Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATURNEU A REGHIN : MEMORIALUL DAN LEORDA -02 MAI 2009
Re: TURNEU A REGHIN : MEMORIALUL DAN LEORDA -02 MAI 2009
Deci se va juca calumea
Cei din hunedoara nu dispun de masina ca atata am fi venit si noi la reghin(in general astea din apropiere).
Din fericire vom merge la lupeni la un campionat ce il organizeaza un antrenor de la clubul de acolo cu noi,petrila si turnu severin!!!
Ce zi frumoasa,se va juca tenis in toata tara
Bafta la jucat si numai bine!
Am rugamintea catre toti cei care doresc sa se inscrie la concurs,sa isi anunte prezenta pe forum sau telefonic pentru a incepe sa efectuam o baza de date cu jucatorii inscrisi.
Vrem sa formam grupele vineri seara,astfel incat sambata la ora 10 cel tarziu sa incepem concursul.
Din Targu Mureș se inscriu urmatorii concurenti:
Hrisca Dan
Kozma Kinga
Mic Alexandru
Participa horse concurs:
prof. Lupascu Romeo
Bende Norbert
Botos Radu
Evident, vreau si eu sa dorm undeva (sau, in fine, sa nu dorm prea mult, dar sa am o camera ) Venim vineri seara (sau ceva mai devreme, ca doar nu merg cu frana trasa ), plecam duminica, deci ne trebuie cazare vineri si sambata.
dr.Toma a spus:
Evident, vreau si eu sa dorm undeva (sau, in fine, sa nu dorm prea mult, dar sa am o camera ) Venim vineri seara (sau ceva mai devreme, ca doar nu merg cu frana trasa ), plecam duminica, deci ne trebuie cazare vineri si sambata.
Im incercat inca de saptamana trecuta sa pun o harta insa au fost ceva probleme cu forumul.
Asta e schita salii de sport,nu e cea mai reusita insa destul de relevanta.
Cei care ajung de vineri si vor sa ajunga la hotel,ori sa ma sune si-i conduc cu cea mai mare placere,ori sa intrebe de hotelul "Padurea Rotunda".