Turneu A PLOIESTI, 30 octombrie - PALETA DE CRISTAL!

Re: Turneu A PLOIESTI, 30 octombrie - PALETA DE CRISTAL!

Colegaaaaaa!!!!(Lica) nu am stiut ca fostul meu antrenor si actualul meu coleg(adica tu) ai fost asa mare jucator
adica primul castigator al paletei de argint!!
ma uimesti pe zi ce trece......daca stiam eu acum cativa anisori cand m-ai facut jucator de b alta ambitie aveam si eu
sa-ti egalez performantele.....acum e prea tarziu.....sunt batran.....acum ma chinui sa te egalez in......antrenorat si la........sprit.......unde e mai simplu, cu antrenoratul mai greu :thumbup: :thumbup:

Chiru a spus:
Colegaaaaaa!!!!(Lica) nu am stiut ca fostul meu antrenor si actualul meu coleg(adica tu) ai fost asa mare jucator
adica primul castigator al paletei de argint!!
ma uimesti pe zi ce trece......daca stiam eu acum cativa anisori cand m-ai facut jucator de b alta ambitie aveam si eu
sa-ti egalez performantele.....acum e prea tarziu.....sunt batran.....acum ma chinui sa te egalez in......antrenorat si la........sprit.......unde e mai simplu, cu antrenoratul mai greu :thumbup: :thumbup:
Ha!!! la sprit am senzatia ca eu trebuie sa te egalez pe tine.............. :lolno: :lol: detasat ma intreci mai ales de cind iei drumurile comunei Berceni :lol: :lol: P.S am si martori :lol: :lol: intreaba-l pe Floraru

am onoarea s-o inscriu pe cea mai dragutza si talentata jucatoare - SIMONAAAAAAAA VENETEEEEEEEEEEEEEEEE :clap: :clap: :clap:

Cu toate ca nu vor veni primi 20 din clasament, dar tot sunt de parere ca trebuie organizat SEPARAT turneul OPEN de AMATORI.
Nu mi se pare corect sa joace un jucator de pe pozitia 21 cu unul de pe pozitia 1500 din clasament( sa zicem).
ESTE NUMAI O PARERE.

Din Baicoi; Bozga Lucian-amatur
Bozga Razvan-copii
Calin Cristian- copii

tocmai de la filipestii de targ
florian mos
lista cu copiii ceva mai tarziu

dom' Florin, sa ma puneti in capu' listei la copii ca sunt cel mai mare.... :biggrin:

Cred ca vin si eu
Deci Rada Catalin , București
Turneul de copii joaca in pararel cu turneu de amatori?
Pe la ce ora aprox incepe turneu de copii ??

Back
Sus