AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ Regional, Ziua Națională AmaTur - Zona 4, Băicoi, 5.09.2015

Felicitari tuturor jucatorilor si castigatorilor! Un turneu superb felicitari organizatorilor! (ASTEPTAM CLASAMENTUL)

Trimis de pe al meu V1_Viper folosind Tapatalk

Ultimul set din meciul Klimas - Alin Stanciu:

Finala amatori insotita, pe alocuri, de comentariile pertinente ale d-lui Florea, fotbalistul nostru.

A aparut si finala la Open, Klimas - Enciu (mii de multumiri pentru filmare si editare d-lui Marian Bogdan, un romantic incurabil :) ):

Ultimul set din meciul Klimas

Turneu ....reușit, meciuri ....... frumoase, finale .... beton, organizatori ..... super, comentatori ....... profesioniști :geek:, țuică ....... cam multă :crazy:
Să ne vedem cu bine ! :wave:

Imi cer scuze pentru că am uitat să remarc și pe cei mai meseriași cameramani din zonă....... la cât mai multe asemenea filmări :thumbup:

Imi cer scuze pentru că am uitat să remarc și pe cei mai meseriași cameramani din zonă....... la cât mai multe asemenea filmări :thumbup:

Da, da, da, am uitat, scuzati calitatea filmarilor...Dar, in apararea mea, rog a se lua in considerare emotia de a viziona o finala alaturi de, evident, mari clasici in viata, experti in tenisul de masa, acesti adevarati Dinozauri ai Amaturului... ;)

Oricum, la modul general vorbind, un turneu reusit, fluent, calduros (la propriu si la figurat :D ), cu destule surprize pe parcursul desfasurarii lui d.p.d.v. al rezultatelor.

Felicitari organizatorilor si tuturor participantilor!

Clasament Open

1 -- 4
Lukasz Klimas - Ploiești
Enciu Alexandru - Slobozia
Dinca Dorinel - Călărași
Ceacarescu Cristian - Slobozia
5 -- 8
Stanciu Silviu - Călărași
Soare Valentin - Valenii De Munte
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Stanciu Alin - Călărași
9 -- 12 loc 3 gr.sup.
Bozga Lucian - Baicoi
Miron Liviu - Campina
Mos Florin - Filipesti Targ
Miron Andrei - Campina
13 -- 3v gr.inf.
Iancu George - Ploiești
14 -- 17 2v gr.inf.
Vlase Gheorghe - Slobozia
Neculcea Alexandru-Moreni
Dracea Gabriel - Sinaia
Cobeanu Marius - Breaza
18 -- 19 1v gr.inf.
Suditu Andrei - Campina
Mihaila Nicolae-Breaza
20 -- 21 0v gr.inf.
***************** - Campina
Mostovoi Andrei - Campina

Ultima editare:
Așteptăm cu nerăbdare și clasamentul de la amatori. Dacă nu luăm în calcul zăpușeala din sală, putem spune că a fost un concurs reușit. Felicitări tuturor!!!

Back
Sus