AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ Regional, Ziua Națională Amatur - Zona 1, Gura Humorului, 5.09.2015

Felicitari organizatorilor din partea "echipei din Bacău"! Va asteptam pe toti la Bacău pe 26 septembrie la un nou turneu de tip A! Pana atunci toate cele bune!

Felicitari celor 2 Mihai pentru performantele obtinute. In rest ca de obicei gazde primitoare, organizare ireprosabila fara timpi morti, atmosfera placuta. Un turneu reusit din toate punctele de vedere.

Adresam si noi, cei din Bacău, felicitari juniorului, Mihai Marola pentru castigarea ultimului sau turneu la amatori! Ultimul, deoarece, foarte probabil, dupa actualizarea clasamentului va trece la urmatorul nivel, atat de mult visat... (la Open)!

Felicitări organizatorilor si castigatorilor precum si tuturor participantilor fără de care nu era posibil acest frumos turneu .
Viitorul e al tinerilor ,cu toate ca,cred nu ajungi prea departe jucând cu lemnul mai ales la aceasta vârsta (dar cine poate anticipa?)

- - - Actualizat - - -

Si acum îmi suna lemnul ăla in cap fiind nevoit (fără vointa mea)sa asist la finala

Felicitari tuturor iesenilor si in special lui Catalin! Bravo Cata pentru marele progres pe care l-ai facut si pentru constanta de care ai dat dovada in acest an!!!!!!Felicitari si parintilor tai pentru sprijin!Felicitari si invingatorului tau,Mihai Marola precum si lui Mihai Nemaciuc,castigatorul open-ului!!Felicitari, bineinteles, si tuturor participantilor, caci fara ei nu s-ar fi putut desfasura acest frumos concurs!

Adresam si noi, cei din Bacău, felicitari juniorului, Mihai Marola pentru castigarea ultimului sau turneu la amatori! Ultimul, deoarece, foarte probabil, dupa actualizarea clasamentului va trece la urmatorul nivel, atat de mult visat... (la Open)!

din pacate joaca cu iarba, la open nu are nicio sansa. Chiar am ajut o discutie cu el in acest sens, sambata asta... felicitarile mele dar open-ul chiar nu e pentru ierbari. Bravo pustiule ;)

din pacate joaca cu iarba, la open nu are nicio sansa. Chiar am ajut o discutie cu el in acest sens, sambata asta... felicitarile mele dar open-ul chiar nu e pentru ierbari. Bravo pustiule ;)

Nu stiu cine sunteti dar daca faceti asemenea afirmatii inseamna ca nu a-ti jucat nici o data cu Nicu Grosan din Peamt, ierbar - open sau cu Rares Leorda sau cu vesnicb tanarul Mihai sumulea din Iași ( 72 ani -ierbar) !

Nu stiu cine sunteti dar daca faceti asemenea afirmatii inseamna ca nu a-ti jucat nici o data cu Nicu Grosan din Peamt, ierbar - open sau cu Rares Leorda sau cu vesnicb tanarul Mihai sumulea din Iași ( 72 ani -ierbar) !

Asa e, doar ca la Open sunt mai putini ierbari..Ideea e ca open-istii stiu sa joace impotriva ierburilor si e clar ca, in general e mai greu sa te descurci la Open cu iarba, sa stai aproape lipit de masa si sa faci block asa cum face Mihai Marola, insa nu e imposibil sa castigi si cateva meciuri care sa te faca sa te mentii la mult doritul si visatul ... Open.

Felicitări organizatorilor .Mai mult de atât tre sa dau sucul Mihai .Felicitări câștigătorilor.Va așteptăm la Comănești acuș prieteni.

Trimis de pe al meu HTC One M8 folosind Tapatalk

Felicitări Mihai Nemaciuc pentru locul I la Openul de sâmbăta si pentru locul I la Crosul Sucevei care a avut loc duminica, unde a primit ca premiu un Smart TV. Bravo Mihai, răm?i mereu pe locul I!

Felicitări si lui Florin Ungureanu pentru locul IV la amatori si colegilor de antrenament din top 10 (Iulian, Ionuț si Petrică)

Back
Sus