Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Daniele, chiar daca scrii in numele a doi prieteni si nu in nume personal, cred ca ati inteles invers decat trebuie, pt ca scopul in numele caruia organizatorii au ales aceasta forma nu este legat in primul rand de cei 20 de amaturisti care sunt intre primii la open, ci dimpotriva, pentru toti ceilalti: se poate profita de lipsa lor si, astfel, fiecare sa poata avansa in acest concurs. Oricum, la acest concurs nu vor participa mai mult de 15 amaturisti de la open si toti sau majoritatea covarsitoare sunt situati in clasament intre 25-80. Si am senzatia ca ei sunt dati deoparte numai pentru ca sunt mai buni decat cei care vor sa urce in clasament si care gasesc ca argument ca nu pot sa joace mai mult, cu atat mai mult cu cat nu cred ca sunt mai mult de 2-3 dintre ei care sa fi jucat vreodata tenis la un club, adica sunt la fel ca cei care gasesc motive sa nu joace alaturi de ei... Excluzandu-l pe dl Toma si inca vreo doi baieti din București, care au jucat, inteleg ca ceilalti de la open nu pot juca cu cei de la amatori nici macar o data sau de doua ori pe an doar pentru ca sunt mai buni ??csabazedler a spus:Subscriu si eu la cele de mai sus pentru ca,in proportie de 90%,amploarea miscarii amaturiste este datorata in primul rand cantitatii,a se vedea numarul mare de amatori,si dupa aceea calitatii,jucatorii de top participanti la turnee.Cu tot respectul pentru organizatori,reteta unui turneu ar avea mult de suferit daca nu ar beneficia de prezenta amatorilor.Va salut cu respect.Dado.daniel a spus:La rugamintea a doi prieteni aduc in discutie un aspect.Citez din anuntul organizatorului:,,Turneul se va desfasura cu o singura grupa valorica, deoarece in aceeasi zi se desfasoara cea de-a II-a etapa din divizia B, la care sunt angrenati 20 din primii 60 de participanti ai AmaTuR"
Mi se pare mie sau cei 20 au ales cu buna stiinta sa joace meciul de etapa din B in dauna Amaturului? Cu ce ar trebui sa afecteze 144 de participanti cei 20 care aveau de ales unde sa joace? Deja incurcam merele cu perele si s-a ajuns la situatia in care pentru cei 20, toti ceilalti amaturisti sa nu poata beneficia de diferentierea Amatori-Open! Nu e corect pentru cei de la Amatori! Sau poate este? :thumbdown:
Personal nu ma afecteaza in nici un fel pt. ca eu joc la open de ceva timp( nu pentru ca am valoarea necesara), chiar ma avantajeaza, dar am doi colegi Amaturisti(joaca la categoria Amatori) care se simt nedreptatiti zicand ca pentru cei 20 din divizia B care nu mai pot lua puncte la acest turneu pt. ca au ales sa joace etapa, sa sufere ei si sa nu poata sa joace la categoria Amatori.
Personal le-am dat dreptate si am postat doleanta lor.
Daca era problema lipsei spatiului era de inteles sa nu se faca doua grupe valorice dar am inteles ca nu este cazul si chiar explicatia a fost directa: pentru cei 20 din divizie!
Sper ca nu va aparea cu numele intreg in clasamentDan2 a spus:Pana acum s-au inscris 101 participanti
...
1214 Pascu Popescu Nicolae Gabriel Filipesti Targ
...
Este deja in clasament! Rien ne va plus! :lol:FlorinBN a spus:Sper ca nu va aparea cu numele intreg in clasamentDan2 a spus:Pana acum s-au inscris 101 participanti
...
1214 Pascu Popescu Nicolae Gabriel Filipesti Targ
...![]()
Adresa si nr de telefon la NordHotel, locul de intalnire pentru toti cei care doresc sa doarma sau sa soarba sampania din Cupa de Cristal!Dan2 a spus:Pentru participantii care sosesc mai devreme, sau pleaca mai tarziu:
Se pot face rezervari pentru cazare la Hotel Nord, 3 stele,
40 de lei/patul in camera cu 2 paturi, fara mic dejun; se fac rezervari din timp la tel 0344 100 815, fax 0244 533 056
sau e-mail reception(at)nordhotelploiesti.com sau office(at)nordhotelploiesti.com,adresa Ploiești, Soseaua Vestului nr.3