dacă aș fi la turneul ăsta, aș fi curios cum arată un meci între George Toader și Mihai Mathe. cine știe, poate se întâlnesc pe parcurs.
?n afară de asta, mai doresc să urez mult succes domnului Ioan Dragomir din Cristian. orice victorie a dumnealui m?ine o voi simți ca și cum ar fi și victoria mea.
de asemenea, am o mențiune specială pentru Casian Crișan. îl felicit sincer pentru participarea la acest turneu. să aibă în vedere foarte serios faptul că m?ine va participa la un eveniment important în adevăratul sens al cuv?ntului. e o pagină mică de istorie pe care acum e scris și numele lui...
....nu pot să nu fiu sincer și să nu spun că mi-aș dori să văd și de data asta după ce se termină turneul o poză asemănătoare cu cea pe care o postez aici:

Cu Denes Antal-bacsi, zâmbind pe sub mustață...
Ce-a petrecut în sală aproape-un sfert din viață/
El pune pe paletă doar iarba cea mai fină,
Culeasă cu sfială din propria grădină...
...............................................
Doar unu-n lumea asta i-o poate lua cu coasa:
E Csaba din Agnita, ce dă de rupe masa!.....
să-i vedem la treabă!
?n afară de asta, mai doresc să urez mult succes domnului Ioan Dragomir din Cristian. orice victorie a dumnealui m?ine o voi simți ca și cum ar fi și victoria mea.
de asemenea, am o mențiune specială pentru Casian Crișan. îl felicit sincer pentru participarea la acest turneu. să aibă în vedere foarte serios faptul că m?ine va participa la un eveniment important în adevăratul sens al cuv?ntului. e o pagină mică de istorie pe care acum e scris și numele lui...
....nu pot să nu fiu sincer și să nu spun că mi-aș dori să văd și de data asta după ce se termină turneul o poză asemănătoare cu cea pe care o postez aici:

Cu Denes Antal-bacsi, zâmbind pe sub mustață...
Ce-a petrecut în sală aproape-un sfert din viață/
El pune pe paletă doar iarba cea mai fină,
Culeasă cu sfială din propria grădină...
...............................................
Doar unu-n lumea asta i-o poate lua cu coasa:
E Csaba din Agnita, ce dă de rupe masa!.....
să-i vedem la treabă!