Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
.....
1. Intotdeauna primul lucru care ma intereseaza atunci cind organizez un turneu, este respectul pentru participanti.
Grupele nu le-am facut de cu seara, ci in dimineata turneului. .. si la ora 9h30, asa cum este anuntul turneului, am strigat grupele inferioare atit la Incepatori, cit si la Avansati.
Dar pina la acea ora, erau citeva persoane care nu confirmasera participarea, si nici ceilalti nu stiau de ei.
Asa ca aveam 2 alternative...sa mai astept inca o jumatate de ora sau chiar o ora, si sa vad ce se intimpla cu cei ce nu au confirmat prezenta, sau sa strig grupele inferioare, si cei ce nu sunt la masa sa fie trecuti ca si absenti nemotivati. Am preferat aceasta varianta, ca nu cuimva toti cei 120 de participanti de la Incepatori si Avansati sa stea o ora dupa absenti...
Nu sunt organizatorii de vina ca unii in grupe au doar citeva meciuri, iar altii mult mai multe. Eu cred ca vina apartine celor ce se inscriu si nu se retrag .....
Cu exceptia mea. Cred ca renunt la materiale ... daca tot mananc bataie ...Prestatie buna a celor din Mioveni
:crazy::crazy:Cu exceptia mea. Cred ca renunt la materiale ... daca tot mananc bataie ...
La care nu ai participat (chiar daca pina la urma ai ajuns la sala) si ai luat si o absenta nemotivata.......in sfarsit un turneu cu mingi adevarate
La care nu ai participat (chiar daca pina la urma ai ajuns la sala) si ai luat si o absenta nemotivata.......
Intr-adevar un turneu deosebit, intr-o sala a Sporturilor plina de istorie handbalistica...
Trebuie sa remarc :
- sprijinul deosebit al trupei din Ramnicu Vilcea (Bogdan Lupsa &Co) care vineri la 12 noaptea ajutau la aranjarea salii...simbata dupa terminarea turneului(noroc ca s-a terminat la o ora rezonabila..) s-au mobilizat din nou la stringerea si incarcarea meselor... ce mai, o echipa de 10-12 persoane deosebite...le multumesc!!
- logistica deosebita (mese de calitate, mantinele, mingii Joola de 3*) asigurate de firma EMI TT, care prin intermediul personal al lui Emi (ce si-a si incercat puterile la OPEN, dupa ce condusese toata noaptea) au asigurat conditii de joc de nota 10..le multumesc!!
- sonorizarea pusa la dispozitie de conducerea Salii Sporturilor, ce m-a ajutat foarte mult mai ales la eliminatorii.....multumesc!!
- participantilor prezenti ce au dat dovada de fair-play (nu am avut parte de evenimente deosebite, discutii contradictorii, certuri, etc) .. le multumesc!!
In primul rind, un pic de respect, nu "bai nene", ca aici nu suntem la oi (asta...daca stii sa vorbesti)bai nene daca m am retras cu 2 ore inainte de creionarea gruplelor, nu vad logica acestui NEMOTIVAT...ERA mai bine dc nu anuntam pe forum k nu vin?
In primul rind, un pic de respect, nu "bai nene", ca aici nu suntem la oi (asta...daca stii sa vorbesti)
In al doilea rind, asa cum ti-am explicat si la sala, in anuntul turneului e scris clar ca ultima retragere este vineri la ora 20.00 (asta..daca stii sa citesti)
Chiar crezi ca stau toata noaptea de veghe sa vad cine se retrage sau se mai inscrie?
Am altceva de facut, de aranjat, de pregatit, in asa fel incit dimineata cind vin toti participantii, totul sa fie OK.
Daca nu vrei sa intelegi aceste reguli minime de respect reciproc, e treaba ta.
Probabil ca la tine se potriveste proverbul...capra dupa ce ca e raioasa, mai sta si cu coada in sus....
Dl. Tomescu, daca se intampla sa aveti o problema si sa va retrageti la ore noptii inainte de turneu n-ar fi o problema. Problema este ca aceasta retragere se repeta, si nici nu realizati cat disconfort creati celorlalti participanti. Invocati regulamentul, dar cred ca mai trebuie citit pana sa-l interpretati, si pâna atunci cititi anuntul turneului.d
deci fiecare turneu are un regulament propiu,,,, cred k in regulamentul amatur nu se specifica ca trebuie sa te retragi cu o zi inainte sau cu o ora?!
Topoloveni ora 01 (ziua concursului)se retrage tomescu florin pitesti
Giurgiu ora 7 (ziua concursului)se retrage tomescu florin entorsa
Acum ora 7 (ziua concursului)se retrag burca valentine si tomescu florin Pitești
barca cu tomescu s au speriat si nu mai vin... multumesc de intelegere