AmaTur: Turneu A TURNEU A - RM. VILCEA - 14 martie 2015

...
Multumim dumnului Toma Florin si domnului Botarca Sorin pentru excelenta organizare a acestui turneu.

Ca sa fie foarte clar, eu n-am niciun merit, meritele sunt doar ale d-lui Florin Toma!!! O raceala puternica m-a impiedicat sa pot sa merg la Valcea, iar dl. Toma s-a ocupat de tot. Singurul merit pe care il pot avea este legat de faptul ca am sacrificat o masa de tenis de dragul organizarii unui turneu la Valcea. Rugamintea ar fi sa nu se faca comentarii pe aceasta tema, e un fapt consumat!

La Amatori unde au fost 101 participanti s-au strins 200 lei cotizatia catre Amatur(1 persoana cu dizabilitati nu a platit).
Copii nu au platit taxa de participare, ci doar 2 lei cotizatia catre Amatur

La Open au fost 37 de participanti, s-au strins 74 de lei (inclusiv de la organizator, ca doar a jucat si el, nu?)

Suma de 274 de lei o sa o predau lui Sorin

Absenti nemotivati de la acest turneu, ce apar cu 0 in clasamentul general:
Ghisoiu Larisa
Stanciu Marian
Ticur Gheorghe

Multumim organizatorilor pentru ca au avut grija si de noua generatie de tenismeni din Rm. Valcea, Pitești, Craiova..... care au participat cu o suma simbolica la acest concurs 2 lei cotizatia catre Amatur.

Cu int?rziere ,dar cu scuzele de rigoare,va felicit,domnule Toma !: pt profesionalism,pt organizare si pt evolutie.Putini organizatori au fost la un nivel ridicat si in competitie si la pupitru.

Back
Sus