AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", Gura Humorului - 03.09.2016 (Zona 1)

Am vazut ca lista de participanti este alcatuita in ordinea MP. Din cate stiu eu calificarea pe lista de participanti la un turneu A+, se face in ordinea locului din clasamentul Amatur !!!!!!
Este foarte corect ca alcatuirea grupelor sa se faca dupa MP, dar participarea se face dupa locul din clasament. Deocamdata nu s-au ocupat locurile dar daca se ocupa as vrea sa stiu daca ceea ce stiu eu este corect si asa se va face .

Domnul DAN propun ca tragerea la sorti in faza eliminatorie sa se faca de catre fiecare jucator [asa se face in ARDEAL].In acest mod se elimina orce discutii care apar ulterior . MULTUMESC !

Domnul DAN propun ca tragerea la sorti in faza eliminatorie sa se faca de catre fiecare jucator [asa se face in ARDEAL].In acest mod se elimina orce discutii care apar ulterior . MULTUMESC !
Domnule Corneliu, la tragerile la sorti la turneele pe care le- am organizat, persoana desmnata a fost una din afara concursului, fie asistenta SMURD, fie cel mai tanar jucator din alta categorie. Adunand pe mai multi jucatori in fata mesei de albitraj se creeaza discomfort celorlalti participanti si se pierde timp pretios in desfasurarea turneului. Multumesc de intelegere

Back
Sus