AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ Regional, Ziua Națională AmaTur - Zona 7 Open, King Pong, 5.09.15

Clasament OPEN

1.
Balog Andreea - Arad.jpg
Balog Andreea - Arad
2.
Roman Bogdan - Arad.jpg
Roman Bogdan - Arad
3 -- 4
Gergely Anton - Oradea
Birtalan Robert - Oradea
5 -- 8
Kovacs Ferenc - Ungaria
Balogh Attila - Oradea
Craciun Calin - Oradea
Avram Victor - Arad
9 -- 12
Spatariu Daniel - Arad
Ciublea Vichente - Oravita
Popa Radu - Deva
Nutiu Mihai - Oradea
13 -- 14 2v gr.sup.
Put Gabriel - Oravita
Creinicean Liviu - Oravita
15 -- 18 1v gr.sup.
Tic Ioan - Oradea
Curpas Ioan - Oradea
Boata Edgar - Arad
Schiopulescu Ion - Lugoj
19 -- 24 0v gr.sup.
Kaposta Victor - Arad
Birtalan Laszlo - Oradea
Fabian Wilhelm - Oradea
Tanc Florin - Oradea
Stancu Tiberiu - Deva
Kiraly Pongratz - Salonta
25 -- 31 1v gr.inf.
Cotca Dacian - Oradea
Curut Gabriel - Timișoara
Aberle Ildiko - Oradea
Kalman Suha - Oradea
Bondar Leontin - Oradea
Darvasi Ibolya - Salonta
Cotranta Marcel - Oradea
32 -- 36 0v gr.inf.
Lacatis Ghita - Arad
Popescu Cornel - Oradea
Onofrei Dan - Oradea
Negrea Liviu - Oradea

E una dintre locațiile cele mai frumoase din toată zona! Ma bucur ca am reușit sa fiu prezent! Și,pt ca o apreciez asa de mult,merita sa transmit aici toate felicitările mele pt organizare și pt condițiile oferite!! Cât despre rezultatele de azi,vreau sa felicit sincer și sportiv pe toți cei cu care am jucat azi și, în mod special, pe cei care m-au învins!! Practic,majoritatea ;-).Nu e cel mai frumos sentiment sa aduni înfrângeri,însă e un plus al acestei competiții,AMATUR, sa ajungi sa accepți înfrângerea și sa poți sa recunoști ca partenerul table joc de azi a fost mai bun decât tine!!

- - - Actualizat - - -

Partenerul tău (evident)... Tastatura...

Felicitari speciale BIHORENILOR Toni ,Robi ,Atti,Calin pentru clasarea in top 8 !!!

- - - Actualizat - - -

Bravo Andrea pentru locul 1 dar mai ales pentru jocul de super clasa prestat !!!

S-A PIERDUT O PALETA !!! Lemn de duzina tenergy 80 roșu si tibhar Genius negru, daca se găsește pe la vreun coleg, va rog sa o returnati, paleta este a lui Avram Victor, multumesc

Paleta a ieșit la iveală, nu s-a furat , sa găsit in husa altui arădean.
Imi cer scuze, sper ca nu am pus pe nimeni pe jar

Foarte frumos turneul.... ca de obicei conditii excelente si primire de nota 10.. Felicitari Bogdy pt locul 2 , felicitari Craciun Calin si Atti ( colegii mei de echipa ) pentru clasarea in primii 8 , Bravo Andreea pentru locul 1 meritat, se pare ca nu a muscat din iarba ta cu dinti Ursule :)) . Una peste alta a fost frumos , eu unul m-am simtit bine, pacat ca am baut putin mai mult decat trebuia si nu am mai vazut mingea pe la masa :-D dar in rest a fost bine.... sa ne vedem sanatosi la urmatoarele turnee la King Pong.

PS : Pacat Gabi Put ca a trebuit sa picam in aceeasi grupa... si te-am scos devreme prin superioare, is convins ca la multi "le-ar fii tremurat chilotii" daca mergeai in eliminatorii, si Ursul credca sa bucurat ca nu i-ar fii fost usor cu tine.. :) Sa ne vedem cu bine echipa din Oravita ( colegii nostrii de pahar :) ) .

Ma bucur ca ati gasit paleta si pentru ca v-ati simtit bine! Daca "baut putin mai mult" ai luat asa loc bun, ce faceai fara bere? ;)
Sa stiti ca faptul ca va simtit bine se datoreaza ca toti, care veniti pe la noi sunteti de treaba, de gasca! Eu voi incerca in continuare sa mentin tot ce trebuie sa va mai adunati in felul asta! ;)

Felicitari tuturor. Pun si eu niste poze la rugamintea lui Ghita, deoarece lui nu-i merge calc-ul. Tare apetisanta se vede sampania aia, de cupe nu mai vorbesc. ;)

Ultima editare:
Doru eu cred ca avem o dubla și calculatorul lui Ghita "băut puțin mai multa bere" (șampanie ).
Mulțumim pentru poze.
Felicitări organizatorilor și participanților!

Ultima editare:
Bravo tuturor,bravo arad,felicitari Andi esti tare,i ai curentat pe toti!!! Victore ai antrenoare puternica,felicitari:)

- - - Actualizat - - -

Felicitari deopotriva si organizatorilor,bv king pong!!! Bv Gergo!!!

- - - Actualizat - - -

Bv arad hai sa incep cu victor kaposta,gratulak!!:) ca doar a avut de unde progresa,si spatariu daniel avram victor,roman bogdan,si din nou andi!!!!hai aradul!!!bv tuturor!!!!

Back
Sus