Mulțumesc frumos! ☺Bravo Mihai!!!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Mulțumesc frumos! ☺Bravo Mihai!!!
Antrenorul de pe margine a fost secretul la Lucian
 .....as vrea sa vad cat mai multe turnee A plus cu gr inf de 7....!!!!Organizare impecabila...etc...etc..felicitari si noua participantilor care am transpirat cat la doua turnee A....
.....as vrea sa vad cat mai multe turnee A plus cu gr inf de 7....!!!!Organizare impecabila...etc...etc..felicitari si noua participantilor care am transpirat cat la doua turnee A....
 ....in ultimul joc din gr inf....JOC decisiv pt calificare in sup cu favoritul 4 al grupei care avea doar o victorie.....la 1-0 pt mine la seturi reusesc ...minunata performanta...
....in ultimul joc din gr inf....JOC decisiv pt calificare in sup cu favoritul 4 al grupei care avea doar o victorie.....la 1-0 pt mine la seturi reusesc ...minunata performanta... ...sa pierd la avantaje urmatoarele 2 seturi dupa ce am condus 8-3 si 9-3-in acest set am avut 6-0 la un moment dat.....astfel cu 2 victorii am ramas pe tusa.....am ramas cu satisfactia ca locul 4 din gr mea a castigat gr sup cu 3 victorii!!!!!!!!!!!!!!!poate io nu reuseam performanta asta.daca ma calificam..
...sa pierd la avantaje urmatoarele 2 seturi dupa ce am condus 8-3 si 9-3-in acest set am avut 6-0 la un moment dat.....astfel cu 2 victorii am ramas pe tusa.....am ramas cu satisfactia ca locul 4 din gr mea a castigat gr sup cu 3 victorii!!!!!!!!!!!!!!!poate io nu reuseam performanta asta.daca ma calificam.. ......
......
nicio finala filmata? Pacat...

!!!
 !!!