marcu vasile
organizator local
Vrem poze cu concursul sa vedem sala cum se va prezenta la faza FINALAAAAAAA
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ati vazut pozele in alt topic legat de turneul final.....Vrem poze cu concursul sa vedem sala cum se va prezenta la faza FINALAAAAAAA
Sunteti prea dragut. De fapt, sunt cel mai bun de pe strada mea. Si din Deva.Bravo Claudiu !!! esti cel mai tare din ... Cugir![]()
era asa bun celalalt finalist?felicitari romane!
- - - actualizat - - -
ai luat un set...e bun si ala
Multumesc, Csabi. Am avut noroc si buna dispozitie . Iar cu Tipser a fost cel mai dificil si mai frumos meci pe care l-am jucat pana acum in Amatur. Si pentru asta ii sunt recunoscator.Se pare ca "chinezul" nostru An-Do Ne s-a invatat cu podiumul in ultima luna!!!Felicitari Claudiu!Felicitari ambilor finalisti de la amatori pentru spectacol,victoria a alternat de la unul(Gabi) la celalalt(Jozsi)!S-a instalat un "complex" Andone pentru Gabi Tipser!?(a doua infrangere decisiva in ultima vreme!!).Felicitari colegilor agniteni pentru iesirea din grupe!Openul a rezervat un alt "scurt-circuit" a lui Lulu din acest an!E de vina sfarsitul de an sau....
Turneul final va fi proba probelor pentru cei mai multi dintre amatur-isti,deci....spor la antrenamente si multa bafta,stimati colegi.
Cu siguranta vor invinge cei mai buni!!!Va salut cu respect!
Sunteti prea dragut. De fapt, sunt cel mai bun de pe strada mea. Si din Deva.
Revansa vorbeste daca a fost un accident. Toti jucatorii bine cotati au pierdut mai devreme sau mai tarziu. A pierdut un meci si devine cu mult mai interesant turneul final unde banuiesc ca or sa vina, Radu, George, Marinescu, Vio, si garantat Lulu din zona...Gogu, Garduli, Apian, etc.era asa bun celalalt finalist?
Fiind singurul care am comentat finala, s-ar parea ca eu sunt cel care ar trebui sa-mi fie rusine! Sau mi-a scapat ceva? Poate imi explica Roman Iulian ??? Sau problema e ca de data asta a castigat nu Roman, ci jucatorul mai tanar, si nu oricum, ci intr-o maniera care face galusca foarte greu de inghitit si se pare ... imposibil de digerat.Asta e parerea ta.Din cauza lumini proaste din sala,si a serviciului incorect efectuat de Muntean Radu,am pierdut.Hegemonia lui Roman o sa o simta pe pielea lui.Eu Roman de cate ori am castigat cu jucatori mai tineri nu i-am atacat niciodata,ci din potriva i-am laudat la sfarsitul meciului.Sa-i fie rusine celui ce a scris acele cuvinte fara a cunoaste omul.
Eu cred ca vin, dar nu prezint inca un pericolRevansa vorbeste daca a fost un accident. Toti jucatorii bine cotati au pierdut mai devreme sau mai tarziu. A pierdut un meci si devine cu mult mai interesant turneul final unde banuiesc ca or sa vina, Radu, George, Marinescu, Vio, si garantat Lulu din zona...Gogu, Garduli, Apian, etc.
Probabil ca la dvs se refera. El este mai mult jucator decat scriitor. Sincer, rezumatul dvs. mi-a placut si mie, dar il inteleg pe Lulu pt ca il cunosc bine. Nu trebuie sa reactioneze la un meci pierdut, probabil putini il felicita atunci cand castiga, iar acum "a pierdut fara drept de apel".La open, s-a prabusit hegemonia lui Roman, a pierdut fara drept de apel in fata unui adversar mult mai tanar, cu o excelenta pregatire fizica si tehnico-tactica. S-a jucat in forta, Roman a fost "ingropat" de teribilele contrele de rever si de niste servicii inca nemaivazute in Amatur! Aici s-a facut diferenta!
Poate ca nu, dar am vz meciuri interesante si la tine....la Mediaș de curand, ....cu sportivul din Ungaria la Cluj cand l-ai invins lejer, atunci era s-o fure Lulu, era 2-2 (cu sp din Ungaria) si s-a decis greu.Eu cred ca vin, dar nu prezint inca un pericol![]()