AmaTur: Turneu A+ Turneu A-plus --- Cupa Amatur Transilvania - Bistrița 01 oct 2016

se retrage de la avansati Chiriac Marius din Botoșani.
Mult Succesc participantilor.

Cu deosebita placere, se inscriu Nicu Constantin, Bogza Dragos si Dragan Petru Ioan, din Iași, la amatori.
Mult succes organizatorilor si tuturor participantilor!

Se reinscrie din Resita la amatori Turburan Ion.
Imi cer scuze pentru nehotarare.

Se retrage Matei Dumitru de la amatori ( accidentare ). Va doresc sa va simțiți bine !

I-am inscris, dar lista de asteptare este destul de lunga ...

Tocmai de aceea Florine,ai putea sa sa pui meciurile de Amatur de la ora 9.30,iar Open-ul de la ora 12.30,si asa ai impaca pe toata lumea,inclusiv pe bistritenii ramasi pe dinafara...

Nu merge, este prea tarziu sa mai schimb orele, pana la ora 12.30 oricum nu se termina nici o grupa, iar daca openul incepe mai tarziu si turneul se termina dupa ora 22 - ceea ce stim ca genereaza probleme.

Eu,am pus niste ore estimative,la Reghin,dupa cum stii, mergea...,este adevarat,ca openul se prelungeste,dar no,am incercat o solutie,cat de cat acceptabila pentru toata lumea,avand in vedere numarul foarte mare de participanti,ma rog tu sti mai bine. Este destul de neplacut,pentru unii dintre bistriteni, sa stea pe tusa, cand miercuri de miercuri,merg la antrenament exact in sala unde se va desfasura concursul ,...Asta e,nu le putem avea pe toate...Bafta multa si succes!

Stop inscrieri!

Pana maine seara la ora 18.00, pe masura retragerilor pe lista vor intra jucatorii de pe lista de asteptare, in ordinea clasamentului.
Daca sint persoane care urca pe lista principala, dar si-au facut deja alte planuri, le rog sa anunte pentru a face loc altor jucatori.

Wild-cardurile sint ocupate si le voi trece pe lista maine seara la 18.00 cand se face ultima afisare.

Back
Sus