AmaTur: Turneu A Turneu A - Serbarile Toamnei Valenii de Munte, 25 oct 2014

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
...Le tin pumnii colegilor, sperand in clasari cat mai sus, in special in cazul lui Valer si al lui nea Misi.
+ hai Brașovul/Campina/Sinaia :-)

Felicitari domnilor Anita si Petho, si pentru ca mi-au adeverit pronosticul de aseara :-)
De asemenea, felicitari, d-lui Tutoveanu si Biancai Berbece!

In rest, rezultatul frumos al tanarului Uta de la open nu e o surpriza prea mare, l-am urmarit la turneul puternic de la Targu Mureș si a avut o prestatie excelenta, fiind scos din concurs numai de plusul de experienta al domnului Corburean.

Gr.9 si 15 dupa parerea mea vor fi cele mai disputate pentru calificarea celor 4.

Ati avut dreptate domnule Antal Denes: In Gr. 15 - Locul 4 a batut locul 3, locul 6 a batut locul 4 si locul 3 a batut locul 6; s-a calificat totusi cel mai bun : locul 3 (toti avand o victorie in inferioare)

Felicitari Vali, un turneu reusit cu meciuri frumoase si atmosfera prieteneasca....o fi fost de la "vitamina galbena" ?
Sa ne vedem si la anul, ca eu sper sa devina un obiceu pt mine in luna Octombrie sa vin la Valeni.
Bravo tuturor si va asteptam la Ploiești pe 08.11.

Sultane, prietenii-ti tin pumnii... (si pentru ca sa ramai mult si bine la Open) :-)
Multumesc Pali! Desi am jucat bine, cu trei victorii importante in inferioare, am reusit sa iau un maxim de 17 pct, ...si cu vreo 9 la Topoloveni, iaca asa "mult si bine la Open".
Am mai spus, ca aceste puncte din subsolul grilei de la open sunt putine si favorizeza intoarcerea rapida la "amatori",...asta este, n-o sa-mi duci dorul:-)

Felicitari:
-Vali Soare, pentru efortul depus;
-Dan Bodeanu, pentru aportul adus,...grupe, permutari, cursivitate,...totul excelent;
-Luci Bozga, contributia meselor de calitate;
-Adi Uta, Anita Dorel, Misu P, si Razvan Tutoveanu pentru locurile fruntase, si pentru maratonul...

Felicitari celor ce s-au ocupat de "Serbari"..pastrama de oaie la gratar a fost bomboana de pe prajitura.

Multumesc Pali! Desi am jucat bine, cu trei victorii importante in inferioare, am reusit sa iau un maxim de 17 pct, ...si cu vreo 9 la Topoloveni, iaca asa "mult si bine la Open".
Am mai spus, ca aceste puncte din subsolul grilei de la open sunt putine si favorizeza intoarcerea rapida la "amatori",...asta este, n-o sa-mi duci dorul

Eu am mai avut o postare pe tema asta dar nimeni nu m-a luat in seama, ar trebui creata o zona tampon pentru jucători aflați in situația ta si in care am fost si eu, si anume să-ți rămână media peste 18 obligatoriu poate chiar 6 luni indiferent de punctaj pana te acomodezi cu jocul de la open care este cu totul diferit de ce se joaca la amatori. Altminteri toate trecerile astea de la amatori la open si invers care se succed in mod foarte rapid mi se par un circ nefolositor nimănui. Sunt jucători care pierd intenționat jocuri doar ca sa se ?ntoarcă la amatori. Nu ar fi mai simplu ca jucătorii trecuți de o anumita vârstă si care joaca de multi ani la amatori sa rămână la amatori daca asta este opțiunea lor? Adică cei care se ?nv?rt in jurul mediei de 18-19. Si cum spuneam cei care vor sa opteze pentru open sa fie protejați pentru o perioada de gratie de câteva luni sau un număr de concursuri. Daca ne uitam la openisti care provin dintre amatori si care nu au jucat si ?nvățat tenis la FRTM vedem ca sunt foarte putini care au rezistat acolo, majoritatea cad înapoi nauciti de bătăile primite si cu care ei nu sunt obișnuiți. Scuze de postare in afara subiectului.

Eu am mai avut o postare pe tema asta dar nimeni nu m-a luat in seama, ar trebui creata o zona tampon pentru jucători aflați in situația ta si in care am fost si eu, si anume să-ți rămână media peste 18 obligatoriu poate chiar 6 luni indiferent de punctaj pana te acomodezi cu jocul de la open care este cu totul diferit de ce se joaca la amatori. Altminteri toate trecerile astea de la amatori la open si invers care se succed in mod foarte rapid mi se par un circ nefolositor nimănui. Sunt jucători care pierd intenționat jocuri doar ca sa se ?ntoarcă la amatori. Nu ar fi mai simplu ca jucătorii trecuți de o anumita vârstă si care joaca de multi ani la amatori sa rămână la amatori daca asta este opțiunea lor? Adică cei care se ?nv?rt in jurul mediei de 18-19. Si cum spuneam cei care vor sa opteze pentru open sa fie protejați pentru o perioada de gratie de câteva luni sau un număr de concursuri. Daca ne uitam la openisti care provin dintre amatori si care nu au jucat si ?nvățat tenis la FRTM vedem ca sunt foarte putini care au rezistat acolo, majoritatea cad înapoi nauciti de bătăile primite si cu care ei nu sunt obișnuiți. Scuze de postare in afara subiectului.

cata dreptate aveti,dar asta e,lasatii pe cei competenti in organizarea amaturului sa se consulte si sa dea curs si intrebarilor de acest gen,scuze de interventie,dar cred ca trebuie facut ceva in acest sens

- - - Actualizat - - -

cata dreptate aveti,dar asta e,lasatii pe cei competenti in organizarea amaturului sa se consulte si sa dea curs si intrebarilor de acest gen,scuze de interventie,dar cred ca trebuie facut ceva in acest sens

- - - Actualizat - - -

Felicitari domnilor pentru acest turneu reusit . Pentru mine a fost prima prezenta la Valenii de Munte si pot spune ca mi-ati intrecut asteptarile . Atmosfera prietenoasa si calduroasa (in corcondanta cu frigul de afara ) , meciuri tari si jucatori de valoare , mi-au facut o zi frumoasa , plina de emotie si competitie. Ne-am simtit exceptional si vom reveni cu mult drag si la urmatoarele editii .

cu drag ,
Bianca

Felicitari amatorilor Dorel Anita, care a inceput sa ne obisnuiasca cu rezultate foarte bune, si D-lui Razvan Tutoveanu, care a confirmat experienta de joc.
Nu in ultimul rand bravo si lui Gelu care a inceput sa prinda radacini la Open !

Felicitari !

Buna ziua dragii mei colegi!
Acest sport minunat care ne-a "imbolnavit" pe toti, a reusit sa ma faca nespus de bucuros. Ca mine acum au fost foarte multi inainte, si sigur vor mai fi si altii dupa. De pe acum ii felicit si le urez sa fie cel putin la fel de fericiti.Daca perseverezi, sigur iti va veni randul la victorii marete. Multumesc din suflet tuturor celor ce mi-au adresat cuvinte frumoase pe acest forum. La Valenii de Munte, poate mai mult ca oriunde, a existat intre competitori un fair-play ce ne face cinste toturor celor care au luat parte la acest turneu.
Va multumesc si jucati curajos !

Back
Sus