Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cu mare drag domnul Dan!!! :wink:Dan2 a spus:Va rugam sa rezervati doua locuri la turneu si doua locuri la hotelul Marriott din padurea cu stejari. pentru Dan Bodeanu si Mihai Bodeanu.
Nea Vasile,am rezervat deja o camera special pentru dumneavoastra :wink:lica a spus:Pt. tata lui Rares,din Lupeni FOGORAN VASILE dar,numai cuy prezenta
Am sa pun in scurt timp o schita cu locatia salii de sport,oricum mai vorbim la telefon si eventual o sa va astepte cineva la intrare in oras.Mai povestim maine :wink:narova a spus:Rares, poti pune o adresa exacta (strada, nr, intersectii), puncte de reper? cu sala de sport?
Dar nu dinspre TG Mureș, noi venim de la BC
O rezervare pentru o camera cu 2 paturi pentru o noapte, sambata spre duminica.leordarares a spus:Am gasit in sfrasit si cea mai buna varianta de cazare!
Hotel Marion,un superb hotel si restaurant in mijlocul padurii de stejari.
Camerele costa in mod normal de la 160-200 Ron insa am reusit sa negociez azi un pret onorabil de 100 ron pe noapte/camera(2 paturi)+mic dejun
Cei interesati de cazare pot sa viziteze si pagina web a hotelului
http://www.hotelmarion.ro
Va rog sa faceti rezervarile la mine pentru a putea beneficia de reducere si pentru a avea o evidenta clara a rezervarilor.
Rares, 0740250901
Da Florine,e vorba de Domn Profesor Marin Ciopaca,un om deosebit,la fel ca toti baietii de la Topoloveni!FlorinBN a spus:Ciopaca Doru e acelasi cu Ciopaca Marin?
NOTAT!!!Abia astept sa ne vedem!!!! :wink:sorin167 a spus:De la Topoloveni venim urmatorii:
1. Gorum Adrian
2. Pribeagu Claudiu
3. Ciopaca Doru (vrea revansa de la tine Rares!)
4. Botirca Sorin
Am dori cazare la Hotel Marion pentru vineri seara - 2 camere.
Sa ne vedem sanatosi!
PS: Aducem si noi o tuica "de pruna" de pruna!
Cu mare placere!FlorinBN a spus:OK, Doru nu apare in clasament si credeam ca ati jucat doar amical pe undeva. Cu domnul Marin sper sa joc si eu la Reghin, ca si cu tine de altfel.
Salut Ionut!Te-am notat :wink:narova a spus:O rezervare pentru o camera cu 2 paturi pentru o noapte, sambata spre duminica.
Multumesc!