AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", Gura Humorului - 03.09.2016 (Zona 1)

Datele nu sunt suficiente pentru a stabili castigatorul grupei. Setaverajul prin diferenta este +1 pentru primii doi si -2 pentru cel de-al treilea. Conform regulamentului, castigatorul grupei este invingatorul meciului dintre Posteuca si Simionese, informatie pe care nu ati afisat-o.

Intr-adevar am omis sa adaug ca domnul Posteuca a castigat in meciul direct(desi am scris rezultatele si am crezut ca se intelege ...).

Posteuca - Simionese 3-1

Din pacate acum e prea tarziu si nu se mai poate face nimic.

Multumesc mult pentru raspuns domnul Dan.

Clasament Open

1.
Nemaciuc Mihai - Suceava.jpg
Nemaciuc Mihai - Suceava
2.
Morosanu Vasile - Suceava.jpg
Morosanu Vasile - Suceava
3 -- 4
Hasna Cosmin - Straja.jpg
Hasna Cosmin - Straja
Coroiu Andrei - Roman.jpg
Coroiu Andrei - Roman
5 -- 8
Toporas Cosmin - Suceava
Rojnita Sebastian - Bacău
Axinte Bogdan - Iași
Grosan Nicu - Piatra Neamț
9 -- 10
Cozma Catalin - Fălticeni
Marcu Vasile - Vatra Dornei
11 -- 18 1v gr.sup.
Carpovici Boris - Fălticeni
Sumanaru Catalin - Iași
Ilies Ioan - Rădăuți
Ungureanu Adrian - Suceava
Mironescu Adrian - Botoșani
Polocoser Cristian - Suceava
Sengoz Mehmet - Botoșani
Zanescu Cristian - Roman
19 -- 20 0v gr.sup.
Firu Marian - Vatra Dornei
Parascuta Daniel - Iași
21 -- 22 2v gr.inf.
Albu Catalin - Pascani
Georgiu Dragos - Vatra Dornei
23 -- 27 1v gr.inf.
Nistor Florin - Comănești
Bulubasa Nicusor - Comănești
Ursulean Florin - Straja
Zamfiroaia Sorin - Dolhestii Mari
Avram Gabriel - Rădăuți
28 -- 30 0v gr.inf.
Ticu Dorin - Bacău
Dan Andrei - Piatra Neamț
Vaculisteanu Ionut - Suceava

Clasament Amatori

1.
Ursulean Vasile - Straja.jpg
Ursulean Vasile - Straja
2.
Berila Radu - Bacau.jpg
Berila Radu - Bacău
3 -- 4
Marola Dan - Bacau.jpg
Marola Dan - Bacău
Calenciuc Dumitru - Radauti.jpg
Calenciuc Dumitru - Rădăuți
5 -- 8
Ursulescu Ioan - Bacău
Ciortescu Cristi - Iași
Sofian Corneliu - Suceava
Iacob Gabriel - Iași
9 -- 16
Cojocaru Stefan - Suceava
Stefan Alexandru - Iași
Rosu Gabriel - Comănești
Filip Dan - Comănești
Bogza Dragos - Iași
Braniste George - Bacău
Grapina Florin - Roman
Barbalata Lorin - Suceava
17 -- 18
Boicu Gabriel - Vatra Dornei
Atomei Armand - Piatra Neamț
19 -- 21 2v gr.sup.
Serban Liviu - Onesti
Tipu Vlad - Iași
Marcean Ovidiu - Botoșani
22 -- 29 1v gr.sup.
Colesniuc Romeo - Botoșani
Lovin Eusebiu - Comănești
Lucic Corneliu - Suceava
Oancea Marian - Bacău
Mahu Bogdan - Pascani
Ianos Valentin - Suceava
Plamada Lucian - Iași
Gugles Marius - Câmpulung Mold
30 -- 36 0v gr.sup.
Corneanu Sorin - Botoșani
Salavastru Petru - Botoșani
Ungureanu Florin - Suceava
Vieru Costica - Botoșani
Dragan Petru Ioan - Iași
Stroe Ionel - Bacău
Mihai Alex - Botoșani
37 -- 38 2v gr.inf.
Cristofor Razvan - Moinesti
Balanescu Florin - Iași
39 -- 42 1v gr.inf.
Nicu Constantin - Iași
Vlaisan Vasile - Vicovu de Jos
Cojocaru Adrian - Suceava
Bubulac Cristi - Piatra Neamț
43 -- 48 0v gr.inf.
Turcu Viorel - Piatra Neamț
Robu Valentin - Botoșani
Robu Mihai - Mogosesti
Gasner Paul - Iași
Duman Iulian - Halaucesti
Majeru Adrian - Rădăuți

Ultima editare:
Citat Postat în original de cornelus3 Vezi post
Domnul Posteuca Lucian,foarte suparat,m-a rugat sa vin cu urmatoarea nelamurire pe forum la care asteapta un raspuns:

"In grupa superioara numarul 8 la incepatori desi a castigat grupa a terminat pe locul II.De ce???"(Trei jucatori in grupa superioara au avut cate doua victorii.)

