Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
cu siguranta nu e gata... am plecat pe la ora 17 si abia se terminau grupele...Razvan a spus:Sigur nu s-a terminat inca :wink:
Buna Ziua! In primul rand, imi pare rau ca nu ati venit la concurs. In ceea ce il priveste pe domnul Iusan, acesta si-a anuntat legitimarea si a obtinut permisiunea de a juca in continuare in Amatur. Cred ca si regulamentul permite unui jucator din Amatur care se legitimeaza sa incheie sezonul la amatori. Nu este cazul unui jucator legitimat activ care nu si-a intrerupt niciodata activitatea si a ascuns statutul de profesionist. Domnul Iusan s-a legitimat doar cu putin timp in urma.TINEL a spus:Domnilor , cred ca a cam venit vremea sa fim consecventi!
Spiritul Amatur -ului risca sa degenereze!
Nu putem trata situatii similare dupa bunul plac al unora sau dupa simpatii obscure!
Sa explic situatia: la concursul de la Moreni , domnul Trandafir Liviu a fost contestat pe buna dreptate fiind relegitimat la echipa Severinului.Domnul Iusan Mircea este in aceeasi situatie , fiind legitimat la Alba Iulia , iar acum il vad pe podium!
Trebuie lamurita unitar situatia unor astfel de jucatori , pentru ca spiritul Amatur-ului sa ramina viu !
Astept reactii!
Subscriu cu toata convingerea la ceea ce s-a scris mai sus.Cu siguranta turneul final va fi o reusita deplina.sorin167 a spus:Un turneu cu toate lucrurile la superlativ! Rares a fost extraordinar cu tot ceea ce a facut, la fel si dl. Kantor. Felicitari domnilor si multumim din toata inima!
Asteptam Turneul final de la Reghin unde speram sa iasa cel putin la fel de bine! Felicitari castigatorilor, adica tuturor celor care au participat, pentru ca din punctul meu de vedere fiecare a avut de castigat ceva din acest turneu.
Iar daca cei mai multi dintre noi nu realizam, cel mai imortant castig este legitimitatea dobandita prin constituirea Asociatiei ationale "Amatur" ! De acum inainte existam oficial si putem fi parteneri cu orice organizatie, administratie sau firma! Sunt convins ca fiecare dintre noi are multe legaturi si posibilitati de a gasi sponsorizari si de a atrage parteneri potenti financiar, care pot oferi suportul lor printr-un act legiferat de acum inainte.
Felicitari inca o data tuturor!
O sa le vreau si eu pentru ca n-am apucat sa vad mai nimic, dar nivelul aplauzelor a fost de multi decibeli, in concluzie cred ca lumea si-a rupt palmele pentru ceva spectaculos.FlorinBN a spus:O sa aduc la turneul de la Brașov citeva dvd-uri cu meciuri din Amatur.