AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ Regional, Ziua Nationala Amatur - Memorialul Paneth Farkas, Zona 8, 5.09.15

Sasaran Mircea - Cluj-Napoca - amatori

- - - Actualizat - - -

Abia dupa ce m-am inscris am citit ce a scris GeluBv mai sus si am inceput "sa sap". în anuntul turneului apare mare MEMORIALUL PANETH FARKAS editia a VI a - 5 septembrie 2015 si abia apoi Turneu A+ regional. In Calendar 2015, acest turneu apare ca turneu A in data de 5 septembrie. Turneele A+regionale nu figureaza in CALENDAR. Problema e ca participantii la MEMORIALUL PANETH FARKAS au fost pina acum din toata tara. iar acum este permisa participarea DOAR A JUCATORILOR DIN ZONA 8 fapt ce nu este mentionat MARE in anunt. Cum acest turneu din 5 septembrie apare primul anuntat pe forum iar celelalte turnee A+ regionale, tot din data de 5 septembrie nu apar nicaieri, sint convins ca majoritatea celor care au mai participat la turneu, din afara zonei 8 se vor inscrie in primul rind aici. Nu vad cum ar putea fi evitat haosul. Interdictia de participare in ALTE ZONE in data de 5 septembrie trebuia anuntata in MOD SPECIAL, iar afisarea pe forum a turneelor cred ca trebuia facuta in aceeasi zi. Abia atunci participantii ar fi sesizat ca in 5 septembrie vor fi 8 turnee A+ regionale.

Sasaran Mircea - Cluj-Napoca - amatori

- - - Actualizat - - -

Abia dupa ce m-am inscris am citit ce a scris GeluBv mai sus si am inceput "sa sap". în anuntul turneului apare mare MEMORIALUL PANETH FARKAS editia a VI a - 5 septembrie 2015 si abia apoi Turneu A+ regional. In Calendar 2015, acest turneu apare ca turneu A in data de 5 septembrie. Turneele A+regionale nu figureaza in CALENDAR. Problema e ca participantii la MEMORIALUL PANETH FARKAS au fost pina acum din toata tara. iar acum este permisa participarea DOAR A JUCATORILOR DIN ZONA 8 fapt ce nu este mentionat MARE in anunt. Cum acest turneu din 5 septembrie apare primul anuntat pe forum iar celelalte turnee A+ regionale, tot din data de 5 septembrie nu apar nicaieri, sint convins ca majoritatea celor care au mai participat la turneu, din afara zonei 8 se vor inscrie in primul rind aici. Nu vad cum ar putea fi evitat haosul. Interdictia de participare in ALTE ZONE in data de 5 septembrie trebuia anuntata in MOD SPECIAL, iar afisarea pe forum a turneelor cred ca trebuia facuta in aceeasi zi. Abia atunci participantii ar fi sesizat ca in 5 septembrie vor fi 8 turnee A+ regionale.

Nu ati consultat calendarul care trebuia.In calendarul competitional 2015 pe 5 septembrie apar toate cele 8 turnee A+ zonale.In plus exista topic special destinat turneelor A+ regionale postat pe forum de vreo 6-7 luni de zile.

Sa nu apare discutii pe acesta tema adica memorialul Paneth Farkas o sa trec la competitie si sa nu deranjez pe alti organizatori de turneu A+.Mie personal tot una unde trec la amatur sau competitie.La acest turneu nu vreau sa fac restrictii de jucatori si sa ma trezesc cu vreo 10-30 de persoane. Acest turneu este deja o traditie in cluj care a ajuns la a VI a editie cu invitati,ziaristi,presa locala....s.m.a.d.Scuzati pt aceste randuri pe care le am scris dar nu mi se pare normal la un asemeana turneu unde comemoram un Maestru al sportului la tenis de masă sa se faca mai multe turnee de A+ in acelasi zi.Multumesc pt intelegere siscuze daca am jignit pe cineva cu citeva randuri.

Odata ce am vorbit nu ai cum sa te sucesti. Cum vrei, dar ne cam dă peste cap. Oricum ar fi turneele regionale vor avea loc, mai ales ca au fost stabilite si cu acordul tau.

Eu te rog sa ramai la aceiasi decizie (prima), si iti garantez ca pe data de 5, cu toate restrictiile, vor fi mai multi jucatori decat anul trecut care-l memoreaza pe regretatul Paneth Farkas.

Mai fratilor asta ii bătaie de joc vati băgat peste memorial ,poate numai sa incurcati concursul asta , eu asa îl vad,hai sa fim seriosi,care ii logica sa faci un turneu A* Când este un Memorial La Cluj-Napoca .....ce interes era,,,,,,,,,,,,A,,,,hai sa ,,,,,,,un memorial,,,,,,,,.Ii bătaie de joc ,,, nu se vede ca vine toata lumea din tara si ma refer din România. Alo comitetul Amator.Unde traiti.

- - - Actualizat - - -

Astai adevarul. A alai din Cluj ,,hai sa-l .........

Mai fratilor asta ii bătaie de joc vati băgat peste memorial ,poate numai sa incurcati concursul asta , eu asa îl vad,hai sa fim seriosi,care ii logica sa faci un turneu A* Când este un Memorial La Cluj-Napoca .....ce interes era,,,,,,,,,,,,A,,,,hai sa ,,,,,,,un memorial,,,,,,,,.Ii bătaie de joc ,,, nu se vede ca vine toata lumea din tara si ma refer din România. Alo comitetul Amator.Unde traiti.

- - - Actualizat - - -

Astai adevarul. A alai din Cluj ,,hai sa-l .........
Lasă bautura Marcel! Și dacă tot nu cunoști nimic nu mai murdarii zona ăsta, ...scrie aici http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...le(8)-dezbateri-propuneri&p=265851#post265851

Eeee eu mă vad altii se vad. As propune ca turneul Regional de la anul viitor sa fie mutat in august,ca sa impacam pe toata lumea,este o părere.

Back
Sus