Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sasaran Mircea - Cluj-Napoca - amatori
- - - Actualizat - - -
Abia dupa ce m-am inscris am citit ce a scris GeluBv mai sus si am inceput "sa sap". în anuntul turneului apare mare MEMORIALUL PANETH FARKAS editia a VI a - 5 septembrie 2015 si abia apoi Turneu A+ regional. In Calendar 2015, acest turneu apare ca turneu A in data de 5 septembrie. Turneele A+regionale nu figureaza in CALENDAR. Problema e ca participantii la MEMORIALUL PANETH FARKAS au fost pina acum din toata tara. iar acum este permisa participarea DOAR A JUCATORILOR DIN ZONA 8 fapt ce nu este mentionat MARE in anunt. Cum acest turneu din 5 septembrie apare primul anuntat pe forum iar celelalte turnee A+ regionale, tot din data de 5 septembrie nu apar nicaieri, sint convins ca majoritatea celor care au mai participat la turneu, din afara zonei 8 se vor inscrie in primul rind aici. Nu vad cum ar putea fi evitat haosul. Interdictia de participare in ALTE ZONE in data de 5 septembrie trebuia anuntata in MOD SPECIAL, iar afisarea pe forum a turneelor cred ca trebuia facuta in aceeasi zi. Abia atunci participantii ar fi sesizat ca in 5 septembrie vor fi 8 turnee A+ regionale.
Lasă bautura Marcel! Și dacă tot nu cunoști nimic nu mai murdarii zona ăsta, ...scrie aici http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...le(8)-dezbateri-propuneri&p=265851#post265851Mai fratilor asta ii bătaie de joc vati băgat peste memorial ,poate numai sa incurcati concursul asta , eu asa îl vad,hai sa fim seriosi,care ii logica sa faci un turneu A* Când este un Memorial La Cluj-Napoca .....ce interes era,,,,,,,,,,,,A,,,,hai sa ,,,,,,,un memorial,,,,,,,,.Ii bătaie de joc ,,, nu se vede ca vine toata lumea din tara si ma refer din România. Alo comitetul Amator.Unde traiti.
- - - Actualizat - - -
Astai adevarul. A alai din Cluj ,,hai sa-l .........