AmaTur: Turneu A Turneu "A" Sacele Brașov 18 august 2012

aloha dragilor....se retrage Gipsy King ,,,Alba Iulia, cu parere de rau..dar pina ne-om revedea va salut pe toti LONG LIVE ROCK AND ROLL

Se retrag:
-Coliba Ionut
-Codreanu Laurentiu
-Holban Dumitru
Ne cerem scuze dar unul dintre noi nu poate sa vina si pretul venirii la Sacele este cam mare pt 2

Vreau sa fac doar o corectie de nume ...
Din Brașov
Butnar Bogdan in loc de Butnaru Bogdan
si
Ciky Cornel in loc de Csiky Cornel
Multumesc!

Se retrage Panait Genu din Teisani;
Barbu Cristian din Maneciu;
Soare Valentin din Valenii de Munte,cu scuzele de rigoare!

Buna seara! Imi pare rau dl.Soare ca nu ne vedem:( poate altadata.Am facut deja grupele si am inscris si pe ultimii inscris cei din Fălticeni.
Am ramas 51 la Amatori si 18 la Open deci total de 69 participanti.
O seara placuta va dorim.
Va asteptam! Drum bun!

Ultima editare:
Eliminatorii Open
Roman Iulian - Apian Florin 3-0
Kocsis Balazs -Bedo Norbert 1-3
Vasiliu Remus -Ditu Daniel 1-3
Oprea Nicolae - Gogu Gabriel 0-3
Roman - Bedo 3-0
Ditu - Gogu 1-3

Ultima editare:
Eliminatorii Amatori
Lorincz Jozsef - Ivan Valentin 3-1
Voicu Corneliu - Padurariu Costel 3-1
Biro Attila - Aldea Iulian 3-1
Caliman Eduard - Pitac Ovidiu 2-3

Ultima editare:
Semifinale Amatori
Pitac Ovidiu - Biro Attila 3-0
Voicu Corneliu - Lorincz Jozsef 3-0

Ultima editare:
Inca un turneu reusit spun eu la Brașov si sper ca toti concurentii s-au simtit bine.
Multumesc celor de la AndroGir in persoana dl. Gelu Popescu si sotiei lui pentru premiile de la Open si Amatori si pentru profesionalismul lor.
Multumesc putinilor brasoveni care ne-au onorat cu prezenta, dl Anita Dorel pentru ajutor la transportul meselor, Tecuschi Dan, Macovei Liviu, Rus Andrei pentru ajutorul lor fara de care nu puteam sa duc la bun sfarsit turneul de la Brașov. Si nu in ultimul rand dl. Florin Apian care ne-a indrumat la intocmirea grupelor.
Ne vedem la ultimul meu turneu in calitate de organizator, TURNEUL FINAL GAZDUIT SIGUR LA SALA POLIVALENTA DE LA BRASOV.
Multumesc

Ultima editare:
Back
Sus