Re: TURNEU A REGHIN : MEMORIALUL DAN LEORDA -02 MAI 2009
felicitari organizatorilor!!!
m-am simtit foarte de bine la acest turneu
bravo
felicitari organizatorilor!!!
m-am simtit foarte de bine la acest turneu
bravo
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Rasfoieste topicul turneul B de la TOPOLOVENI din 09-05-2009 sa-ti aduci aminte de bomba blonda,sper sa n-ai insomnie.Speram sa ne onoreze cu prezenta si la turneul final din decembrie 2009(asta daca nu s-ar marita pana atunci :lol: ) :roll:george a spus:Daca se poate o poza cu blonda de la catering, ca peste tot prin forumul asta numai de ea se vorbeste.
Intr-adevar foarte frumoasa blonda , dar tot mai frumoasa este Luminita noastra din AmatourPRIZA TOK a spus:Rasfoieste topicul turneul B de la TOPOLOVENI din 09-05-2009 sa-ti aduci aminte de bomba blonda,sper sa n-ai insomnie.Speram sa ne onoreze cu prezenta si la turneul final din decembrie 2009(asta daca nu s-ar marita pana atunci :lol: ) :roll:george a spus:Daca se poate o poza cu blonda de la catering, ca peste tot prin forumul asta numai de ea se vorbeste.
george a spus:Intr-adevar foarte frumoasa blonda , dar tot mai frumoasa este Luminita noastra din AmatourPRIZA TOK a spus:Rasfoieste topicul turneul B de la TOPOLOVENI din 09-05-2009 sa-ti aduci aminte de bomba blonda,sper sa n-ai insomnie.Speram sa ne onoreze cu prezenta si la turneul final din decembrie 2009(asta daca nu s-ar marita pana atunci :lol: ) :roll:george a spus:Daca se poate o poza cu blonda de la catering, ca peste tot prin forumul asta numai de ea se vorbeste.![]()
![]()
![]()
![]()
Din pacate am fost extrem de ocupat zilele acestea si n-am avut timp sa ma ocup si de partea inferioara a clasamentului.flash a spus:Un clasament complet se poate ... Sa vedem si noi astia mai pacifisti locurile. Multumesc.
narova a spus:Cand va aparea clasamentul final?