AmaTur: Turneu A Turneu A Reghin Memorialul Koos Gyula editia a vii-a 29.08.2015

Felicitari organizatorilor (Kantor Imre-Zoltan si Miron Mihai), felicitari castigatorilor (in special bistritenilor - la Amatori : Maxim Cristian, iar de la Open: Apian Florin si Nistor Dorel), participantilor, precum si celor care au filmat sau au facut fotografii pe care le-au postat sau le vor posta in curand.
Cele mai multe multumiri le aduc lui Marian Florin si echipei sale pentru ca au pregatit UN GULAS pe cinste, apreciat de toata suflarea prezenta la concurs si nu numai.

Ultima editare:
Felicitari pentru organizare, un turneu frumos, nu o sa judec niciodata o organizare decat pentru rea vointa, echipa de la Reghin incearca mereu ca toata lumea sa se simta bine si sa joace in cele mai bune conditii.

In zi de sarbatoare a castigat "Sufletelul" cel mai mare si bun!Bravo Radu!Felicitari!
Felicitari Ocsi,Florin si colaboratorilor pentru reusita turneului si,binenteles,pentru patentatul si renumitul "gulas de Reghin"!

A fost un turneu Frumos cu gazde ospitaliere:thumbup: ,,, Felicitari participantilor care au fost foarte buni!!! :clap:

Felicitari si premiantilor!:clap::clap::clap:

cateva poze din partea mea... :rolleyes:

De ce va ceva timp vin cu placere la Reghin, si de data acesta am reusit sa joc finala ,,, :)

Este trist ca nu prea am reusit sa joc prea mult, pentru ca nu ma intalneam cu mingea prea des, :shock: am jucat finala cu un fost jucator de Divizia B /,,, Link ... http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?5736-Divizia-B-ETAPA-19-02-2011

Pot sa spun, si poate sa confirme si alti, eu am devenit mai bun participând la zeci de concursuri ca si multi alti colegi din Amatur.

Trebuie sa recunosc ca a fost o munca destul de puternica pana sa ajung in finala, si acolo nu ma deranja sa fiu batut de un coleg din amatur, nu de unul din Divizia B/ dovada ca a batut tot ce a prins in cale pana la final ...

In mod normal un fost jucator din Divizia B/ trebuia sa joace direct la open,,, fratele lui mai mic Daniel Zsombor a mjucat in afara concursului ...

Trebuie schimbat ceva in Regulamntul Amatur

Ultima editare:
Felicitari Organizatorilor,a fost un concurs f. frumos !!! Echipa de copii CSM-Cluj va multumeste pt. placerea si bucuria de a juca cu cei mari,a fost SUPERRR(GULAS NOTA 10+;););) !!!

Felicitari organizatorilor si participantilor....o primire deosebita, atmosfera placuta....toate ingredientele ptr o zi petrecuta intr-un cat mai placut posibil.

Ca de obicei, m-am simtit foarte bine la Reghin. Multumiri organizatorilor, bucatarilor si tuturor celor care au facut sa ne simtim foarte bine. Felicitari participantilor si,mai ales cistigatorilor !

Sa nu uitam ca si organizatorii sunt oameni frumosi ,nu numai organizarea. Felicitari !!! si multumim pt. colaborare.(nici ei nu pot sa-si dovedeasca maiestria de organizatori daca nu au cui ,noi care dovedim prin prezenta noastra ca ne plac concursurile de la REGHIN.)

Si MORO si SUFLETEL ati avut noroc ca m-am accidentat eu ca nu stiu cum se termina turneul.VA FELICIT din toata inima
MULTUMIM organizatorilor ,bucatarului si tuturor celor implicati la reusita acestui turneu.In spatele vostru stiu sigur ca mai sunt inca o mana de oameni care au ajutat pentru frumusetea acestui concurs.VA ROG SA TRANSMITETI URARILE NOASTRE DE BINE SI SANATATE PRIMARIEI DIN REGHIN ,TELEVIZIUNII si tuturor care sau implicat.
VA MULTUMESC colegilor din grupele in care au fost implicati si copiii mei de la club ,va multumesc ca iati tratat asa ca de la un adult la un copil si ca le-ati inteles emotiile.Au fost cei mai fericiti copii.
Va multumesc din inima :clap:

Va multumim foarte mult pentru aprecieri si personal va multumesc pentu intelegerea aratata fata de lipsa de tarcuri. Reghinul va astepta cu deosebita dragoste la turneele din 2016.

Este trist ca nu prea am reusit sa joc prea mult, pentru ca nu ma intalneam cu mingea prea des, am jucat finala cu un fost jucator de Divizia B /,,, Link ... http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...APA-19-02-2011

Pot sa spun, si poate sa confirme si alti, eu am devenit mai bun participând la zeci de concursuri ca si multi alti colegi din Amatur.

Trebuie sa recunosc ca a fost o munca destul de puternica pana sa ajung in finala, si acolo nu ma deranja sa fiu batut de un coleg din amatur, nu de unul din Divizia B/ dovada ca a batut tot ce a prins in cale pana la final ...

In mod normal un fost jucator din Divizia B/ trebuia sa joace direct la open,,, fratele lui mai mic Daniel Zsombor a mjucat in afara concursului ...

Trebuie schimbat ceva in Regulamntul Amatur

Din punctul meu de vedere chestiile astea sunt relative,
Si eu sunt jucator legitimat, desi nu am participat niciodata la o competitie oficiala organizata de federatia Romana de tenis de masă, la fel cum multe echipe de divizie au in componenta jucatori care nu au o valoare ridicata, doar pentru a-si completa numarul de jucatori. Fara sa supar pe nimeni, cred ca e utila participarea jucatorilor de valoare in AMATUR, anul trecut in aceasi perioada am jucat impotriva castigatorului concursului din acest an, la sectiunea AMATORI, si din cate imi amintesc nu stiu daca s-a calificat in superioare, asa ca parerea mea e ca judecam prea repede anumite situatii

Ben,tipul care a castigat sectiunea Amatori mi-a fost cap de serie în grupele inferioare și pot sa-ti spun exact despre ce e vorba...omul sa distrat efectiv cu noi, se vedea ca are două clase peste. ...mie personal mi-a făcut plăcere sa joc cu el, și era un tip foarte la locul lui și cu bun simț dar Leo33 are perfecta dreptate ....una-i una, alta-i alta !!

Back
Sus