Rezultatele celor trei:

1. POSTEUCA LUCIAN 3-1 2-3 locul II
2. SIMIONESE SORIN GABRIEL 1-3 3-0 locul I
4. LUPU CRISTIAN 3-2 0-3
Datele nu sunt suficiente pentru a stabili castigatorul grupei. Setaverajul prin diferenta este +1 pentru primii doi si -2 pentru cel de-al treilea. Conform regulamentului, castigatorul grupei este invingatorul meciului dintre Posteuca si Simionese, informatie pe care nu ati afisat-o.

Domnu' Cornel !
Probabil ca trebuie sa mai cititi putin regulamentul sau sa- l informati pe prietenul Dvs. de obligativitatea capului de serie sa inscrie corect datele de pe foaia de albitraj. Daca v- a informat si Dvs. si ati luat masura se reactionati la aprecierea lui ne bucuram . Ne jucam la telefonul fara fir. Rezultatele au fost aduse si inscrise in program . Daca erau probleme sau neclaritati era simplu sa mi se comunice.
Poti sa te uiti in foaie si sa vezi sau lasa pe altii...

Multumim pentru o sambata frumoasa petrecuta la Humor ! Totul a fost excelent, felicitari castigatorilor si participantilor care au facut cinste acestei sarbatori Amatur ! La multi ani Amatur !

Va rog sa corectati un rezultat din grupa superioara nr.5 - avansati, in sensul ca, eu, Oancea Marian, am avut o victorie cu 3-1 in meciul cu Stroe Ionel si bineinteles, va rog sa corectati si in clasament. Ne-ati trecut pe amandoi cu 0 victorii in superioare. E gresit! Eu am avut o victorie.Multumesc!

Ultima editare:
Domnu' Cornel !
Probabil ca trebuie sa mai cititi putin regulamentul sau sa- l informati pe prietenul Dvs. de obligativitatea capului de serie sa inscrie corect datele de pe foaia de albitraj. Daca v- a informat si Dvs. si ati luat masura se reactionati la aprecierea lui ne bucuram . Ne jucam la telefonul fara fir. Rezultatele au fost aduse si inscrise in program . Daca erau probleme sau neclaritati era simplu sa mi se comunice.
Poti sa te uiti in foaie si sa vezi sau lasa pe altii...

As aprecia daca nu ai face joc de cuvinte la adresa mea domnu' Dan.

Daca vrei o luam pe rand :

-cati dintre incepatori au citit regulamentul?
-cati dintre incepatori stiu sa-si faca setaverajul?
-cati dintre incepatori au macar habar cum se face departajarea in cazul grupelor superioare cand sunt trei cu doua victorii?
-cati...
-cati...si intrebarile ar putea continua.

Probabil ca multi stiu sa aiba grija de ei la concursuri(a se citi ca stiu regulamentul),insa cu siguranta ca sunt si care nu stiu.Omul e incepator si atat.M-a rugat sa postez pe forum pentru ca nu are cont.Mai departe citeste el singur explicatiile pe care i le vei da din pozitia de organizator.

Nenea Dan,sa-mi fie cu iertare daca nu mai are voie nimeni sa intrebe ceva legat de concursurile dv in cazul in care apare o situatie care nu e tocmai corecta,indiferent de partea cui este greseala...

Va rog sa corectati un rezultat din grupa superioara nr.5 - avansati, in sensul ca, eu, Oancea Marian, am avut o victorie cu 3-1 in meciul cu Stroe Ionel si bineinteles, va rog sa corectati si in clasament. Ne-ati trecut pe amandoi cu 0 victorii in superioare. Eu am avut o victorie.Multumesc!

Va rog!

Felicitari lui Radu Berila pentru locul 2, lui Marola Dan pentru locul 3 la avansati, precum si lui Gheorghita Cazanel pentru locul 3 la incepatori!

Ultima editare:
Multumiri organizatorilor pentru efortul depus, multumim si sustinatorilor tdm care n-au putut juca din motive medicale dar care au tinut sa fie prezenti la Humor, felicitari tuturor participantilor si in special finalistilor la toate categoriile.
A fost un concurs strans (avansati), aproape ca n-a fost nimeni favorit, s-a muncit pentru fiecare minge, se vede ca toate categoriile au ridicat mult nivelul in ultimul an.
In fine, a fost o zi frumoasa la Humor cu oameni veseli si prietenosi.

Respect.

Va rog sa corectati un rezultat din grupa superioara nr.5 - avansati, in sensul ca, eu, Oancea Marian, am avut o victorie cu 3-1 in meciul cu Stroe Ionel si bineinteles, va rog sa corectati si in clasament. Ne-ati trecut pe amandoi cu 0 victorii in superioare. E gresit! Eu am avut o victorie.Multumesc!
Rezolvat.

Felicitări organizatorilor, un concurs care a decurs ireproșabil în ciuda numărului mare de participanți și de categorii. Mulțumim gazdelor pentru ospitalitate, tuturor celor care ne-au încântat ochii cu jocul lor, felicitări câștigătorilor. Sperăm ca tradiția să continue!

Back
Sus