B Bogdan Raducan boboc 24 Aug 2016 #25 Din Craiova se înscrie la amatori Sultan Valentin, iar din Amarastii de Sus Marin Puiu tot la amatori.
Din Craiova se înscrie la amatori Sultan Valentin, iar din Amarastii de Sus Marin Puiu tot la amatori.
Claudiu84 senior 24 Aug 2016 #26 Costache Claudiu Călărași Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk
I ivamaistru senior 24 Aug 2016 #27 Cred ca domnul Costache Claudiu trebuie sa participe la A+ de la Baicoi Trimis de pe al meu ASUS_Z00AD folosind Tapatalk
Cred ca domnul Costache Claudiu trebuie sa participe la A+ de la Baicoi Trimis de pe al meu ASUS_Z00AD folosind Tapatalk
pribeagu organizator local 24 Aug 2016 #28 Din Pitești la amatori : Ionica Maria Rizea Cristina Ene Diana
Sorin Botirca Coordonator Onorific 25 Aug 2016 #29 ivamaistru a spus: Cred ca domnul Costache Claudiu trebuie sa participe la A+ de la Baicoi Trimis de pe al meu ASUS_Z00AD folosind Tapatalk Click pentru a extinde... Avand in vedere ca a postat de pe telefon/tableta, il iertam de data asta, nu-i asa?
ivamaistru a spus: Cred ca domnul Costache Claudiu trebuie sa participe la A+ de la Baicoi Trimis de pe al meu ASUS_Z00AD folosind Tapatalk Click pentru a extinde... Avand in vedere ca a postat de pe telefon/tableta, il iertam de data asta, nu-i asa?
Taloi junior 25 Aug 2016 #31 Din Tg jiu, Cruceru Sergiu open Teica Radu open Bradusca Cornel amatori Gitman Laurentiu amatori
B Badulescu Teo senior 27 Aug 2016 #33 Din Rm.Valcea la amatori:Stanca Cristian. - - - Actualizat - - - Se retrage Budurascu Marius.
gicu_licu 1955-2023 27 Aug 2016 #35 Din Drobeta Tr.Severin se inscriu, la sectiunea Amatori: -Draghici Dumitru; -Sfrenti Cosmin; -Vijaica Paul. Multumesc.
Din Drobeta Tr.Severin se inscriu, la sectiunea Amatori: -Draghici Dumitru; -Sfrenti Cosmin; -Vijaica Paul. Multumesc.
mihais mioveni senior 29 Aug 2016 #39 Din Pitești - Barca George si Voinea Emil - Amatori. Din Mioveni - Rizescu Gheorghe - Amatori.