, dar trebuie sa scot din nou in evidenta timpii morti - dupa grupele inferioare in aproape 5 ore am jucat 2 meciuri.
Revin cu propunerea ca la anumite concursuri sa se faca o gestionare a meciurilor in doua runde. In cazul in care dupa grupele inferioare la amatori/avansati se stie ca incep si grupele inferioare la open si grupele superioare la incepatori si nu mai sunt mese disponibile pentru grupele superioare la amatori/avansati sa se stabileasca o pauza pana la ora H cand incep grupele superioare la amatori/avansati. In felul acesta nu mai suntem obligati sa stam in sala stresati, cu urechile ciulite la microfonul organizatorilor, nerabdatori sa mai jucam si noi un meci. Putem sa plecam acasa, la hotel, in parc, la plaja sau la un restaurant/terasa, sa ne relaxam si sa revenim la ora stabilita pentru a continua turneul. Persoanele care organizeaza concursurile au mare experienta si pot aproxima ora la care se vor elibera mese, chiar daca aceasta aproximare poate sa fie gresita cu 30 - 45 minute. In felul acesta vom fi mai relaxati, mai odihniti si mai dornici de a continua turneul.
Aceasta nu este o reclamatie, este o situatie de fapt si o propunere pe care va rog sa o studiati, sa o discutati si daca veti considera ca merita sa o aplicati.
Masa nr.1 (de la usa) ar fi trebuit montata dupa masa 20 unde era loc suficient si conditii foarte bune de joc - aceasta este o sugestie pentru concursurile urmatoare.
..Chiar ca e interesant min. 11.15 - a servit din mana. A avut dreptate Razvan.![]()